Oszd meg:

Pandora ékszer Fényes szívek rozé fülbevaló
Cikkszám: 287231NRPMX

Tökéletes minden alkalomra ez a PANDORA Rose szív alakú fülbevaló. A pasztell kövekkel díszített minimalista elegancia mutatkozik ezen a fülbevalón.
- 5,0/1
11 800 Ft

22 500 Ft

Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Termék leírás

Tökéletes minden alkalomra ez a PANDORA Rose szív alakú fülbevaló. A pasztell kövekkel díszített minimalista elegancia mutatkozik ezen a fülbevalón.

  • Típusok: Fülbevaló
  • Anyaga: kristály, PANDORA Rose
  • Színe: fehér, lila, rozé
  • Témák: Szeretet
  • Kollekciók: Anyák napja, Rose Kollekció
  • Méret: 1.5cm


Fülbevaló

A PANDORA FÜLBEVALÓ

 A legújabb Pandora kollekció újdonsága a Pávé cseppek fülbevaló. A különböző méretű gömbökből álló fülbevaló megfordítható, attól függően hogy elől, vagy hátul szeretnéd viselni a nagyobb gömböt. 

A 2017-es első kollekcióban új születésköves fülbevalókból választhatsz.

Vintage báj fülbevalókban tökéletesen ötvözték a nappali és az esti viseletet. Az apró drágakő berakásoknak köszönhetően egyszerű, mégis hangsúlyos darabokká válnak. Önmagában vagy más ékszerekkel kiegészítve bámulatba ejtő vintage érzést biztosít megjelenésének.

A PANDORA fülbevalók szépsége abban rejlik, hogy egy perc alatt megváltoztatják a megjelenést. A vintage stílus ihlette daraboktól a modern eljárással készült ékszerekig, a divatos jacket fülbevalótól a klasszikus gombfülbevalókig, az elbűvölő függőkön keresztül a trendi karikákig, a luxus kivitelezésű PANDORA kollekció elemeit bátran párosíthatja stílusához.