Oszd meg:

Pandora ékszer Shine szeretet medálja ezüst gyűrű

A két nemesfém alkot egy lélegzetelállító gyűrűt. Egy egyszerű ezüst gyűrű,  PANDORA Shine kör... tovább olvasom
- 5,0/1
13 900 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

A stíluscsalád tagjai

Mások ezt választották hozzá

Termék leírás

A két nemesfém alkot egy lélegzetelállító gyűrűt. Egy egyszerű ezüst gyűrű,  PANDORA Shine kör alakú függő, aminek mindkét oldala garvírozott „Loved” és „You”. A játékosság és a mozgás stílusos keveréke.

  • Típusok: Gyűrű
  • Anyaga: 18K arany bevonat, 925-ös sterling ezüst
  • Színe: arany, ezüst
  • Témák: Köszönöm, hogy vagy nekem, Örökkön örökké, Szeretet
  • Kollekciók: Shine Kollekció


Gyűrű

PANDORA gyűrű

A gyűrűk már régen nem a herceget fehér lovon juttatják az eszünkbe. Kézzel megmunkált, halmozható gyűrűkkel és egyedülálló meghatározó darabokkal jelenik meg az új, tavaszi kollekció. A Pandora kedvencei a vintage klasszikus darabok, koktélgyűrűk, modern alapdarabok és vegyes csiszolású köves szépségek. Minden egyes ékszer magán viseli a kiváló minőség és a részletekre való odafigyelés védjegyeit. A design hűen követi a kollekciókon átívelő témákat, így a gyűrűk könnyedén kombinálhatók egymással.

A PANDORA gyűrűkollekciója egyszerre időtlen és modern, bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítője lehet. A kézzel megmunkált ékszerek sterling ezüstből vagy 14 karátos aranyból készülnek, melyek között egyaránt találunk hangsúlyos darabokat illetve finom, kecses ékszereket is. A Pandora gyűrűkollekciója számtalan egymásba illeszkedő gyűrűből áll, melyekből szabadon állíthat össze stílusának megfelelő ékszereket.