KARÁCSONYI MANÓVADÁSZAT!

 

Karácsonyi játék - DivatékszerboltKészen állsz egy kis játékra? Indul a karácsonyi manóvadászat!

Mi már nagyon készülünk a karácsonyra, de képzeljétek, szemtelen kis manók lepték el az üzletünket, raktárunkat, mindenféle galibát okozva. A legnagyobb gond, hogy a kis csalafinták elrejtettek egy ajándékcsomagot, sok gyönyörű ékszerrel egy házikóba és lelakolták, amit most sehogy sem tudunk kinyitni.

A segítségeteket szeretnénk kérni: eredjetek velünk a Manók nyomába!
Ha sikerül őket kézre keríteni, akkor ígérjük, nem leszünk hálátlanok! :)

A feladat a következő lenne: az előttünk álló 10 napban figyelnetek kéne, hogy a webáruház termékei közt bujkáló, ravasz Manók hol kerülnek elő az ajándékcsomaghoz vezető nyomokkal. Mi is segítünk majd, amint hírt kapunk valamelyikük vélhető előfordulási helyéről, rögtön szólunk majd nektek róla! Biztosak vagyunk benne, hogy ha előkerítjük az összes nyomot, akkor előkerül majd az ajándékcsomag, amiből megjutalmazzuk majd a legügyesebb nyomozókat.

Figyeljetek majd rá, hogy ha elkiabáljátok a lelőhelyeket, akkor könnyen lehet, hogy a manók meghallják és eliszkolnak, a nyomokkal együtt. Fontos, hogy mindannyian csöndben lopózzunk utánunk napról-napra!

Ahhoz, hogy ki tudjuk nyitni a titkos szobát, ahova a nyereményeket rejtették, meg kell fejtenünk a kódot. Segítsd nekünk megtalálni a manókat, mert minden manónál van egy-egy betű a lakat kódjához. Ha mind a hat manót megtaláltad, akkor a betűkből ki tudod rakni a lakat kódját.

Mit kell tenned ha játszani szeretnél?

Nézz szét a divatekszerbolt.hu “polcain” és a termékeknél keresd meg a Manókat, akik egy-egy betűt tartanak a kezükben. Jegyezd fel ezeket a betűket, mert ebből ki tudod rakni a kódot. Ha megvan a kód, tölts ki az itt lévő űrlapot. Add meg a LAKAT KÓDJÁT és az adataidat, hogy részt vehess a nyereményjátékunkban.

Minden résztvevőt, aki helyesen adja meg a lakat kódját egy azonnali 5% vásárlási kedvezményre jogosító kuponnal jutalmazunk és részt vesz nyereményjátékunkban.

A Karácsonyi manóvadászat helyes megfejtői között kisorsolásra kerülő nyeremények:

1. PANDORA karácsonyi karkötő egy karácsonyi charmmal
2. SWAROVSKI karácsonyi télapós dísz
3. BOSS férfi bőr karkötő fém csattal

4. DESIGUAL Happy Bag fukszia sapka kesztyű szett

      

Sorsolás és eredményhírdetés: 2021. december 15-én


Ezen játékunkban való részvétel feltétele a hírlevél felíratkozottság, így nem mellesleg értesülsz legfrissebb híreinkről is és a tetejébe még egy 1.000 Ft értékű kuponnal is megjutalmazunk a felíratkozást követően. 
 

A karácsonyi manóvadászat játékunk véget ért!

Játékszabályzat - Karácsonyi manóvadászat - 2021

1. A játék, a promóció szervezője

A Divatékszerbolt  „Karácsonyi manóvadászat” elnevezésű promóciós játék („Promóció”) szervezője és lebonyolítója a Tagira Kereskedelmi és Szolgaltátó Kft. (székhely: 8800 Nagykanizsa Fő u. 19., cégjegyzékszáma:20-09-064294) („Szervező”).

A Szervező kijelenti, hogy az általa meghirdetett Játék nem tartozik a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény hatálya alá.

2. A játékban és a sorsolásban történő részvétel feltételei

2.1 A „Karácsonyi manóvadászat” promóciós játékban a Divatékszerbolt webáruház minden regisztrált és nem regisztrált felhasználója, partnere, látogatója részt vehet, amennyiben az játék kiírásában megjelölt feladatra érvényes és a kiírásnak megfelelő megfejtést helyez el a Divatékszerbolt „Karácsonyi manóvadászat” oldalán a megfelelő mezőben, illetve a megfejtés beküldésekor és a sorsoláskor aktív hírlevél feliratkozással rendelkezik a játékban használt e-mail címére.

A „Karácsonyi manóvadászat” játék egyfordulós, a megfejtés beküldési határideje: 2021.12.14. 24:00 óra.

2.2 A Divatékszerbolt promóciós játékban és a sorsoláson csak a 18. életévüket betöltött játékosok vehetnek részt. A játékosok a játékban történt részvételükkel kijelentik, hogy elmúltak 18 évesek.

2.3 A játékban egy azonos e-mail címmel több alkalommal is lehet próbálkozni, azonban az első sikeres beküldött megoldást követően, ugyanazon mail címmel a megoldás többször már nem küldhető játékba. A megoldás beküldésének módjából következően egy email címhez tartozó megfejtés csak egy megfejtésként kerül rögzítésre, illetve egy megfejtésként kerül be a sorsolási folyamatba. A játékban csak valós, működő és helyesen megadott e-mail cím megadásával lehet részt venni.

2.4. A promóciós játékban nem vehetnek részt a Divatékszerbolt webáruház üzemeltetőjének munkatársai és azok közeli hozzátartozói.

3. A játék időtartama

A promóciós játék 2021. December 5. napján 00:00 órakor a feladvány egyes betűinek és a manók a Divatékszerbolt hivatalos oldalán történő kihelyezésével és megjelenésével kezdődik és 2021. december 14. napján 24:00 óráig tart.

4. A játék menete, a sorsolások

4.1. A „Karácsonyi manóvadászat” promóciós játék időszakában a Szervező December 5.-ei kezdettel egy egyfordulós játékot hirdet meg, melynek keretében a játékosoknak a Divatékszerbolt webshopban egy kulcsszót kell megfejteniük a termékeknél feltűnő karácsonyi manók és a manóknál lévő betűk megtalálásával, összegyűjtésével és értelmes szóvá történő összerakásával. A játék indítása előtt a webshopban, a Facebook oldalon további információk segítik a játékosokat.

4.2. A „Karácsonyi manóvadászat” promóciós játékban a webshop termékei között manók vannak elbújva, amelyeket a termékek, a különböző terméktípusok, karácsonyi kollekciók átnézésével lehet megtalálni. Minden manó 1 db betűt tart a kezében, amelyeket össze kell gyűjteni és az összegyűjtött betűkből egy értelmes magyar hat betűs szót kell összeállítani, ami a játék megfejtése, a “lakat kódja”. A manók a játék során változtatják a helyüket, időközönként más terméket keresnek az elrejtőzéshez. 

4.3. A játék keretében egy profilról, egy e-mail címmel csak egy alkalommal lehetséges érvényes és helyes megfejtést beküldeni a játékba, a sikeres megfejtés beküldését követően ugyanazon felhasználói azonosítóval, illetve ugyanazon e-mail címről további megfejtés nem küldhető be.

4.4 A megfejtést a Divatékszerbolt weboldalon az alábbi címen : https://www.divatekszerbolt.hu/karacsonyi-mano-vadaszat lehet a játékba küldeni, ahol először a megfejtést,  a “lakat kódját” kell megadni. Amennyiben a játékos helyes megfejtést küld játékba, utána kell megadni a játékos nevét és e-mail címét, majd ugyanott el kell fogadni a játékfeltételeket. Amennyiben a játékos megadott e-mail címével még nem iratkozott fel hírlevélre, ugyanitt tud felíratkozni. A játékos a részvételét a “Beküldöm a megfejtést” gombra kattintva tudja véglegesíteni, amelyet követően a rendszer azt a képernyőn és e-mailban is nyugtázza, visszaigazolja.

A játékosok tetszőleges alkalommal próbálkozhatnak a megfejtés beküldésével a játék megfejtés beküldő oldalán.

4.5 Szervező a helyes megfejtés beküldését követően automatikusan, a 2., 4.2., és 4.3. pontban meghatározott feltételeknek megfelelő nyertesek  részére, a 5.1 pontban meghatározott vásárlási kupont küld el megadott e-mail címükre nyereményként.
Rosszul megadott e-mail cím esetén a weboldal nyilvánvalóan nem tudja postázni a játékos számára az 5 %-os vásárlási kupont, így a vásárlási kupon ezen játékosok számára végérvényesen elveszik. A Játékosok felelőssége a játékban a helyes, működő és e-maileket fogadni tudó e-mail cím megadása, a Szervező nem felelős a nem helyes e-mail cím megadásáért és hibás, nem működő e-mail cím játékba küldéséért.

4.6 A Szervező a helyes megfejtést beküldők és a játékfeltételeket teljesítők kuponos megajándékozásán túl, a játék lezárását követően további termékeket sorsol ki az 5.1. pontban leírtaknak megfelelően a játékban résztvevő minden játékos között, úgy hogy a nem valós e-mail címet megadó, és nyilvánvalóan nem létező email címmel játszó  játékosok a sorsolásból automatikusan kizárásra kerülnek.

4.7. Szervező a játék végén a beküldött megfejtéseknek megfelelően, a 2., 4.2., és 4.3. pontban meghatározott feltételeknek megfelelő Játékosainak részére az ajándék termékeket a véletlenszerűség elvének eleget tevő elektronikus sorsoló program (www.random.org) segítségével sorsolja ki. A sorsolás helyszíne a Tagira Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.  székhelye: 8800 Nagykanizsa Fő u. 19. A sorsolás zártkörű.

A Szervező a sorsoláskor 4 nyertest és 4 pótnyertest sorsol ki. A sorsolást követően a nyertesek kiértesítésre kerülnek, e-mail címükre küldött elektronikus üzenettel.

5. A nyeremények, a nyertesek értesítése, nyeremények átvétele

5.1. A Promócióban az alábbi Nyereményeket biztosítja és részben sorsolja ki a Szervező:

5 %-os vásárlási kupon

PANDORA karácsonyi karkötő egy karácsonyi charmmal
SWAROVSKI karácsonyi dísz
BOSS férfi karkötő
DESIGUAL Happy Bag fukszia sapka kesztyű szett

Minden helyes megfejtést beküldő játékos a helyes beküldés nyugtázásával egyidejűleg egy 5 % vásárlási kupont kap, ahol a kuponkód a beküldés után közvetlenül is megjelenik a játék felületen, illetve elküldésre kerül a játékos megadott e-mail címére. A kupon bármely nem akciós, más promócióban nem részt vevő termék vásárlásához használható fel január 15.-én éjfélig, a kupon más kuponokkal nem összevonható.
A Promócióban 4 db ajándéktárgy kerül kisorsolásra a játék lezárását követően az összes jó megfejtést beküldött játékos között.

5.2 Az eredményhirdetés és a sorsolás időpontja:

Sorsolás: december 15. 14:00 óra
Eredményhirdetés:  december 15. 15:00 óra

5.3. A Szervező a Nyerteseket legkésőbb az eredményhirdetést, illetve a  sorsolási időpontot követő 2 (kettő) munkanapon belül értesíti a Facebook oldalra és a Weboldalra kitett eredményközlő postban, illetve a játék során a játékos által megadott e-mail címre küldött üzenet segítségével, 1 (egy) alkalommal („Értesítés”). 

A nyertes Játékos a kiértesítés e-mailre válaszolva, vagy a játékban használt e-mail fiókjából elküldveaz info@divatekszerbolt.hu e-mail címen köteles az Értesítés postafiókba érkezését követő 3 (három) napon belül visszaigazolni az Értesítést, és a Nyeremény átadásához szükséges postázási címét és kontakt adatait pontosan megadni.

Amennyiben egy Nyertes a fenti határidőn belül az Értesítést nem igazolja vissza, a Részvételi szabályzat alapján a Játékból kizárásra került, így elesik a nyereményétől és automatikusan az ABC-ben következő pótnyertes kerül kiértesítésre, akiknek szintén az Értesítés kézhezvételét követő 3 (három) napon belül visszaigazolni az Értesítést, és a Nyeremény átadásához szükséges postázási címét és kontakt adatait pontosan megadni.

Amennyiben a sorsoláskor meghirdetett nyertesek, és a pótnyertesek kizárásra kerülnek a Promócióból, vagy nem igazolják vissza az Értesítést, vagy a Nyeremény átadása bármely egyéb, Szervezőnek fel nem róható okból meghiúsul, az adott Nyereményt visszavontnak kell tekinteni.

5.4. Szervező a Nyereményt a Nyertessel történt egyeztetést és visszaigazolását követően, postai úton juttatja el legkésőbb 2021. december 31-ig a Játékos megadott szállítási címére. Szervező a Nyeremény igénybevételének lehetőségét ezen időintervallumban tudja biztosítani. Amennyiben a Nyeremény jelen pontban írt időpontban történő átvétele Szervező hibáján kívül meghiúsul, úgy e körülmény Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a Nyeremény kézbesítésére és átvételére újabb lehetőséget nem tud biztosítani.

5.5. A Szervező a Nyereményeket és a promóciós játék nyerteseit a Honlapon és a Facebook oldalon is közzéteszi. A nyilvánosságra hozatal során a nyertes a Játék során megadott neve, és nyereménye jelenik meg.

6. Vegyes rendelkezések

6.1. A játékos által a játékba küldött tartalmak, a megfejtés a játékos megadott adatainak a hiányosságaiért (hiányzó adatok, elírások, nem valós adatok feltüntetése, stb.), a Nyeremény átadásának – Szervező érdekkörén kívül eső – elmaradásáért vagy késedelméért, illetve az átadás során keletkezett károkért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal. Amennyiben a nyertes Partner a Nyereményét az 5.3. és 5.4. pontban foglaltak szerint nem veszi át, azt a továbbiakban a Szervezőtől nem követelheti.

6.2. A Nyeremény másra át nem ruházható, pénzre át nem váltható.

6.3. A Promóciós játékkal kapcsolatban a játékban részt vevő részéről felmerülő egyéb költségek (például: utazás, levelezés, kommunikáció, nyereményátvétel, stb.) a Játékost terhelik.

6.4 Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy ellenőrizze a jelen Részvételi szabályzatban foglalt feltételek teljesülését, a Partner által megadott adatok helyességét érvényességét, valódiságát. Amennyiben bármely szabálytalanságot (pl. összeférhetetlenséget) vagy sértő magatartást tapasztal vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a Partnert azonnali hatállyal kizárja a Promócióból.

6.5 A Szervező kizárja a felelősségét a honlap és a Facebook szolgáltatás rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amelynek időtartama alatt a szolgáltatások nem vagy korlátozottan használhatóak, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve a hibát megszüntesse.

6.6 A Szervező a Promóciót követően a  játékról összefoglalót, cikket, beszámolót jelentethet meg, ahol a nyertesek neve, a nyeremények megjelentetésre kerülhetnek.

6.7 A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen Részvételi szabályzatot indokolt esetben bármikor megváltoztathassa. Az erre vonatkozó tájékoztatást Szervező a Promóció egyéb közleményeivel azonos nyilvánosságot biztosítva közzéteszi.

6.8. A jelen promóciós játékra és részvételi szabályzatra irányadó jog a magyar jog. Az adatkezelési alapelvek összhangban vannak az adatvédelmi követelményeket érintő hatályos jogszabályokkal, az oldal adatkezelési tájékoztatójával. A játékban résztvevők személyes adatai a játék lezárultát követően 1 hónapig kerülnek megőrzésre, a játék nyerteseinek személyes adatai a sorsolást követően 8 évig kerülnek megőrzésre, majd a megőrzési időt követően automatikusan törlésre kerülnek.

2021.12.02.

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)