Oszd meg:

Pandora ékszer Elegáns hullámok ezüst gyűrű

Elegáns hullámok ezüst gyűrű Cirkóniás csillogó vonalak részben díszítik ezt a gyönyörű ezüst... tovább olvasom
- 5,0/5
Vélemények »
16 900 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

Vásárlóink értékelései

5 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 1 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Elegáns hullámok ezüst gyűrű

- 5 2018. szeptember 12.
Csilla Pretty Flamingo vásárló
Nagyon szép. Már hónapok óta szemeztem vele és nem bántam meg, hogy megvettem. Imádom a köves dolgokat.

Termék leírás

Elegáns hullámok ezüst gyűrű Cirkóniás csillogó vonalak részben díszítik ezt a gyönyörű ezüst gyűrűt. Elegáns és kifinomult, tökéletes viselet hétköznap vagy alkalmakkor. Hozzá illő fülbevalót itt találod.Gyűrű

PANDORA gyűrű

A gyűrűk már régen nem a herceget fehér lovon juttatják az eszünkbe. Kézzel megmunkált, halmozható gyűrűkkel és egyedülálló meghatározó darabokkal jelenik meg az új, tavaszi kollekció. A Pandora kedvencei a vintage klasszikus darabok, koktélgyűrűk, modern alapdarabok és vegyes csiszolású köves szépségek. Minden egyes ékszer magán viseli a kiváló minőség és a részletekre való odafigyelés védjegyeit. A design hűen követi a kollekciókon átívelő témákat, így a gyűrűk könnyedén kombinálhatók egymással.

A PANDORA gyűrűkollekciója egyszerre időtlen és modern, bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítője lehet. A kézzel megmunkált ékszerek sterling ezüstből vagy 14 karátos aranyból készülnek, melyek között egyaránt találunk hangsúlyos darabokat illetve finom, kecses ékszereket is. A Pandora gyűrűkollekciója számtalan egymásba illeszkedő gyűrűből áll, melyekből szabadon állíthat össze stílusának megfelelő ékszereket.