Oszd meg:

Desigual Atila Fiona pénztárca
Cikkszám: 19SAYP56

Nagy méretű drap pénztárca hímzett mandalával és arany színű cipzárral, az elején Desigual kis... tovább olvasom
19 200 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

 


 

Kapcsolódó termékek

A stíluscsalád tagjai

Mások ezt választották hozzá

Termék leírás

Nagy méretű drap pénztárca hímzett mandalával és arany színű cipzárral, az elején Desigual kis logóval. Két zseb van belsejében, egy érme és különböző kártyatartók.

  • Típusok: Pénztárca
  • Anyaga: műbőr
  • Színe: drap
  • Témák: Divat
  • Kollekciók: Legújabb kollekciók
  • Méret: 20x2x10cm


Pénztárca

DESIGUAL 2018. TAVASZI NYÁRI PÉNZTÁRCA KOLLEKCIÓ

 Fedezd fel a női pénztárcákat, erszényeket az új Desigual tavaszi nyári kollekciójában. A pénztárcákat különböző zsebekkel, rekeszekkel látták el hogy a pénz melett legyen helye a számláknak, dokumentumoknak, kártyáknak.

A pénztárcák között is találsz kifordítható darabokat. Az idei évszakok trendjei, pozitív hangulat, élénk, színes nyomatok, virágok és különleges patchwork formában. Az új, puha, kellemes anyagok vonzóvá teszi ezeket a Desiguál pénztárcákat, nélkülözhetetlen tartozékai táskádnak. 

A Desigual erszények rendkívűl praktikusak, többféle méretben készülnek a kicsi könnyen elrakható modellktől kezdve az akár kisebb retikülként is viselhető nagyobb darabokig. A Desigual péztárcákat a táskákhoz tervezték színben és formban is összehangolták azokkal, így szinte kihagyhatlan lehetőség, hogy táskaához a megfelelő pénztárcát is megvásároljuk.