Divat és ékszer blog

2018. febr. 17. Pretty Flamingo Club hírek , Hasznos tudnivalók

Díjazzuk a hűséged - hűségpontok flamingoknak

A Divatékszerbolt mindig is kényesen ügyelt partnerei maximális kiszolgálására, nemcsak a termékeink esztétikai minősége, a tökéletes kidolgozottság, de a vevői elégedettség, a vásárlási élmény, a már-már baráti viszony is fontos volt számunkra már a kezdetektől. A törzsvásárlói programunkat is ebben a szellemben próbáltuk kialakítani, de most eljött az idő hogy egy játékosabb, hatékonyabb törzsvásárlói rendszer debütálásáról tájékoztassunk benneteket.Hűségpontok "flamingoknak"

A Divatékszerbolt webáruház partnerei, vásárlói számára eddig is törzsvásárlói programot, hűségprogramot üzemeltetet, ahol a vásárlók vásárlói fiókjában a vásárlásaikat követően és a vásárlásaikkal arányosan hűségpontok kerültek jóváírásra, amit a vásárlók azután további vásárlásoknál tudtak a termék árának megfizetéséhez felhasználni. Idén 2018 január 1-től azonban változtattunk a Divatékszerbolt hűségpontrendszerén és differenciáltan, több kategórában és vásárlásonként több hűségponttal szertnénk partnereinknek kedveskedni.

White flamingo

A divatékszerbolt webáruházban a sikeres regisztrációt követően minden vásárló automatikusan White flamingo státuszba kerül és a profiljában található "HŰSÉGPONTJAIM" menüpontba a vásárlásait követően automatikusan minden 100 Ft vásárlást követően 2 törzsvásárlói hűségpont kerül jóváírásra. A pontokat, a pontok jóváírásait, beváltásait  a webáruház szoftvere tartja nyilván és minden esetben napra készen követhető bejelentkezést követően a vásárlói felhasználói fiókjában.

White flamingo partnereink azonban a vásárlások mellett az adatlapjuk kitöltésével, hírlevél felíratkozással is gyűjthetnek hűségpontokat. A profil felhasználói adatlapjának kitöltéséért 200 hűségpont, a hírlevél felíratkozásért pedig 100 hűségpont kerül automatikusan jóváírásra.

Amennyiben regisztrált partnerünk a születésnap adatát is pontosan kitölti profiljában,
úgy a webáruház partnerünk születésnapján további kedvezményes kuponnal kedveskdik White flamingo vásárlónknak.

 

Pretty flamingo

Már regisztrált, vásárlói profillal rendelkező vásárlóink, amennyiben úgy döntenek, csatlakozhatnak a Divatékszerbolt által működtetett Pretty falmingo clubhoz, "Pretty falmingokká" válhatnak.  A Pretty flamingo clubnak minden a Divatékszerbolt oldalon érvényes és aktív vásárlói fiókkal rendelkező a 18. életévét betöltött és az érvényes és sikeres vásárlások után minimum 500 db jóváírásra került hűségponttal rendelkező felhasználó tagja lehet. A clubtagság további feltétele a hírlevélre történő felíratkozás megléte, hiszen a klub kommunikáció sok esetben e-mailen történik.

Pretty flamingo tagjaink számára vásárlásaikat követően minden 100 Ft vásárlási érték után már 4 hűségpontot ír jóvá a webáruház és a white flamingok számára elérhető további pontszerzéseken (profil kitöltése, hírlevél felíratkozás) túl még az alábbi tevékenységeikkel is tudnak hűségpontokhoz jutni:

Vélemény írása a megvásárolt termékekről: + 100 pont
Részvételt kvízjátékban: + 100 pont
Vélemény írása rólunk, termékeinkről, a szállításról: + 100 pont
Vélemény, komment írása blogbejegyzésekhez - 100 pont
(Blogbejegyzésenként csak egy alkalommal írunk jóvá hűségpontot fiókodban, a pontjóváírás automatikusan történik. A kommentírást követően várd meg a nyugtázó felugró ablakot, ahol a "KÉREM A HŰSÉGPONTOKAT" gombra kattintva írja jóvá a rendszer a pontokat.)

Amennyiben regisztrált Pretty Flamingo partnerünk a születésnap adatát is pontosan kitölti profiljában, úgy a webáruház partneünk születésnapján további kedvezményes kuponnal kedveskdik White flamingo vásárlónknak.
További figyelmesség, hogy Pretty Flamingo Club tagjaink minden vásárlásuk mellé további meglepetés ajándékot is kapnak termékcsomagjukban :)

 

Gold flamingo

Gold flamingo státuszba minden regisztrált flamingo - tehát a White falmingok és a Pretty flamingok - is bekerülhet, amennyiben adott naptári évben (január 1.napjától december 31. napjáig terjedő időszakban) vásárlásainak össz értéke átlépi a bruttó 250,000 Ft -ot. A Gold flamingo vásárlóink a vásárlási limit értk átlépését követően a következő év december 31.-ig élvezhetik a Gold falmingo státusz által nyújtott további előnyöket. A Gold flamingo hűségprogram 2018. január 1-el indul, tehát a Gold flamingo státuszba történő besorolás a 2018. január 1. után létrejött vásárlások alapján történik.

A Gold flamingo státusz elérését követően, köszönetképpen a Divatékszerbolt egy egyszeri, welcome, több mint 50,000 Ft értékű Thomas Sabo flamingo medállal kedveskedik vásárlóinak és ettől kezdve a Gold flamingo partnerek minden 100 Ft vásárlási érték után már 6 hűségpontot könyvelhetnek el profiljukban.

Amennyiben Gold flamingo vásárlónk a Gold flamingo státusza alatt a második évben ismét átlépi a bruttó 250,000 Ft vásárlási értéket, úgy Gold flamingo státusza automatikusan egy évvel meghosszabbodik. A Gold flamingo státuszok meghosszabbítása, vagy újraaktiválása nem jár újabb ajándék Thomas Sabo flamingo medál welcome ajándékkal, a welcome flamingo medált csak az első esetben ajándékoz a Divatékszerbolt Gold flamingo vásárlóinak.

A Gold flamingo vásárlói státusz mellett természetesen a vásárló a korábbi White és Pretty flamingóként megszerzett további extra lehetőségeit is igénybe tudja venni, a Pretty Flamingo tagság továbbra is fennmarad.

 

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Ma mosolyt csaltatok az arcomra! Megérkezett a Pandora charmom, kaptam tőletek egy szuper tollat, és a ráadás a Milka csoki! Kell ennél több? Szuperek vagytok! :)

Tünde - Mosoly napi meglepi

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)