Oszd meg:

Desigual Vic Gossip táska
Cikkszám: 17WAXPMG

Vic Gossip fekete hátitáska, tetején kígyóbőr mintával. Áttört, szegecses mintával az elején,  cipzárral és mágneses zárral a tetején.
25 600 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

 


 

Mások ezt választották hozzá

Termék leírás

Vic Gossip fekete hátitáska, tetején kígyóbőr mintával. Áttört, szegecses mintával az elején,  cipzárral és mágneses zárral a tetején.

  • Típusok: Táska
  • Anyaga: műbőr
  • Színe: fekete
  • Kollekciók: Őszi kollekció
  • Méret: 32x27x10cm


Táska

DESIGUAL 2018. TAVASZI NYÁRI TÁSKA KOLLEKCIÓ

A Desigual női táskák tökéletes kiegészítői bármilyen megjelenésnek. Nagy és kicsi, élénk vagy semleges tónusú, üzletünk  tele van az új tavaszi / nyári 2018-as kollekcióval, mindenféle stílusú és mindenféle alkalomhoz illő táskával, a méret nem számít!

Kicsi kézitáskák, ha csak az irataidra van szükséged, nagy bevásárló táskák, amelyek mindenben alkalmazkodnak az ügyeid elvégzéséhez, kényelmes irodai táskák a mindennapos rutinodhoz, retro bowling táskák, amelyek hűen tükrözik a Desigual stílust, szuper kényelmes és praktikus hátizsákok.

Ne csak egyet válassz! Válassz a legújabb Desigual táskák közül, amelyek ezer különböző lehetőséget kínálnak, melyek napról napra az  oldaladon maradnak. Élvezd és örülj, hogyan tudod átalakítani és kombinálni őket.