Oszd meg:

Pandora ékszer Vintage legyező rozé fülbevaló
Cikkszám: 287297CZ

Vintage legyező Pandora rozé fülbevaló A rozé színárnyalat és a feltűnő legyező minta hatása a... tovább olvasom
13 900 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Kapcsolódó termékek

Termék leírás

Vintage legyező Pandora rozé fülbevaló A rozé színárnyalat és a feltűnő legyező minta hatása a fülbevalót külön Art Deco érzéssel tükrözi. A fülbevaló közepét szív alakú cirkónia díszíti. A vintage kifejezés minden tekintetben kifinomult stílust kölcsönöz.

  • Típusok: Fülbevaló
  • Anyaga: cirkónia, PANDORA Rose
  • Színe: rozé
  • Témák: Szeretet
  • Kollekciók: Rose Kollekció
  • Méret: 0.8cm


Fülbevaló

A PANDORA FÜLBEVALÓ

 A legújabb Pandora kollekció újdonsága a Pávé cseppek fülbevaló. A különböző méretű gömbökből álló fülbevaló megfordítható, attól függően hogy elől, vagy hátul szeretnéd viselni a nagyobb gömböt. 

A 2017-es első kollekcióban új születésköves fülbevalókból választhatsz.

Vintage báj fülbevalókban tökéletesen ötvözték a nappali és az esti viseletet. Az apró drágakő berakásoknak köszönhetően egyszerű, mégis hangsúlyos darabokká válnak. Önmagában vagy más ékszerekkel kiegészítve bámulatba ejtő vintage érzést biztosít megjelenésének.

A PANDORA fülbevalók szépsége abban rejlik, hogy egy perc alatt megváltoztatják a megjelenést. A vintage stílus ihlette daraboktól a modern eljárással készült ékszerekig, a divatos jacket fülbevalótól a klasszikus gombfülbevalókig, az elbűvölő függőkön keresztül a trendi karikákig, a luxus kivitelezésű PANDORA kollekció elemeit bátran párosíthatja stílusához.