RÓLUNK
Több mint webshop - mi másképp csináljuk

 

A kezdetek

A divatékszerbolt gyökerei a 90-es évek közepére nyúlnak vissza, amikor is többéves rajztanári működésem után a képzőművészet szerelmeseként megnyitottuk Nagykanizsán a Petró Galériát, ahol főképp kortárs és XX. századi alkotásokkal foglalkoztunk. Művészek pártolójaként kiállításokat szerveztünk, és kiállításokra jártunk. Festőkkel, szobrászokkal találkoztak a vásárlóink, így közel kerülhettek az alkotókhoz és együtt merültünk el a művészeti csodákban. Izgalmas időszak volt.
Szerencsések voltunk, hiszen azzal foglalkozhattunk, ami érdekelt minket, művészettel és közelebb hozhattuk vásárlóinkhoz.

Megismerkedés az ékszerekkel

A képzőművészet mellett  a 2000-es évek végén egy új szerelem toppant be életünkbe, az iparművészet egy speciális ága, az ékszerkészítés. Magyar iparművészek ékszereit forgalmaztuk, magunk is készítettünk ékszereket, majd megismerkedtünk komolyabb gyártómanufakturákkal, nagyobb márkákkal. Minőséget és művészeti értékeket szem előtt tartva alakítottuk ki ékszer kínálatunkat, melynek legismertebb világmárkái a Pandora és a Thomas Sabo.

Ékszerbolt bejárata NagykanizsánÉkszer galéria

Ági - Divatékszerbolt
“Akárcsak a festmények, a szobrok esetében régebben, éppúgy az ékszerek körében ma is a legfontosabb szempont nálunk a termékeink minősége, kidolgozottsága és esztétikai értéke.”

Petró Ági

 

 

Biztos termékkínálat

A Divatékszerbolt webáruház elindulását követően alapvetően vásárlóink visszajelzéseit is figyelmebe véve fokozatosan alakítottuk ki a mai ékszerkínálatunkat, amely jelenleg 4 meghatározó ékszergyártó kínálatán alapul. Ékszereink közvetlenül a gyártóktól érkeznek, gyári csomagolásban, díszdobozban. Az ékszervásárlás talán egyik legnagyobb rizikója a hamisítványok gyakori felbukkanása a piacon, de mi mint gyári forgalmazók garantálni tudjuk az eredeti, biztonságos, gyári termékeket.

Garantált minőség

Minden beszállítónk egyedi minőségbiztosítási rendszerrel dolgozik. A forgalmazott termékeinkre természetesen garanciát vállalunk, amennyiben a termék mégis hibás vagy sérült lenne, azonnal cseréljük. Vásárlóink teljes megelégedettségére törekszünk, ezért vezettük be a mosolygaranciát: ha valamivel nem vagy elégedett, vagy nem tetszik, hívj bennünket és megoldjuk a problémát.

Küldetésünk

Küldetésünknek tekintjük egy olyan webáruház kialakítását és működtetését, melynek segítségével gyorsan, egyszerűen és biztonságosan tudtok ékszert vásárolni.

Reni - Divatékszerbolt
“Mi komolyan gondoljuk, hogy nálunk Te vagy a legfontosabb.
Ha bármilyen okból nem vagy teljesen elégedett a divatékszerbolttal, nem tökéletes a termék, amit rendeltél, nem tudsz választani, vagy valami információra van szükséged lépj kapcsolatba velünk és mi megoldjuk a problémát, ebben biztos lehetsz.”

Török Reni

 

 

Kriszti - Divatékszerbolt
“A tökéletes vásárlás nagyban függ a termék igényes csomagolásától, a gyors és pontos szállítástól, a megfelelő ügyfélszolgálati munkától és az esetleges reklamációk gyors és pontos lebonyolításától. A Divatékszerboltnál mi nagy hangsúlyt helyezünk a makulátlan vásárlói élmény biztosítására, hiszen az ékszervásárlás olyan, mint egy ünnep.”

Kontra Kriszti

 

 

Niki - Divatékszerbolt
“A pontos és hatékony adminisztráció, a számlázás, a cseregarancia zökkenőmentes lebonyolítása a vásárlói élmény szerves részét képezik. Ezen a területen sem engedhetjük meg, hogy vásárlóink, partnereink a legkisebb bosszúsággal is szembesüljenek és az elégedettség érzését elhomályosítsa a felesleges további ügyintézés.”

Horváth Niki

 

 

A Divatékszerbolt több mint egy webshop

Nálunk a legfontosabb szempont a vevői elégedettség, itt Te vagy a legfontosabb. Segítünk megtalálni a személyiségedhez legjobban illő ékszermegoldást, informálunk a trendekről, értesítünk az aktualitásokról, call centerünk segít a legmegfelelőbb ékszer kiválasztásában.
Küldetésünk, hogy a Divatékszerboltban a vásárlásod könnyű, gyors és biztonságos legyen.
Nálunk pénzt is spórolhatsz. Ehhez mi biztosítjuk az ingyenes szállítást, és Te érvényesíted a törzsvásárlói kedvezményeket. Együtt nem csupán pénzt takarítunk meg, de egy olyan ajándékot adunk, amely örök és minden nő vágya.
Nemcsak webshopként működünk, hiszen nagykanizsai galériánkban személyesen is szívesen látunk, ahol egy közvetlen beszélgetés keretében segítünk a hozzád illő ékszer megtalálásában, vagy egy ajándék kiválasztásában. 2022 októberében megnyílt Pandora hivatalos márkaboltunk Veszprém belvárosában, ahol a Pandora teljes termékválasztéka vár Rád. Nézz be hozzánk!

Ékszergaléria Nagykanizsa Pandora Veszprém márkaüzlet

Nagykanizsa, Fő út 19.
Nyitvatartás: H-P: 10-17 SZ: 9-12
Telefonszám: 06 30 300 6623
Email: [email protected]

8200 Veszprém Kossuth Lajos utca 21.
Nyitvatartás: H-P: 9-17 SZ: 9-12
Telefonszám: 06 30 131 8747
Email: [email protected]

Nézd meg nagykanizsai képeinket (27 db) képgalériánkban a képre kattintva!


Pandora ékszer pult Engelsrufer angyalhívók Évzáró a Divatékszer galériában

Ékszerbolt portál Nagykanizsa Ékszerek, festmények, szobrok Pandora ékszerek a galériában

Thomas Sabo karkötők és a húsvéti nyúl Ékszerválogatás Ékszerek fotózása a galériában

Thomas Sabo ékszerek a galériában Ludvig Dani “Óh….” című festménye Desigual táskák

Thomas Sabo Karma Beads ékszerek Pandora karkötő Pandora akciós ékszerek

A kibővített ékszerbolt megnyitója Hatalmas érdeklődés a rendezvényen Ékszermustra a szeptemberi vevőtalálkozzón

Karácsonyi díszlet a galériában Karácsonyi porcelán angyalok Bering órák karácsonyi ezüstben

Karácsonyi kínálat előkészítése a boltban Absztrakt karácsonyi csendélet A bolt már az ünnephez öltözött

20 éves születésnapi rendezvény a Petro Galériában Partnerek, vásárlók a szülinapi vevőtalálkozón A Divatékszerbolt szülinapi tortája

Nézd meg veszprémi képeinket (9 db) képgalériánkban a képre kattintva!


Pandora Veszprém márkaüzlet Pandora Veszprém márkaüzlet Pandora Veszprém márkaüzlet

Pandora Veszprém ékszerbolt Pandora Veszprém ékszerbolt Pandora Veszprém ékszerbolt

Pandora üzlet - Veszprém Pandora üzlet - Veszprém Pandora üzlet - Veszprém


Alábbi kisfilmünkben körülnézhetsz ékszergalériánkban is