Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2024. jan. 4. Ékszerhírek , Legérdekesebb blogok

A Pandora 2024-es Valentin-napi kollekciója

Megérkezett a Pandora 2024-es Valentin-napi kollekciója lenyűgöző designokkal és interaktív charmokkal, új mágneszárral és varázslatos Disney meglepetésekkel!

Az elmúlt néhány év Valentin-napi Pandora kollekciói gyönyörű szimbólumokat kínáltak az érzéseink kifejezésére: idén az intim, személyes üzenetek kerültek a középpontba.

Fedezd fel velünk a szeretet szimbólumait, ismerd meg az új kollekció ékszereit!

A legújabb Pandora kollekció már elérhető a webshopban és az üzletben!

“Örökre a szívembe zárlak” - Valentin-napi Pandora Moments charmok

Pandora moments színes charmok Valentinnap

Egy titkos üzenet, amely a legmélyebb érzéseinket, vallomásunkat rejti: misztikus, erős jelkép. A Valentin-napi Pandora kollekció Moment charmjai közt idén fantasztikus, interaktív lakatokat találunk. Felezhető, megosztható páros függők, valójában kinyitható szívlakat, amelyen megjelenik a rejtett üzenet és többféle kulcslyuk mintát viselő charm is érkezett. Az egyik legkülönlegesebb ékszer a nyitható medál: apró kép vagy üzenet is elhelyezhető benne!

Pandora ékszer Piros szív és kulcslyuk dupla függő ezüst charmPandora ékszer Szerelem lakat gravírozható shine charm

Pandora ékszer Szerelem lakat gravírozható rozé charmPandora ékszer Kéttónusú lakat dupla függő charmPandora ékszer Osztható szív és kulcs dupla függő ezüst charm

Persze a klasszikus szívszimbólumról sem kell lemondanunk: egy különleges muránói üvegből készült, nyíllal átlőtt pink és egy tűzpiros zománcos szívcharmot is hozott nekünk a dán márka Valentin-nap alkalmából.

A rendhagyó, vagány asszimetrikus, bedugós szív fülbevalók biztos, hogy hatalmas kedvencek lesznek: egyszerűek, de mégis különlegesek!

A szeretet és a törődés időtlen szimbólumai: játssz bátran a különféle méretű és színű szívekkel, amikor ajándékot állítasz össze vagy a megjelenésedet tervezed!

Pandora moments Valentin-nap

Pandora ékszer Aszimmetrikus szív ezüst bedugós fülbevalóPandora ékszer Piros szív és nyíl muránói üveg ezüst charmPandora ékszer Színvátló piros szív charm rejtett üzenettel

A kézzel írt üzeneteknek még mindig megvan a maga varázsa. Lehet, hogy a naptárunkat online vezetjük, a leveleinket gépeljük, de a terveinket, gondolatainkat már ösztönösen tollal vetjük papírra. Épp ezért van értéke a kézzel írt üzeneteknek: biztos, hogy személyes gondolatokat tartalmaznak. A Pandora tervezői is tudják ezt, épp ezért többféle love feliratos ékszert is kaptunk, egy romantikus gyűrű, nyaklánc és charm formájában. A borítékos charm remekül kiegészítheti a Valentin-napra összeállított karkötőket!

Pandora ékszer Love ezüst gyűrűPandora ékszer Love ezüst nyaklánc

Pandora ékszer Love ezüst charmPandora ékszer Szerelmes levél shine függő charm

Új charmhordozók: két Pandora ikon találkozása

A klasszikus Pandora szív charm és a kígyólánc a márka igazi védjegyei. Most találkozott ez a két ikon és egy gyönyörű nyaklánc született! Ha a Pandora charmjaidnak egy új hordozót keresel, ennél márkahűbb választásod nem nagyon lehet.

Pandora ékszer Moments ezüst nyaklánc szív kapoccsalPandora ékszer Moments mágneskapcsos ezüst karkötő

A hagyományosnak tekinthető kígyólánc karkötő is új ruhába öltözött: kényelmes és innovatív mágneskapcsot kapott! A mágneses véget a helyére illesztve, majd a záróelemet rácsúsztatva biztonságosan viselheted és könnyedén cserélgetheted a kedvenc charmjaidat.

Figyelem! Mint minden mágnes esetében, itt is figyelembe kell venni, hogy kölcsönhatásba kerülhet pl. a karórádban lévő mágnesekkel, illetve orvosi eszközökkel, implantátumokkal. Ennek megfelelően viseld, ha bizonytalan vagy, konzultálj orvosoddal!

Érkezett egy új, szegecses borítású lánc karkötő is, amely csúsztatható záródással rendelkezik, a tökéletes méretért. Te mivel viselnéd ezt a csodásan csillogó karláncot?

Pandora ékszer Moments szegecselt kígyólánc állítható ezüst karkötő

Önkifejezés a színek segítségével

A hónap kövei Pandora gyűrűk most hat újabb színben váltak elérhetővé! Az áttört, végtelen csomó minta a gyűrűn, a szimbolikus színekben ragyogó kövek az előttünk álló kihívásokat és lehetőségeket is szimbolizálják.

Pandora ékszer Áttetsző örökkévalóság körök ezüst gyűrűPandora ékszer Sötét zöld örökkévalóság körök ezüst gyűrűPandora ékszer Gyöngyház örökkévalóság körök ezüst gyűrű

Pandora ékszer Igazi piros örökkévalóság körök ezüst gyűrűPandora ékszer Tavasz zöld örökkévalóság körök ezüst gyűrűPandora ékszer Sötét kék örökkévalóság körök ezüst gyűrű

És még nincs vége a színkavalkádnak! A Valentin-napi Pandora kollekció egyik fénypontja a cukorka színű muránói charmok sora. Üdítő, vidám árnyalatokat csempészhetsz velük a régebbi karkötőidbe is, csodásan mutatnak más charmhordozókon is. Mit szólnál hozzájuk egy fülbevalón?

Pandora ékszer Fehér mini muránói üveg charmPandora ékszer Kék mini muránói üveg charm

Pandora ékszer Pink mini muránói üveg charmPandora ékszer Zöld mini muránói üveg charm

Az új kollekció talán legragyogóbb darabjai a színesen csillámló, gömb alakú charmok, amelyeken pontosan 88 kézműves kőberakás található.

Pandora ékszer Szikrázó piros pávé körök ezüst charmPandora ékszer Szikrázó fekete pávé körök ezüst charm

Itt az új Pandora Club charm 2024-re: egy bűvös pillangó

A Pandora pillangója az átalakulás, az erő és a szépség szimbóluma. A bebábozódó hernyó gyönyörű és repülésre képes pillangóvá alakul: ezt tükrözi a charmon található „Believe you can”, hidd el, hogy képes vagy rá gravírozás a szárny hátoldalán. A pillangó szárnyai finoman előre-hátra billenthetőek, élettel töltve meg a 14 karátos arannyal futtatott ékszert. És ha ez nem volna elég, az oldalán pedig egy laboratóriumban előállított gyémánt ragyog!

Pandora ékszer Club Charm 2024 pillangó ezüst charm

Az időtlen szeretet mélységei - új Pandora Timeless ékszerek

Pandora timeless gyűrűk Valentin-nap

A Pandora Timeless kollekcióba is új ékszerek érkeztek! Igazi klasszikusok, amelyek újabb szívmotívumokat kínálnak és remekül illenek a többi Pandora ékszerhez.

 Pandora ékszer Szikrázó szív ezüst fülbevalóPandora ékszer Szikrázó szív karika ezüst fülbevalóPandora ékszer Kiemelt szív shine fülbevaló

Egészítsd ki meglévő ékszerszettjeidet az új, mélységet sugalló, domború szívdesignnal!

Pandora ékszer Szikrázó szív ezüst nyakláncPandora ékszer Kiemelt szív shine nyaklánc

Pandora ékszer Végtelen szívek sora ezüst gyűrűPandora ékszer Dupla shine gyűrű cirkónia szívvel

A14 karátos arannyal készült karikagyűrű dupla hatást kelt: egy polírozott és egy kővel berakott ív fut körbe. Modern és feltűnő választás: különleges ajándék lehet egy különleges embernek.

A halmozható, filigrán ékszerek illenek inkább a stílusodhoz? Az új, asszimetrikus hullámvonalú, mégis elegáns Pandora TImeless gyűrűket imádni fogod!

Pandora ékszer Ragyogó hullám rozé gyűrűPandora ékszer Ragyogó hullám ezüst gyűrűPandora ékszer Szikrázó összefonódó hullámok ezüst gyűrű

Elegáns Pandora Me amulettek és gyűrűk

Pandora ME Valentin-nap

A Valentin-napi Pandora kollekció újszerű ME ékszereket kínál. Elegáns és sokatmondó darabok készültek a tervezőasztalokon. Szimbolikus amulettek érkeztek az asztrológiai kedvelőinek: te melyiket választanád a talizmánodnak?

Pandora ME charmok Vlaentin-napi kollekció

Pandora ékszer ME kék szerencse ezüst függő charmPandora ékszer ME fekete fehér szív rozé függő charmPandora ékszer ME Pikk függő ezüst charm

A szerencsekerék tarotkártya által ihletett charmon a nyíl elforgatható, miközben misztikus energiát sugároznak a kövek.

Pandora ékszer ME Fortuna kereke függő charm

A mini függő Pandora Me charmok a tetoválások világát idézik meg: egyszerű, de mégis erős motívumok, amelyek személyes üzenetet rejtenek. Látványos színek és a bizalom jelképei köszönnek vissza az apró charmokon.

Pandora ékszer ME szív kulcslyukkal mini függő charmPandora ékszer ME kulcs mini függő charm

Pandora ékszer ME rózsaszín chakra szív rozé mini függő charmPandora ékszer ME Cupido ezüst mini függő charm

Az új Pandora ME gyűrűkkel újfajta textúrát és kontrasztot csempészhetsz az összeállításaidba. A fekete tűzzománc gyűrűt egy kicsi szív és hat barázda díszíti, míg a fehér tűzzománccal díszített karikagyűrűt fordított piramisformák és ragyogó kövek teszik különlegessé.

Pandora ékszer ME fekete chakra szív ezüst gyűrűPandora ékszer ME fehér tűzzománc ezüst gyűrű cirkónia kövekkel

Lépj Hamupipőke nyomdokaiba a Pandora x Disney ékszerekkel!

Pandora x Disney x Hamupipőke

Hamupipőke története gyermekkorunkat idézi, de felnőttként is merengtünk már el a történeten. Egy fiatal lány, aki kivételes lelkierőről és kitartásról tesz tanúbizonyságot, miközben végig megőrzi kedvességét és derűlátását.

Pandora x Disney Hamupipőke gyűrű

Pandora ékszer Disney Hamupipőke hintója ezüst nyakláncPandora ékszer Disney Hamupipőke hintója shine gyűrű

Tudtad, hogy Walt Disney egyik kedvenc része a hintóvá alakuló tök volt? Színtiszta varázslat és beigazolódott remény!

Pandora ékszer Disney Hamupipőke kék muránói üveg charmPandora ékszer Disney Hamupipőke hintója ezüst fülbevaló

Az új Pandora x Disney ékszerek gyönyörű kékjükkel minden nap emlékeztethetnek arra, hogy a kihívásokkal szembenézve mindig választhatjuk a kedvességet.

Pandora ékszer Disney Hamupipőke tökhintója dupla szív shine charmPandora ékszer Disney Hamupipőke üvegcipője ezüst charm

Egy évszázados szerelem: Mickey és Minnie

Gondoltad volna, hogy Mickey és Minnie szerelme már egy évszázada tart? Igazi Disney klasszikus avanzsált most újabb ékszerekké. Az ikonikus egérfejjel záródó karkötő tökéletes hordozó a mesés charmjaid számára!

Pandora ékszer Disney Mickey egér kapcsos kígyólánc ezüst karkötőPandora Valentin-napi kollekcióPandora ékszer Disney Mickey és Minnie szív ezüst charm

Az eddigi talán legkülönlegesebb Valentin-napi kollekció a Pandora tervezőasztaláról.

A modern designokat a mély szeretet, szerelem állandó jelképeivel ötvözi ez az igazán kreatív Valentin-napi Pandora kollekció. Minden egyes ékszer egy emléket idéz fel, egy egyedi történetet mesél el, amelyekkel összeállíthatod a saját, csak rólad mesélő ékszeredet.

A legújabb Pandora kollekció már elérhető a webshopban és az üzletben! 

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Legérdekesebb blogok

Vásárlónk írta

Gyors szállítás, gondos csomagolás, szép pandis ékszer! Imadtam a smiles matricát a csomagoláson, tényleg feldobtatok a napom!

Sz. Krisztina - Pandora rajongó

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)