Hogyan tudod kifizetni a rendelésed?

Milyen fizetési módok közül választhatok? 

UTÁNVÉTTEL
Ha az utánvétes fizetést választod a megrendelt áru értékét az utánvétel költségével együtt a futárnak, a PostaPontnak, vagy a csomagautomatának kell kifizetned. Nincs szállítási, csomagolási semmilyen járulékos költség ezen felül, a megrendelt áru eladási értékét és az utánvét bruttó 590 Ft-os díját kell csupán kifizetned. Ilyenkor bankkártyával, vagy készpénzzel tudsz fizetni, készpénz esetén lehetőleg a pontos összeget készítsd elő, ezzel te is segítheted a gyors kiszállítást és csomagátvételt.
 
BANKKÁRTYÁVAL
A Divatékszerbolt webáruházban két fizetési rendszer is - Barion és a SimplePay - rendelkezésre áll a vásárlók számára a bankkártyás fizetések lebonyolítására, amelyek közül a megrendelés folyamatában az egyiket kiválasztva könnyedén és biztonságosan megtörténhet a bankkártyás fizetés. Bankkártyás fizetéskor a bankkártya adataid áruházunkhoz nem jutnak el.
Bankkártyás fizetés esetén a pénztárból átirányításra kerülsz választásod szerint a Barion, vagy a SimplePay oldalára, ahol megtörténik a fizetés. Sikeres fizetés esetén visszatérsz az oldalunkra. Sikertelen fizetés esetén is az oldalunkra érkezel, és választhatsz másik fizetési módot, vagy újra próbálkozhatsz a fizetéssel. 
 
ELŐRE UTALÁSSAL
Előre is kifizetheted a megrendelésed banki átutalással, internetes banki átutalással. Ilyenkor át kell utalnod a vásárlás összegét a bankszámlánkra:
OTP 11749015-28533180
Iban: HU61 1174 9015 2853 3180 0000 0000
​Swift: OTPVHUHB
A csomagot akkor akkor tudjuk feladni, ha a pénz megérkezik a bankszámlánkra.
 
KÉSZPÉNZZEL
Készpénzzel utánvétes rendeléskor és személyes átvételkor tudsz fizetni nagykanizsai üzletünkben és Veszprémben készleten lévő Pandora termékek esetében veszprémi üzletünkben is.

RÉSZLETFIZETÉSSEL
Részletfizetést választva a megrendelésedet a vásárlási értéktől függően több részletben is kifizetheted teljesen kamatmentesen, további rejtett költségek nélkül. A Divatékszerbolt webáruházban a kötelező 50% első részlet(önerő) megfizetését követően a kosárérték függvényében 2, 3, vagy 4 részletben fizetheted ki a termék teljes vételárát, az alábbi feltételek szerint:

  • 50,000-100,000 Ft kosárérték » 1+1 részlet
  • 100,001-300,000 Ft kosárérték » 1+2 egyenlő nagyságú részlet
  • 300,001-600,000 Ft kosárérték » 1+3 egyenlő nagyságú részlet


A részlet fizetés kapcsán, az első részlet(önerő) és a további részlet fizetések bankkártyával a Barion online bankkártyás fizetési rendszerén keresztül bonyolíthatóak le.
 
A futárnak csak készpénzben fizethetek? 
Nem. A futárnak már nemcsak készpénzzel tudsz fizetni, bankkártyás fizetésre is van lehetőség.
 
Személyes átvételkor mivel fizethetek? 
Személyes átvételre csak a nagykanizsai és a veszprémi üzletünkben van mód. Itt készpénzzel és bankkártyával fizethetsz. Ha szeretnéd előre átutalással is rendezheted a számlát.