Oszd meg:

Thomas Sabo Africa háromszög gyöngyház ezüst medál
Cikkszám: PE749-363-14

Az afrikai kontinens által inspirált tervezés, a sötét-világos kontraszt jellemzi és egy... tovább olvasom
40 600 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

KARÁCSONYI AJÁNDÉK NAPTÁR


Neked ajándékozunk egy 2019-es Thomas Sabo naptárt, ha legalább 15.000 Ft értékben vásárolsz Thomas Sabo terméket. A naptár 4.900 Ft-ért megvásárolható itt találod»


A promóció december 24-ig illetve a készlet erejéig tart.

Termék leírás

Az afrikai kontinens által inspirált tervezés, a sötét-világos kontraszt jellemzi és egy rendkívűl finom rétegtechnika alkalmazása.

A medál karekterét a középpontban lévő kerek gyöngyház adja. Nézd meg a hozzá tervezett fülbevalót! Afrika háromszög fülbevaló

  • Típusok: Medál
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, gyöngyház
  • Színe: ezüst, fehér
  • Témák: , , , Boldog születésnapot
  • Kollekciók: Glam and Soul
  • Méret: 4,7 cm


Medál

THOMAS SABO MEDÁL

A Thomas Sabo medál nőies, érzéki és rendkívül egyéni. Nagy újdonsága a TRIKOLOR a három szín, az ezüst, a rózsa arany, és a sárga arany együttes használata. Thomas Sabo legújabb kollekciójában tiszta ezüst, 18k sárga- és rózsa arannyal bevont ékszereket találhatunk. A három fém együttes használata egy sajátos eleganciáju harmóniát hoz létre. A medálok pazarul díszítettek cirkóniával, gyöngyházzal az Art Deco vonalvezetés és az arab motivumok felidézik az ezeregy éjszaka csillogását. A medálok többi darabja angyalok, szárnyak,tollak mind, mind romantikus üzenetet hordoznak.