Oszd meg:

Pandora ékszer Két szív rozé gyűrű cirkóniával

Két szív Pandora Rose gyűrű cirkóniával.  A szerelmi kötés tartósságát szimbolizálja, ez a nyílt végű gyűrű. Két szív áll egymással szemben.
- 5,0/1
16 900 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Mások ezt választották hozzá

Termék leírás

Két szív Pandora Rose gyűrű cirkóniával.  A szerelmi kötés tartósságát szimbolizálja, ez a nyílt végű gyűrű. Két szív áll egymással szemben.

  • Típusok: Gyűrű
  • Anyaga: cirkónia, PANDORA Rose
  • Színe: piros, rozé
  • Témák: Köszönöm, hogy vagy nekem, Örökkön örökké, Szeretet
  • Kollekciók: Valentin nap


Gyűrű

PANDORA gyűrű

A gyűrűk már régen nem a herceget fehér lovon juttatják az eszünkbe. Kézzel megmunkált, halmozható gyűrűkkel és egyedülálló meghatározó darabokkal jelenik meg az új, tavaszi kollekció. A Pandora kedvencei a vintage klasszikus darabok, koktélgyűrűk, modern alapdarabok és vegyes csiszolású köves szépségek. Minden egyes ékszer magán viseli a kiváló minőség és a részletekre való odafigyelés védjegyeit. A design hűen követi a kollekciókon átívelő témákat, így a gyűrűk könnyedén kombinálhatók egymással.

A PANDORA gyűrűkollekciója egyszerre időtlen és modern, bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítője lehet. A kézzel megmunkált ékszerek sterling ezüstből vagy 14 karátos aranyból készülnek, melyek között egyaránt találunk hangsúlyos darabokat illetve finom, kecses ékszereket is. A Pandora gyűrűkollekciója számtalan egymásba illeszkedő gyűrűből áll, melyekből szabadon állíthat össze stílusának megfelelő ékszereket.