Oszd meg:

Desigual Mystic Baqueira táska
Cikkszám: 18SAXFAU

Mystic Baqueira Desigual táska cipzárral záródik. Kék alapszín etnikai mintával. Elmaradhatatlan kiegészítője a nyári fesztiváloknak.
- 4,5/2
13 440 Ft

19 200 Ft

Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

 


 

Termék leírás

Mystic Baqueira Desigual táska cipzárral záródik. Kék alapszín etnikai mintával. Elmaradhatatlan kiegészítője a nyári fesztiváloknak.

  • Típusok: Táska
  • Anyaga: pamut, poliészter
  • Színe: szí­nes
  • Kollekciók: Tavaszi kollekció
  • Méret: 30,5x23x2 cm


Táska

DESIGUAL 2018. TAVASZI NYÁRI TÁSKA KOLLEKCIÓ

A Desigual női táskák tökéletes kiegészítői bármilyen megjelenésnek. Nagy és kicsi, élénk vagy semleges tónusú, üzletünk  tele van az új tavaszi / nyári 2018-as kollekcióval, mindenféle stílusú és mindenféle alkalomhoz illő táskával, a méret nem számít!

Kicsi kézitáskák, ha csak az irataidra van szükséged, nagy bevásárló táskák, amelyek mindenben alkalmazkodnak az ügyeid elvégzéséhez, kényelmes irodai táskák a mindennapos rutinodhoz, retro bowling táskák, amelyek hűen tükrözik a Desigual stílust, szuper kényelmes és praktikus hátizsákok.

Ne csak egyet válassz! Válassz a legújabb Desigual táskák közül, amelyek ezer különböző lehetőséget kínálnak, melyek napról napra az  oldaladon maradnak. Élvezd és örülj, hogyan tudod átalakítani és kombinálni őket.