- 4,7/3
Pandora ékszer Szerelmes pár függő charm
Cikkszám: 797273ENMX

Legyen az esküvő, egy évforduló vagy csak egy átlagos nap, amelyet a szeretett személlyel... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Termék leírás

Legyen az esküvő, egy évforduló vagy csak egy átlagos nap, amelyet a szeretett személlyel együtt különlegessé tesz ezzel a csodálatos charmmal. A szórakoztató bajusz és egy édes rózsaszín száj tisztelettel adózik életem szerelmének.

Pandora karkötő összeállítása
Videó: Pandora karkötő összeállítása
  • Típusok: Charm kis medál
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, tűzzománc
  • Színe: ezüst, fekete, rózsaszí­n
  • Témák: Örökkön örökké, Szeretet
  • Kollekciók: Valentin nap
  • Méret: 2.5cm


Vásárlók véleménye - 3 értékelés, 1 szöveges vélemény

3 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 1 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Szerelmes pár függő charm

Szerelmes pár függő charm - 4 2018. június 13.
Ezt a függőt esküvőre vettem és vittem.Boldog volt a menyasszony.Nagy Pandora rajongó!Kép alapján kicsit nagyobbnak gondoltam,gravírozást terveztem bele,ami nem jött össze,de igy is sikere volt.
Ingrid Gold Flamingo vásárló

Charm kis medál

PANDORA charm, kismedál

 A Pandora charmok a barátságról, a szeretetről, az emlékekről szólnak. Az élet nem egyenlő az elmúlt pillanatokkal, az életet azok a pillanatok jelentik, amikre emlékezünk. Az írást nem ismerő mayák is meg akarták őrizni emlékeiket, ezért létrehozták a csomóírást, különböző színű kötelekre csomókat kötöttek. Így rögzítették a történataket. Te a Pandora charmok segítségével őrízheted meg emlékeidet.

Válassz ki egy karkötőt, egy nevezetes pillanatot - anyák napja, ballagás, esküvő, vagy bármi, ami sokat jelent Neked. Keresd meg, azt a charmot, ami emlékeztet erre a pillanatra, fűzd fel a karkötőre. Adj ajándékba, vagy kérj ajándékba egy-egy charmot! Így összegyűlnek emlékeid és egyedi, gyönyörű ékszerként hordhatod azokat.

charmok változnak, megújulnak, évenként többször hoz ki a Pandora új kollekciót. Válogass belőlük, tetszés szerint fűzheted fel a számtalan nemesfém, textil vagy éppen bőr karkötőre, nyakláncra. Valamennyi darabot úgy tervezték, hogy kombinálhatók legyenek egymással. Egy emlék, egy karkötő egy alkotás. Engedd szabadon kreativitásod.

A PANDORA  charmok, kis medálok 925-ös sterling ezüstből, 18 karátos arannyal futtattatott ezüstből, különleges Pandora Rose ötvözetből, muranói üvegből készülnek kristályokkal, drágakövekkel díszítve.

charmok,  lehetnek menetesek, vagy menet nélküliek. A menetes charmokat át kell tekerni a karkötő menetein a menet nélküliek könnyen átcsúsznak azokon. Fontos, hogy a menet nélküli charmok könnyen lecsúszhatnak a karkötő kinytásakor ezért is nélkülözhetetlenk a klipek.