Divat és ékszer blog

2018. ápr. 25. Hírek

PANDORA Anyák napi promóciós eljárás

Anyák napi promóciós eljárás

 

§  1. Általalános rendelkezések

 
A budapesti székhelyű Pandora Ékszer Magyarország Kft. a szervezője és tulajdonosa a promóciónak.

A promóció időtartama: 2018. április 27-tól május 6-ig.
A promóció a PANDORA Ékszer Magyarország Kft-hez tartozó márkaüzletekben és a promócióban reszt vevő partnerüzletekben elérhető.
Minden vásárló, aki a promóció során 27 900 Ft-ért vásárol ajándékba kap egy limitált karkötőt (597137), mely kizárólag a promóció ideje alatt elérhető az üzletekben.
Az ajánlat a készlet erejéig elérhető. 
A promóció során megvásárolt termékek a PANDORA teljes ékszerkínálatából választhatók, kivéve a Disney és Shine kollekciókat.
A promóció más akcióval, kedvezménnyel és ajándékkal nem összevonható. Az ajándék készpénzre nem váltható. Vásárlóként egy karkötő adható!


§ 2.Promóciós feltételek

 
A promóció minden olyan vásárlóra vonatkozik, aki a §1. 2 pontban megadott időszakban, a §1. 3 pontban részletezett üzletekben vásárol. A vásárlás típusát a §1. 4, 5 pontok határozzák meg.
Minden vásárló, aki a promóció során 27 900 Ft-ért vásárol ajándékba kap egy limitált karkötőt (597137). Az ajánlat a készlet erejéig elérhető. Az ajándék készpénzre nem váltható. Vásárlóként egy karkötő adható!
A promóció során vásárolt termékekkel kapcsolatban fellépő garanciális feltételekre vonatkozó esetekben az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú Korm. rendelet rendelkezései mérvadók.
A promóció más akcióval, más ajándék kibocsátással, kedvezménnyel nem vonható össze.


§ 3. Záró rendelkezések

 
Minden információ és promócióval kapcsolatos szabály megtekinthető a szervezők székhelyén és minden Pandora üzletben.
A jelen előírásokban nem részletezett kérdések esetén a §2 5. pontjában említett jogi rendelkezés és a Polgári törvénykönyv rendelkezései a mérvadók.
Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Ági! Most hozta meg a postás a kicserélt karkötőt és nem kellett fizetnem a postaköltségért! Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél, nagyon hálás vagyok, és Hanna nagyon boldog! Sokkal szebb így, hogy nem lötyög a csuklóján! Szép napot, fogok még rendelni tőletek, ez biztos:-) Rita

Rita - Pandora karkötő