Oszd meg:

Pandora ékszer Szívörvény ezüst gyűrű

Szívörvény ezüst gyűrű elegáns, kavargó megjelenést kölcsönöz. Egy szív alak, mellette körbe... tovább olvasom
- 5,0/5
Vélemények »
16 900 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Vásárlóink értékelései

5 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 1 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Szívörvény ezüst gyűrű

- 5 2018. április 12.
laura Pretty Flamingo vásárló
Nem győzök betelni vele:) Gyönyörű. A méretemet boltban lehetetlen volt találni, de a divatékszerbolt megrendelte és nagyon hamar ide is ért! Ezer köszönet! Imádom

A stíluscsalád tagjai

Termék leírás

Szívörvény ezüst gyűrű elegáns, kavargó megjelenést kölcsönöz. Egy szív alak, mellette körbe absztrakt mintával.  A csillogó cirkónium kövek kiemelik a női kifinomultságot.

  • Típusok: Gyűrű
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, cirkónia
  • Színe: ezüst
  • Témák: Örökkön örökké, Szeretet, Titokban rólad álmodok
  • Kollekciók: Tavaszi kollekció, Valentin nap


Gyűrű

PANDORA gyűrű

A gyűrűk már régen nem a herceget fehér lovon juttatják az eszünkbe. Kézzel megmunkált, halmozható gyűrűkkel és egyedülálló meghatározó darabokkal jelenik meg az új, tavaszi kollekció. A Pandora kedvencei a vintage klasszikus darabok, koktélgyűrűk, modern alapdarabok és vegyes csiszolású köves szépségek. Minden egyes ékszer magán viseli a kiváló minőség és a részletekre való odafigyelés védjegyeit. A design hűen követi a kollekciókon átívelő témákat, így a gyűrűk könnyedén kombinálhatók egymással.

A PANDORA gyűrűkollekciója egyszerre időtlen és modern, bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítője lehet. A kézzel megmunkált ékszerek sterling ezüstből vagy 14 karátos aranyból készülnek, melyek között egyaránt találunk hangsúlyos darabokat illetve finom, kecses ékszereket is. A Pandora gyűrűkollekciója számtalan egymásba illeszkedő gyűrűből áll, melyekből szabadon állíthat össze stílusának megfelelő ékszereket.