Oszd meg:

Pandora ékszer Fénylő ragyogás ezüst gyűrű

Nyitott ezüst gyűrű melyet fehér kristály gyöngy és apró cirkónia kövek díszítenek. Modern és klasszikus stílusú ruhákhoz is viselhető.
24 900 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

 

Termék leírás

Nyitott ezüst gyűrű melyet fehér kristály gyöngy és apró cirkónia kövek díszítenek. Modern és klasszikus stílusú ruhákhoz is viselhető.

  • Típusok: Gyűrű
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, cirkónia, köves, kristály gyöngy
  • Színe: ezüst, fehér
  • Témák: Boldog születésnapot
  • Kollekciók: Anyák napja


Gyűrű

PANDORA gyűrű

A gyűrűk már régen nem a herceget fehér lovon juttatják az eszünkbe. Kézzel megmunkált, halmozható gyűrűkkel és egyedülálló meghatározó darabokkal jelenik meg az új, tavaszi kollekció. A Pandora kedvencei a vintage klasszikus darabok, koktélgyűrűk, modern alapdarabok és vegyes csiszolású köves szépségek. Minden egyes ékszer magán viseli a kiváló minőség és a részletekre való odafigyelés védjegyeit. A design hűen követi a kollekciókon átívelő témákat, így a gyűrűk könnyedén kombinálhatók egymással.

A PANDORA gyűrűkollekciója egyszerre időtlen és modern, bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítője lehet. A kézzel megmunkált ékszerek sterling ezüstből vagy 14 karátos aranyból készülnek, melyek között egyaránt találunk hangsúlyos darabokat illetve finom, kecses ékszereket is. A Pandora gyűrűkollekciója számtalan egymásba illeszkedő gyűrűből áll, melyekből szabadon állíthat össze stílusának megfelelő ékszereket.