Oszd meg:

Desigual Mini Zip Viversnake erszény
Cikkszám: 17WAYPBQ

Mini Zip Viversnake erszény. Kígyóbőr mintás pénztárca, három mandala medállal az oldalán. A... tovább olvasom
11 200 Ft

16 000 Ft

Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

 


 

Termék leírás

Mini Zip Viversnake erszény. Kígyóbőr mintás pénztárca, három mandala medállal az oldalán. A karabiner pánt miatt csuklón is hordható. Cipzáras zseb a pénzérméknek, 6 rekesz okmányoknak és kártyáknak és 2 zseb.

  • Típusok: Erszény
  • Anyaga: műbőr
  • Színe: szí­nes
  • Kollekciók: Őszi kollekció
  • Méret: 15x9x2 cm


Erszény

DESIGUAL 2018. TAVASZI NYÁRI ERSZÉNY KOLLEKCIÓ

 Fedezd fel a női pénztárcákat, erszényeket az új Desigual tavaszi nyári kollekciójában. A pénztárcákat különböző zsebekkel, rekeszekkel látták el hogy a pénz melett legyen helye a számláknak, dokumentumoknak, kártyáknak.

A pénztárcák között is találsz kifordítható darabokat. Az idei évszakok trendjei, pozitív hangulat, élénk, színes nyomatok, virágok és különleges patchwork formában. Az új, puha, kellemes anyagok vonzóvá teszi ezeket a Desiguál erszényeket, nélkülözhetetlen tartozékai táskádnak. 

A Desigual erszények rendkívűl praktikusak, többféle méretben készülnek a kicsi könnyen elrakható modellktől kezdve az akár kisebb retikülként is viselhető nagyobb darabokig. A Desigual péztárcákat a táskákhoz tervezték színben és formban is összehangolták azokkal, így szinte kihagyhatlan lehetőség, hogy táskaához a megfelelő pénztárcát is megvásároljuk.