Hogyan tudod kifizetni a rendelésed?

Milyen fizetési módok közül választhatok? 

UTÁNVÉTTEL
Ha az utánvétes fizetést választod a megrendelt áru értékét a futárnak kell kifizetned. Nincs szállítási, csomagolási semmilyen járulékos költség a megrendelt áru eladási értékét kell kifizetned. Ilyenkor bankkártyával, vagy kézpénzzel tudsz fizetni, készpénz esetén lehetőleg a pontos összeget készítsd elő, ezzel te is segítheted a gyors kiszállítást.
 
BANKKÁRTYÁVAL
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. (Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013) Bankkártya adataid áruházunkhoz nem jutnak el.
Bankkártyás fizetés esetén a pénztárból átirányításra kerülsz a a BARION oldalára, ott történik meg a fizetés. Sikeres fizetés esetén visszatérsz az oldalunkra. Sikertelen fizetés esetén is az oldalunkra érkezel, és választhatsz másik fizetési módot, vagy újra próbálkozhatsz a fizetéssel. 
 
ELŐRE UTALÁSSAL
Előre is kifizetheted a megrendelésed. Ilyenkor át kell utalnod a vásárlás összegét a bankszámlánkra: OTP 11749015-28533180
A csomagot akkor akkor tudjuk feladni, ha a pénz megérkezik a bankszámlánkra.
 
KÉSZPÉNZZEL
Készpénzzel utánvétes rendeléskor és személyes átvételkor tudsz fizetni nagykanizsai üzletünkben.
 
A futárnak csak készpénzben fizethetek? 
Nem. A futárnak már nemcsak készpénzzel tudsz fizetni, bankkártyás fizetésre is van lehetőség.
 
Személyes átvételkor mivel fizethetek? 
Személyes átvételre csak a nagykanizsai üzletünkben van mód. Itt készpénzzel és bankkártyával fizethetsz. Ha szeretnéd előre utalással is rendezheted a számlát.