Oszd meg:

Desigual Freya Square erszény
Cikkszám: 17WAYPCG

Freya Square erszény Romantikus mintájú, cipzárral zárodó pénztárca. Több rekesz a kártyáknak... tovább olvasom
8 000 Ft

16 000 Ft

Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

 


 

Termék leírás

Freya Square erszény Romantikus mintájú, cipzárral zárodó pénztárca. Több rekesz a kártyáknak és külön az apró pénznek. Hozzá illő Amberes Frey táskát itt találod, a Nicaragua táskát pedig itt.

  • Típusok: Erszény
  • Anyaga: műbőr
  • Színe: szí­nes
  • Kollekciók: Őszi kollekció
  • Méret: 11x9,5x1 cm


Erszény

DESIGUAL 2018. TAVASZI NYÁRI ERSZÉNY KOLLEKCIÓ

 Fedezd fel a női pénztárcákat, erszényeket az új Desigual tavaszi nyári kollekciójában. A pénztárcákat különböző zsebekkel, rekeszekkel látták el hogy a pénz melett legyen helye a számláknak, dokumentumoknak, kártyáknak.

A pénztárcák között is találsz kifordítható darabokat. Az idei évszakok trendjei, pozitív hangulat, élénk, színes nyomatok, virágok és különleges patchwork formában. Az új, puha, kellemes anyagok vonzóvá teszi ezeket a Desiguál erszényeket, nélkülözhetetlen tartozékai táskádnak. 

A Desigual erszények rendkívűl praktikusak, többféle méretben készülnek a kicsi könnyen elrakható modellktől kezdve az akár kisebb retikülként is viselhető nagyobb darabokig. A Desigual péztárcákat a táskákhoz tervezték színben és formban is összehangolták azokkal, így szinte kihagyhatlan lehetőség, hogy táskaához a megfelelő pénztárcát is megvásároljuk.