Divat és ékszer blog

2021. szept. 26. Ékszerhírek

Pandora karkötő típusok és méretek - ismerd meg az új ékszereket!

Pandora reflexions karkötő

Ismered a Pandora karkötők típusait és hogy miként érdemes méretet választani? A mai cikkünkben megkíséreljük összefoglalni a dán márka kínálatát, az anyaghasználattól kezdve a típusokon keresztül a különböző kollekciókig bezárólag!

A Pandora karkötők alapanyagai és a színvilága

Pandora moments roze karkötő

A Pandora karkötők legnépszerűbb darabjai Sterling ezüstből készülnek, de ma már az ékszerek korántsem szorítkoznak kizárólag erre az árnyalatra. 2014-ben kiegészült a kínálat a Rose kollekció a 14 karátos rózsaarannyal futtatott ékszereivel, majd 2018-ben megjelent a Shine sorozat. A 14 karátos arannyal futtatott Pandora ékszerek azóta már egy újabb szintre emelkedtek: idén debütáltak egy még tartósabb, minőségibb összetétellel, a Shine 2.0-val.

Szeptember 30-án várjuk az új Pandora Me kollekció megjelenését, ahol az új fém, a ruténium is az alapanyagok palettájára kerül majd. Ez a sötétszürke, ragyogó fém különleges hatást gyakorol: akár a férfiak megjelenését is tökéletesen kiegészítheti.

Pandora karkötő méretválasztás: melyik lesz a megfelelő a csuklódra?

A méretválasztáskor fontos szem előtt tartani, hogy a feltüntetett érték mindig a karkötő teljes hosszát jelenti. Ezért azt javasoljuk, hogy szorosan mérd meg a csuklódat körben, majd a kapott méret alapján, 1-2 centiméternyi ráhagyással válaszd ki a megfelelő Pandora karkötő méretet. Ha két méret közé esnél, akkor a viselés határozza majd meg a választást: ha szoros karkötőt keresel, akkor a kisebb méret lesz az ideális, míg ha sok charmmal díszített vagy lazább karkötőt szeretnél, akkor a nagyobb méret lesz a nekedvaló.

A Pandora karkötő típusok

A karkötők kialakítását mindig meghatározza, hogy mely kollekció részei. Megkülönböztethetjük az életünk pillanatait szimbolizáló Moments, a minimalista Reflexions, a karakteres Signature és a rendhagyó stílusú Me sorozatokat. Mindegyik más-más megjelenést biztosít, határozottan elválnak egymástól a különböző kollekciók karkötői. Nagyon fontos, hogy a hozzájuk illő charmok is kizárólagosak, tehát a kollekciók közt nincs átjárás. Nézzük meg őket sorban!

Mindenki kedvencei: a Pandora Moments karkötők

Pandora szív medál záródású karkötő

A Moments sorozatot az ihlette, hogy segítségével megalkothasd a saját történeteted elmesélő, tökéletes ékszert. A kínálat sokszínűségét jól jelzi, hogy jelenleg is több, mint 50 féle Moments karkötőt találsz a kínálatunkban.

Pandora ékszer Moments ezüst multi kígyólánc karkötőPandora ékszer Dupla soros moments pávé kapcsos ezüst karkötőPandora ékszer Moments rozé kígyólánc karkötő hordó kapoccsal

Az ezüst, arany és rozé árnyalatokon felül a karkötő stílusát és záródását is kiválaszthatjuk. Várnak rád például kígyólánc textúrájú, laza karláncok, hálós karkötők és merev karperecek is! A dupla soros ezüst Moments karkötő az őszi kollekció különleges, egyedi darabja - mindenképp érdemes egy pillantást vetni erre az újdonságra.

Pandora Moments karkötőPandora dupla soros karkötő

A záródások terén pedig leginkább hordókapcsos, T- kapcsos és sliding záródásokat használ a márka. A teljesen egyedi ékszerösszeállítások kedvéért pedig 2021 őszén megjelent a charmmal díszíthető, szív medállal záródó karkötő is.

Pandora ékszer T kapcsos Moments rozé karkötő

Persze a különleges együttműködések ikonikus záróelemeiről sem feledkezhetünk meg! Ilyen a Harry Potter kollekció cikesszel záródó merev karperece vagy a Star Wars logós záródás is.

Pandora ékszer Moments ezüst karkötő Star Wars kapoccsalPandora ékszer Harry Potter Aranycikesz karperec

A letisztult, minimalista Pandora Reflexions karkötők

Pandora ékszer Reflexions multi kígyólánc karkötő

A Reflexions kollekció stílusjegye a lapos kialakítás, a letisztult, minimalista megjelenés. A karkötő anyagát egy speciális fémháló alkotja, amely kifejezetten elegáns, kifinomult hatást nyújt. A multiláncos karkötő a kollekció egyik rendkívüli darabja: 14 karátos rózsaarany, hálós textúrájú láncokat és sterling ezüst zárókapcsot kapott.

Pandora ékszer Reflexions ezüst mesh karkötőPandora ékszer Reflexions shine karkötő

2021 meglepetése: a Pandora Signature merev karpercek

Pandora ékszer Signature shine karperec

A Signature kollekció ékszerei mindig a márka ikonikus elemeit foglalták magukba. Idén nyáron egy igazán sokoldalú, egyedi karpereccel bővült a sorozat: szögletes és kerek keresztmetszetű részek találkoznak, gravírozott Pandora felirattal és logóval díszítve, a már jól ismert három árnyalatban.

A Pandora Signature kollekcióhoz nem készültek charmok, ezeket önmagukban viselheted, mint a márka köves teniszkarkötőit.

Egy ilyen karperec igazán visszafogott, elegáns ékszer, de a különböző fémszíneket halmozva már egy abszolút trendi összhatást is elérhetünk vele. Fontos, hogy ez a karkötő merev szerkezetű, így javasoljuk, hogy alapos mérés után válaszd ki a hozzád passzoló méretet!

Pandora ékszer Signature ezüst karperec

Az újító Pandora Me karkötők és az első Pandora férfiékszerek

Pandora Me karkötőPandora Me gyűrű és karkötő

A Pandora Me a márka legfiatalosabb, rendhagyóbb irányát képviseli, amely nagyszemű karláncokkal hódít. A szeptember 30-án megjelenő új Pandora Me kollekcióban pedig már a képen látható kapcsokat, csatlakozókat, karikákat és láncrészleteket is fellelhetjük, amelyekkel szinte elemről-elemre alkothatunk saját ékszereket.

A Moments korábban kínált már olyan sötét színű bőrkarkötőket, amelyeket akár az urak is szívesen viselnek, de az új őszi Pandora Me ruténium ékszerek garantált, hogy a stílusos férfiak kedvenceivé válnak majd.

Pandora ékszer Moments kétsoros fonott bőr karkötő feketePandora me férfi karkötőPandora ékszer Moments sliding rozé fekete bőr karkötő

Kíváncsi vagy, hogy miként díszítheted a különböző karkötőket?

A charmok, klipek, spacerek és biztonsági láncok világába is elkalauzolunk: olvasd el a kezdőknek írt Pandora ékszer útmutatónkat!

Reméljük, hogy sikerült átlátható keretbe foglalni az idei év csodás újdonságait és mindenki számára segítséget nyújtani a tökéletes Pandora karkötő megtalálásában.

Egy biztos: ha beszerezted az első Pandora karkötődet, akkor a rajongók családjához is rögtön csatlakoztál és csak idő kérdése, hogy mikor teszel szert a következő stílusos darabra. Saját példánk is igazolja, hogy nem lehet nekik ellenállni! :) 

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

... és ismét csak köszönetet mondhatok! Ki hinné, hogy egy rendeléssel kapcsolatos kérdésére szombat este válaszolnak egy internetes vásárláskor (most éppen Török Reninek köszönöm!)! Sőt, pillanatok alatt segítséget is kaptam az elrontott rendelésemmel kapcsolatban!   ... és hogy két nap alatt megérkeznek (egy kedves ajándékkal együtt!) a rendelt termékek!!! KÖSZÖNÖM!!!

Margó - Pandora charm

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)