Oszd meg:

Pandora ékszer Csilláros cseppek ezüst gyűrű

Csilláros cseppek ezüst gyűrű csillogó részleteivel pompás kifejezéssel rendelkezik. A kristálycsillárról lelógó cseppeket eleveníti meg.
- 5,0/2
Vélemények »
16 900 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Vásárlóink értékelései

2 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 1 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Csilláros cseppek ezüst gyűrű

- 5 2018. október 13.
Zsófia Gold Flamingo vásárló
Nagyon egyedi, jól kombinálható!

A stíluscsalád tagjai

Termék leírás

Csilláros cseppek ezüst gyűrű csillogó részleteivel pompás kifejezéssel rendelkezik. A kristálycsillárról lelógó cseppeket eleveníti meg.Gyűrű

PANDORA gyűrű

A gyűrűk már régen nem a herceget fehér lovon juttatják az eszünkbe. Kézzel megmunkált, halmozható gyűrűkkel és egyedülálló meghatározó darabokkal jelenik meg az új, tavaszi kollekció. A Pandora kedvencei a vintage klasszikus darabok, koktélgyűrűk, modern alapdarabok és vegyes csiszolású köves szépségek. Minden egyes ékszer magán viseli a kiváló minőség és a részletekre való odafigyelés védjegyeit. A design hűen követi a kollekciókon átívelő témákat, így a gyűrűk könnyedén kombinálhatók egymással.

A PANDORA gyűrűkollekciója egyszerre időtlen és modern, bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítője lehet. A kézzel megmunkált ékszerek sterling ezüstből vagy 14 karátos aranyból készülnek, melyek között egyaránt találunk hangsúlyos darabokat illetve finom, kecses ékszereket is. A Pandora gyűrűkollekciója számtalan egymásba illeszkedő gyűrűből áll, melyekből szabadon állíthat össze stílusának megfelelő ékszereket.