Divat és ékszer blog

2015. máj. 6. Ékszerhírek

Prinzessing Lillifee ékszer a legjobb ajándék tündérkéinek

Prinzessin Lillifee ékszer
Prinzessin Lillifee gyerek ékszerek

Prinzessin Lillifee gyerek ékszerek


Egy édes kis hercegnő Lillifee egy mesebeli világban él, gyönyörű virágos kastélyában. A kislányok teljesen azonosulni tudnak ezzel a mesebeli hercegnővel szeretik a ruháit, állatait, virágait.

A Prinzessin Lillifee gyerek ékszerek a mi kis tündéreinknek készülnek. Ők értékelik igazán ezeket a szines nyakláncokat, fülbevalókat, megtaláják kedvenc motivumaikat lovacskákat, virágokat, pillangókat, szivecskéket, szallagokat sok-sok aranyos figurát. Nagyon fontosak természetesen a színek.  Minden kislány szívét megdobogtatják ezek a lila, rózsaszin színeben csillogó ékszerek.

Az ékszerek gondos kidolgozással kiválló minőségű sterling ezüstből készülnek csillogó cirkónia, szines tűzzománc díszítéssel.

A Prinzessin Lillifee ékszer tökéletes ajándék kis hercegnőjüknek.
Kínálatunkban széles választékban nyakláncokat és fülbevalókat is talál.

» Prinzessin Lilliefee gyermek ékszerek

Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

... és ismét csak köszönetet mondhatok! Ki hinné, hogy egy rendeléssel kapcsolatos kérdésére szombat este válaszolnak egy internetes vásárláskor (most éppen Török Reninek köszönöm!)! Sőt, pillanatok alatt segítséget is kaptam az elrontott rendelésemmel kapcsolatban!   ... és hogy két nap alatt megérkeznek (egy kedves ajándékkal együtt!) a rendelt termékek!!! KÖSZÖNÖM!!!

Margó - Pandora charm

Kapcsolódó termékek