Desigual Maria Dark Amber pénztárca
Cikkszám: 18WAYP41

Maria Dark Amber pénztárca, a Desigual őszi kollekciójából. Nagy mérete lehetővé teszi a kártyáid, papír és fém pénzeid biztonságos tárolását.

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

AKCIÓ


Akár 50% kedvezmény a kijelölt termékekre. Az akció július 17-tart vagy a készlet erejéig tart. Akciós termék vásárlásakor hűségpontok nem válthatók be.


 

Nézd meg ezt is - hasonló termékek

Termék leírás

Maria Dark Amber pénztárca, a Desigual őszi kollekciójából. Nagy mérete lehetővé teszi a kártyáid, papír és fém pénzeid biztonságos tárolását.

  • Típusok: Pénztárca
  • Anyaga: műbőr
  • Színe: zöld
  • Témák: Divat
  • Kollekciók: Legújabb kollekciók
  • Méret: 10x20cm


Pénztárca

DESIGUAL 2018. TAVASZI NYÁRI PÉNZTÁRCA KOLLEKCIÓ

 Fedezd fel a női pénztárcákat, erszényeket az új Desigual tavaszi nyári kollekciójában. A pénztárcákat különböző zsebekkel, rekeszekkel látták el hogy a pénz melett legyen helye a számláknak, dokumentumoknak, kártyáknak.

A pénztárcák között is találsz kifordítható darabokat. Az idei évszakok trendjei, pozitív hangulat, élénk, színes nyomatok, virágok és különleges patchwork formában. Az új, puha, kellemes anyagok vonzóvá teszi ezeket a Desiguál pénztárcákat, nélkülözhetetlen tartozékai táskádnak. 

A Desigual erszények rendkívűl praktikusak, többféle méretben készülnek a kicsi könnyen elrakható modellktől kezdve az akár kisebb retikülként is viselhető nagyobb darabokig. A Desigual péztárcákat a táskákhoz tervezték színben és formban is összehangolták azokkal, így szinte kihagyhatlan lehetőség, hogy táskaához a megfelelő pénztárcát is megvásároljuk.