Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2024. ápr. 29. Ékszerhírek , Legérdekesebb blogok

Színpompás szabadság Coeur de Lion és Nomination ékszerekkel

Elveszni a kinyíló kisvirágok és rügyező fák negédes illatárjában, belefeledkezni a kismadarak szüntelen énekébe, nyitott szívvel sétálni az esti tücsökzenében: a boldog szabadság és a szabad boldogság megélése nagyon sokféleképp megvalósul. Különösen ilyenkor, tavasszal, amikor a finoman simogató napsugarak nem csak D-vitaminnal, hanem rengeteg inspirációval és megvalósítási vággyal is feltöltik a lelket.

Ha szeretnél mindig ezekből az “egyszerűen csak szép és jó” pillanatokból táplálkozni, ha szeretnéd, hogy a megjelenésed is tükrözze ezt a békét és kiegyensúlyozottságot, merülj el legújabb ékszerválogatásunkban! A jelszó: színpompás szabadság! :)

“Most olyan könnyű minden, szinte csak a semmi tart”

Akinek van érkezése megélni a gondtalan boldogság és felhőtlenség érzését, majd az így kapott értéket erőforrásként felhasználni, gazdag ember. Bár a legtöbbször ez csupán néhány perc vagy óra - hiszen a háttérben ugyanúgy őrölnek a malmok -, de hihetetlen felemelő, amikor az életünk mozivásznán ha csak egy kicsit is, de felvillan a PAUSE gomb.

Nomination Színjátszós alap charm karkötő készletNomination Glam szivárvány arany színű charmNomination Papírsárkány cirkóniával ezüst színű charm

Neked milyen színek, szimbólumok vagy formák jelentik a kiteljesedés érzését? Milyen ékszerrel tudnád kifejezni, felidézni? Egy életvidám jelképpel, esetleg egy fontos utazás mementójával?

A Nomination Composable karkötőddel minden személyes réteged feltárhatod!

Coeur de Lion GeoCUBE iconic lite szivárvány színű nyakláncCoeur de Lion GeoCUBE iconic fusion víz és barack nyakláncCoeur de Lion Rózsakvarc és édesvízi gyöngy pasztell karkötő

Ugyanígy a megnyerő, vidám színkavalkádban pompázó Coeur de Lion ékszerek is frissítő üdeséggel hangsúlyozzák a Quimby-től tanult “most olyan könnyű minden, szinte csak a semmi tart” perceit. Nézd csak, az Iconic Fusion nyaklánc mennyire menő láncelemeket kapott!

Az égtől a tengerig: a kékek mélysége

A szimbolikában nem véletlenül a kék szín vált eggyé a végtelen fogalmával. A tenger és az ég soha véget nem érő kékje képes úgy magával ragadni, hogy ott és akkor azonnal a világ legmegnyugtatóbb kiszakadásélményében részesít.

Nomination Nemesacél karperec kék cirkóniávalNomination Chic and Charm ezüst karkötő fehér és kék kövekkelNomination Milleuci bicolor állítható karkötő rozé szív sordísszel türkiz cirkóniával

Áhítattal bámulni a fodrozódó hullámokat, gyermeki játékossággal kutatni a felhőkből kirajzolódó motívumokat: ha ezek azok a pillanatok, amelyek segítenek medatitatív állapotba kerülni, és megélni a legőszintébb boldogságot, imádni fogod a kék cirkóniakövekben úszó karláncokat.

Coeur de Lion GeoCUBE iconic óceáni hangulat nyakláncCoeur de Lion Joyful türkizkék arany nyakláncCoeur de Lion GeoCUBE iconic tengerkék lila nyaklánc

Ha pedig még több kék árnyalatra van szükséged ahhoz, hogy az ékszered önazonosnak érezd, a Coeur de Lion nyakékekre ugyancsak számíthatsz. Különös vidámságot és önfeledtséget sugároz a cuki türkizkék gyöngyökből készített darab, ami nem meglepően a Joyful fantázianevet kapta. :)

Barangolás a zöldellő természetben, barangolás önmagadban

Van, akit a víz és az ég, mást a kert és az erdő hívogató szava csábítja lélektani utazásra. Legyen szó a fűben fetrengésről, a fáramászásról, a növényvilág csodálatos esztétikájáról – talán épp ez az oka, hogy az utóbbi típus a zöldellő árnyalatokkal képes szerfelett rezonálni.

Coeur de Lion GeoCUBE iconic lite zöld nyakláncCoeur de Lion GeoCUBE iconic zöld ezüst nyakláncNomination Paris ezüst színű zöld számlapos női óra

A meditáció itt már egy aktív cselekvés, ami egészen más eszközökkel juttat el a belső út Csomolungmájára. Összekapcsolódik a barangolással, felfedezésre invitál, ami alatt társad lehet a fényképezőgéped, a kedvenc könyved vagy a legkedvesebb négylábú barátod is.

Ismerős? Akkor te már tudod a titkot, hogy ebben az állapotban bolyongani egészen más, mint megtervezett útvonalat követni. Jut idő egy kis éneklésre, egy kis önmagunkkal folytatott párbeszédre, amit persze gyorsan a kutyánkra fogunk, ha mégis szembejön egy másik, boldog céltalanságban csavargó. :)

Nomination Rozé fényképezőgép charm tűzzománc virágokkalNomination Rozé könyv charm tűzzománc virágokkalNomination Tappancs ezüst charm rózsaszín tűzzománccal

Jelenítsd meg a legörömtelibb momentumaid az ilyenkor színazonos, zöld ékszerekkel, vagy válassz állapotleíró, kedves tárgyakat szimbolizáló charmokat! Mindegy milyen nyomvonalon indulsz, csak legyél bátran önmagad!

“Csak” lenni – a legegyszerűbbnek hangzó legnehezebb feladat

A felnőttéválás közben tanuljuk meg, “csak” lenni, a legegyszerűbbnek hangzó, legnehezebb feladat. A tornyosuló feladatok és az önmegvalósításhoz szükséges teendők kavalkádjában megálljt parancsolni, kizárólag jelen lenni és csak a “most” környezetére koncentrálni, kihívás. Nem is mindenkinek megy azonnal, de egy kis tudatossággal bárki számára lehetséges.

Te hol, mikor, és milyen körülmények között tudsz kikapcsolni: hogyan éled meg az egyéni szabadságodat? Meséld el nekünk a Facebook-csoportban a választott ékszereiddel!

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Legérdekesebb blogok

Vásárlónk írta

Sziasztok Divatékszeres lányok! Az előbb kaptam meg a csere karkötőt! Tökéletes! A zárja erősen kapcsolódik, tökéletes! Nagyon szépen köszönöm Nektek! Szép napot Nektek, nekem már azzá tettétek!

Tünde - Pandora karkötő

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)