Oszd meg:

Thomas Sabo 18K bevonatú ezüst gyűrű gyémánttal
Cikkszám: D_TR0020-924-14-58

A kivágott háromszög és a gyémántok finoman díszítik ezt a Thomas Sabo gyűrűt és elegánsan... tovább olvasom
66 900 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

AJÁNDÉK IBIZA SHOPPER


Vásárolj legalább 39.000 Ft értékben Thomas Sabo ékszert vagy órát és ajándékba adunk egy Thomas Sabo Ibizza Shoppert (táskát).

Mások ezt választották hozzá

Termék leírás

A kivágott háromszög és a gyémántok finoman díszítik ezt a Thomas Sabo gyűrűt és elegánsan egyesítik a finom utcai stílust és az erőt.

 A 80-as évek ihlette, gazdag gyémántdíszítésű Thomas Sabo Triangle Diamonds kollekció darabjai a női szépség megtestesítője. Az “urban cool” életérzést egyedülálló karizmával ötvözik.

  • Típusok: Gyűrű
  • Anyaga: 18K arany bevonat, 925-ös sterling ezüst, gyémánt
  • Színe: arany
  • Témák: Boldog születésnapot
  • Kollekciók: Karácsonyi kollekció, Karma Beads


Gyűrű

Bemutatjuk a THOMAS SABO gyűrűket 

Jegygyűrűk, koktélgyűrűk, szoliter gyűrűk, pecsétgyűrűk, körbe köves és egymáson viselhető gyűrűk, mindezek csupán néhány típust jelentenek a pompás THOMAS SABO női kollekció számos egyéb gyűrűtípusa közül. A THOMAS SABO gyűrűk nem csupán dekoratív darabok, hanem a szerelem és szeretet jelentőségteljes szimbólumainak hordozói is. Ezek a gyűrűk önmagunk kifejezésének valóban csodálatos eszközei és az örök szerelem és barátság szépséges szimbólumai.   A Sterling ezüst kollekció minden stílus, ízlés és igény számára tartogat megfelelő darabokat. A kollekció a divat világának minden területét bebarangolja és eleget tesz az ékszerek terén a legkülönbözőbb kívánságoknak is. Legyen az egy ragyogó, ábrándos eljegyzési gyűrű, egy lenyűgöző koktélgyűrű egy igazán különleges alkalomra vagy egy hangsúlyos darab az erőteljes rock’n’roll érzés jegyében.