Divat és ékszer blog

2018. ápr. 25. Hírek

PANDORA Anyák napi promóciós eljárás

Anyák napi promóciós eljárás

 

§  1. Általalános rendelkezések

 
A budapesti székhelyű Pandora Ékszer Magyarország Kft. a szervezője és tulajdonosa a promóciónak.

A promóció időtartama: 2018. április 27-tól május 6-ig.
A promóció a PANDORA Ékszer Magyarország Kft-hez tartozó márkaüzletekben és a promócióban reszt vevő partnerüzletekben elérhető.
Minden vásárló, aki a promóció során 27 900 Ft-ért vásárol ajándékba kap egy limitált karkötőt (597137), mely kizárólag a promóció ideje alatt elérhető az üzletekben.
Az ajánlat a készlet erejéig elérhető. 
A promóció során megvásárolt termékek a PANDORA teljes ékszerkínálatából választhatók, kivéve a Disney és Shine kollekciókat.
A promóció más akcióval, kedvezménnyel és ajándékkal nem összevonható. Az ajándék készpénzre nem váltható. Vásárlóként egy karkötő adható!


§ 2.Promóciós feltételek

 
A promóció minden olyan vásárlóra vonatkozik, aki a §1. 2 pontban megadott időszakban, a §1. 3 pontban részletezett üzletekben vásárol. A vásárlás típusát a §1. 4, 5 pontok határozzák meg.
Minden vásárló, aki a promóció során 27 900 Ft-ért vásárol ajándékba kap egy limitált karkötőt (597137). Az ajánlat a készlet erejéig elérhető. Az ajándék készpénzre nem váltható. Vásárlóként egy karkötő adható!
A promóció során vásárolt termékekkel kapcsolatban fellépő garanciális feltételekre vonatkozó esetekben az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú Korm. rendelet rendelkezései mérvadók.
A promóció más akcióval, más ajándék kibocsátással, kedvezménnyel nem vonható össze.


§ 3. Záró rendelkezések

 
Minden információ és promócióval kapcsolatos szabály megtekinthető a szervezők székhelyén és minden Pandora üzletben.
A jelen előírásokban nem részletezett kérdések esetén a §2 5. pontjában említett jogi rendelkezés és a Polgári törvénykönyv rendelkezései a mérvadók.
Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Divatékszerbolt! A tegnapi napon rendeltem meg Önöktől az első Pandora karkötőmre az első ezüst charmot, és már rajtam is van. Fantasztikusan gyönyörű! Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsak, precízek és megbízhatóak voltak! Rendkívül elégedett vagyok, legközelebb is Önöket választom, és mindenkinek csak ajánlani tudom.Szép délutánt kívánok minden munkatársuknak!

Adrienn - Első Pandora karkötőm