Divat és ékszer blog

2017. okt. 16. Pretty Flamingo Club hírek

Pretty Flamingo Club hírek

Pretty Flamingo Club hírek

Szeptemberben nagyot álmodtunk és létrehoztuk kedves vásárlóink számára a PRETTY FLAMINGO CLUBOT. Az volt a célunk, hogy egy picit izgalmasabb szolgáltatásokat, egy kis plusz közösségi élményt is tudjunk nyújtani. Azt szeretnénk, hogy minél többen csatlakozzatok a klubhoz, ezért hirdettünk nyereményjátékot szeptember 11-én.

Október 12-én megtartottuk a nyereményjáték sorsolását és ennek eredményét szeretném most ismertetni.
 
Milán sorsol Flamingo medál

Október 12. 12 óráig 241-en léptetek be a Pretty Flamingo Clubba. A klubtagok névsorát a blog alján láthatjátok.

Mi történt ebben az egy hónapban? Először is létrehoztuk a VIP Clubot és webáruházunkban egy olyan felületet, ahol követni tudjátok a pontjaitok felhasználását, az adataitokat és a rendeléseiteket. Meghirdettük a nyereményjátékot és az első 50 belépőnek elküldtük a Desigual sálat. Remélem minden nyertesnek tetszett. Minden belépő kapott egy 1.000 Ft-os kupont. Azok a klubtagjaink akik ebben az egy hónapban vásároltak, Desigual bevásárló táskát kaptak ajándékba.

Október 12-én 17 órakor megtartattuk a nyereménysorsolást. A sorsolás menetét követhettétek a Facebook oldalunkon élő videón. Az erről készült felvételt most is megnézhetitek az alábbi linken.

NYEREMÉNYEK:

Fődíj: 1db Thomas Sabo Flamingo medált a medál sterling ezüstből készült 14 karátos arany bevonattal csillogó, színes kristály díszítéssel.

Nyertes:
 
1. Buzás Mónika

2. díj: 2 db Engelsrufer parfüm. Az Engelsrufer ékszerek kapcsolatot biztosítanak az angyalokhoz a parfümök illata olyan szelid, mint egy ígéret. A parfümöt egy gyönyörű értékes üvegbe csomagolták. Egy igazi kuriózum a parfümök világában.

Nyertesek:
 
1. Pintér Judit
2. Tran Min Huyen

3. díj: 5db Pandora esernyő. Ezek a Pandora esernyők nem kaphatók kereskedelmi forgalomban kizárólag ajándékba adhatók a Pandora vásárlóinak. Ezért nagy kincs egy Pandora rajongó számára.

Nyertesek:
 
1. Gál Kántor Adrienn
2. Bedecs Judit
3. Hauck Dávid
4. Tóth Ilona
5. Nagy Skuta Adrienn

Gratulálunk a nyerteseknek!

Kommenteljétek blogunkat - tudjátok, ezért is jár pont.
Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Ilyen gyors postázást még nem láttam! Már nem először rendeltem tőletek, és mindig csodás dolgokat kaptam! Alaposan becsomagolva, hogy épségben hozzám érjen. Nagyon köszönöm, hogy ilyen alapos, precíz és megbízhatóak vagytok! Csodás ékszereitek vannak!

Ivett - Pandora fülbevaló