Divat és ékszer blog

2018. febr. 17. Pretty Flamingo Club hírek , Hasznos tudnivalók

Díjazzuk a hűséged - hűségpontok flamingoknak

A Divatékszerbolt mindig is kényesen ügyelt partnerei maximális kiszolgálására, nemcsak a termékeink esztétikai minősége, a tökéletes kidolgozottság, de a vevői elégedettség, a vásárlási élmény, a már-már baráti viszony is fontos volt számunkra már a kezdetektől. A törzsvásárlói programunkat is ebben a szellemben próbáltuk kialakítani, de most eljött az idő hogy egy játékosabb, hatékonyabb törzsvásárlói rendszer debütálásáról tájékoztassunk benneteket.Hűségpontok "flamingoknak"

A Divatékszerbolt webáruház partnerei, vásárlói számára eddig is törzsvásárlói programot, hűségprogramot üzemeltetet, ahol a vásárlók vásárlói fiókjában a vásárlásaikat követően és a vásárlásaikkal arányosan hűségpontok kerültek jóváírásra, amit a vásárlók azután további vásárlásoknál tudtak a termék árának megfizetéséhez felhasználni. Idén 2018 január 1-től azonban változtattunk a Divatékszerbolt hűségpontrendszerén és differenciáltan, több kategórában és vásárlásonként több hűségponttal szertnénk partnereinknek kedveskedni.

White flamingo

A divatékszerbolt webáruházban a sikeres regisztrációt követően minden vásárló automatikusan White flamingo státuszba kerül és a profiljában található "HŰSÉGPONTJAIM" menüpontba a vásárlásait követően automatikusan minden 100 Ft vásárlást követően 2 törzsvásárlói hűségpont kerül jóváírásra. A pontokat, a pontok jóváírásait, beváltásait  a webáruház szoftvere tartja nyilván és minden esetben napra készen követhető bejelentkezést követően a vásárlói felhasználói fiókjában.

White flamingo partnereink azonban a vásárlások mellett az adatlapjuk kitöltésével, hírlevél felíratkozással is gyűjthetnek hűségpontokat. A profil felhasználói adatlapjának kitöltéséért 200 hűségpont, a hírlevél felíratkozásért pedig 100 hűségpont kerül automatikusan jóváírásra.

Amennyiben regisztrált partnerünk a születésnap adatát is pontosan kitölti profiljában,
úgy a webáruház partnerünk születésnapján további kedvezményes kuponnal kedveskdik White flamingo vásárlónknak.

 

Pretty flamingo

Már regisztrált, vásárlói profillal rendelkező vásárlóink, amennyiben úgy döntenek, csatlakozhatnak a Divatékszerbolt által működtetett Pretty falmingo clubhoz, "Pretty falmingokká" válhatnak.  A Pretty flamingo clubnak minden a Divatékszerbolt oldalon érvényes és aktív vásárlói fiókkal rendelkező a 18. életévét betöltött és az érvényes és sikeres vásárlások után minimum 500 db jóváírásra került hűségponttal rendelkező felhasználó tagja lehet. A clubtagság további feltétele a hírlevélre történő felíratkozás megléte, hiszen a klub kommunikáció sok esetben e-mailen történik.

Pretty flamingo tagjaink számára vásárlásaikat követően minden 100 Ft vásárlási érték után már 4 hűségpontot ír jóvá a webáruház és a white flamingok számára elérhető további pontszerzéseken (profil kitöltése, hírlevél felíratkozás) túl még az alábbi tevékenységeikkel is tudnak hűségpontokhoz jutni:

Vélemény írása a megvásárolt termékekről: + 100 pont
Vélemény írása blogbejegyzésekhez - 100 pont egy blogbejegyzéshez egyszer jár a pont
Részvételt kvízjátékban: + 100 pont
Vélemény írása rólunk, termékeinkről, a szállításról: + 100 pont

Amennyiben regisztrált Pretty Flamingo partnerünk a születésnap adatát is pontosan kitölti profiljában, úgy a webáruház partneünk születésnapján további kedvezményes kuponnal kedveskdik White flamingo vásárlónknak.
További figyelmesség, hogy Pretty Flamingo Club tagjaink minden vásárlásuk mellé további meglepetés ajándékot is kapnak termékcsomagjukban :)

 

Gold flamingo

Gold flamingo státuszba minden regisztrált flamingo - tehát a White falmingok és a Pretty flamingok - is bekerülhet, amennyiben adott naptári évben (január 1.napjától december 31. napjáig terjedő időszakban) vásárlásainak össz értéke átlépi a bruttó 250,000 Ft -ot. A Gold flamingo vásárlóink a vásárlási limit értk átlépését követően a következő év december 31.-ig élvezhetik a Gold falmingo státusz által nyújtott további előnyöket. A Gold flamingo hűségprogram 2018. január 1-el indul, tehát a Gold flamingo státuszba történő besorolás a 2018. január 1. után létrejött vásárlások alapján történik.

A Gold flamingo státusz elérését követően, köszönetképpen a Divatékszerbolt egy egyszeri, welcome, több mint 50,000 Ft értékű Thomas Sabo flamingo medállal kedveskedik vásárlóinak és ettől kezdve a Gold flamingo partnerek minden 100 Ft vásárlási érték után már 6 hűségpontot könyvelhetnek el profiljukban.

Amennyiben Gold flamingo vásárlónk a Gold flamingo státusza alatt a második évben ismét átlépi a bruttó 250,000 Ft vásárlási értéket, úgy Gold flamingo státusza automatikusan egy évvel meghosszabbodik. A Gold flamingo státuszok meghosszabbítása, vagy újraaktiválása nem jár újabb ajándék Thomas Sabo flamingo medál welcome ajándékkal, a welcome flamingo medált csak az első esetben ajándékoz a Divatékszerbolt Gold flamingo vásárlóinak.

A Gold flamingo vásárlói státusz mellett természetesen a vásárló a korábbi White és Pretty flamingóként megszerzett további extra lehetőségeit is igénybe tudja venni, a Pretty Flamingo tagság továbbra is fennmarad.

 

Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

... és ismét csak köszönetet mondhatok! Ki hinné, hogy egy rendeléssel kapcsolatos kérdésére szombat este válaszolnak egy internetes vásárláskor (most éppen Török Reninek köszönöm!)! Sőt, pillanatok alatt segítséget is kaptam az elrontott rendelésemmel kapcsolatban!   ... és hogy két nap alatt megérkeznek (egy kedves ajándékkal együtt!) a rendelt termékek!!! KÖSZÖNÖM!!!

Margó - Pandora charm

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)