Oszd meg:

Pandora ékszer Tél szíve ezüst gyűrű

Ez a szikrázó cirkóniával díszített, szív alakú design egyszerre elvont és finom, a csillogó jégkristályos motívumnak köszönhetően.
- 5,0/8
Vélemények »
16 900 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Vásárlóink értékelései

8 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 4 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Tél szíve ezüst gyűrű

- 5 2018. június 23.
Katalin Pretty Flamingo vásárló
Csodálatos ragyogás⭐️✨
- 5 2018. június 23.
Szilvia Gold Flamingo vásárló
Kényelmes és szép
- 5 2018. május 14.
Alexandra Pretty Flamingo vásárló
Gyönyörű
- 5 2018. január 10.
Renáta Gold Flamingo vásárló
Csodaszép a gyűrű! Imádok nálatok vásárolni, mert ilyen kedves, szolgálatkész, vásárlóbarát csapattal még nem találkoztam, mint amilyenek Ti vagytok! Földre szálltak az angyalok :-)

Termék leírás

Ez a szikrázó cirkóniával díszített, szív alakú design egyszerre elvont és finom, a csillogó jégkristályos motívumnak köszönhetően.

Hogyan készíts Pandora karkötőt
Videó: Hogyan készíts Pandora karkötőt
  • Típusok: Gyűrű
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, cirkónia
  • Színe: ezüst
  • Témák: Szeretet, Tél, Titokban rólad álmodok
  • Kollekciók: Karácsonyi kollekció, Valentin nap


Gyűrű

PANDORA gyűrű

A gyűrűk már régen nem a herceget fehér lovon juttatják az eszünkbe. Kézzel megmunkált, halmozható gyűrűkkel és egyedülálló meghatározó darabokkal jelenik meg az új, tavaszi kollekció. A Pandora kedvencei a vintage klasszikus darabok, koktélgyűrűk, modern alapdarabok és vegyes csiszolású köves szépségek. Minden egyes ékszer magán viseli a kiváló minőség és a részletekre való odafigyelés védjegyeit. A design hűen követi a kollekciókon átívelő témákat, így a gyűrűk könnyedén kombinálhatók egymással.

A PANDORA gyűrűkollekciója egyszerre időtlen és modern, bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítője lehet. A kézzel megmunkált ékszerek sterling ezüstből vagy 14 karátos aranyból készülnek, melyek között egyaránt találunk hangsúlyos darabokat illetve finom, kecses ékszereket is. A Pandora gyűrűkollekciója számtalan egymásba illeszkedő gyűrűből áll, melyekből szabadon állíthat össze stílusának megfelelő ékszereket.