Divat és ékszer blog

2017. okt. 16. Pretty Flamingo Club hírek

Pretty Flamingo Club hírek

Pretty Flamingo Club hírek

Szeptemberben nagyot álmodtunk és létrehoztuk kedves vásárlóink számára a PRETTY FLAMINGO CLUBOT. Az volt a célunk, hogy egy picit izgalmasabb szolgáltatásokat, egy kis plusz közösségi élményt is tudjunk nyújtani. Azt szeretnénk, hogy minél többen csatlakozzatok a klubhoz, ezért hirdettünk nyereményjátékot szeptember 11-én.

Október 12-én megtartottuk a nyereményjáték sorsolását és ennek eredményét szeretném most ismertetni.
 
Milán sorsol Flamingo medál

Október 12. 12 óráig 241-en léptetek be a Pretty Flamingo Clubba. A klubtagok névsorát a blog alján láthatjátok.

Mi történt ebben az egy hónapban? Először is létrehoztuk a VIP Clubot és webáruházunkban egy olyan felületet, ahol követni tudjátok a pontjaitok felhasználását, az adataitokat és a rendeléseiteket. Meghirdettük a nyereményjátékot és az első 50 belépőnek elküldtük a Desigual sálat. Remélem minden nyertesnek tetszett. Minden belépő kapott egy 1.000 Ft-os kupont. Azok a klubtagjaink akik ebben az egy hónapban vásároltak, Desigual bevásárló táskát kaptak ajándékba.

Október 12-én 17 órakor megtartattuk a nyereménysorsolást. A sorsolás menetét követhettétek a Facebook oldalunkon élő videón. Az erről készült felvételt most is megnézhetitek az alábbi linken.

NYEREMÉNYEK:

Fődíj: 1db Thomas Sabo Flamingo medált a medál sterling ezüstből készült 14 karátos arany bevonattal csillogó, színes kristály díszítéssel.

Nyertes:
 
1. Buzás Mónika

2. díj: 2 db Engelsrufer parfüm. Az Engelsrufer ékszerek kapcsolatot biztosítanak az angyalokhoz a parfümök illata olyan szelid, mint egy ígéret. A parfümöt egy gyönyörű értékes üvegbe csomagolták. Egy igazi kuriózum a parfümök világában.

Nyertesek:
 
1. Pintér Judit
2. Tran Min Huyen

3. díj: 5db Pandora esernyő. Ezek a Pandora esernyők nem kaphatók kereskedelmi forgalomban kizárólag ajándékba adhatók a Pandora vásárlóinak. Ezért nagy kincs egy Pandora rajongó számára.

Nyertesek:
 
1. Gál Kántor Adrienn
2. Bedecs Judit
3. Hauck Dávid
4. Tóth Ilona
5. Nagy Skuta Adrienn

Gratulálunk a nyerteseknek!

Kommenteljétek blogunkat - tudjátok, ezért is jár pont.
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Extra gyors postázás, csodaszép ékszerek, természetesen Pandora a favorit! Én mindig innen rendelek, másoknak is bátran ajánlom! Ha esetleg bármi problémám adódik, a lányok készségesek és nagyon aranyosak! Mivel 5pont a maximum, ezért csak ennyit tudok adni, pedig sokszor 5-öt érdemelnének!!

Emese - Pandora charm

Kapcsolódó termékek

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)