Divatékszerbolt VIP Klub

Kellemes társaság, megkülönböztetett figyelem, ez a Divatékszerbolt VIP Klub

Nézz körül VIP ajánlataink között, gyűjts pontokat, szólj hozzá blogunkhoz, játssz velünk és élvezd a klub extra szolgáltatásait, a megkülönböztetett figyelmet!

Hogyan lehetsz a DIVATÉKSZERBOLT VIP KLUB TAGJA?

1. A klub tagsághoz minimálisan 500 törzsvásárlói pont és hírlevélre történő feliratkozás szükséges, tehát minden pretty és gold flamingo státuszban lévő vásárlónk dönthet úgy, hogy csatlakozik a Divatékszerbolt VIP Klubhoz.
Vásárlói státuszodat, pontjaid aktuális számát a profilodban tudod ellenőrizni. Amikor ezt a pontszámot eléred tagjává válhatsz a Divatékszerbolt VIP Klubnak és élvezheted a klubtagság előnyeit.

2. A hírlevélre történő feliratkozás azért szükséges, mivel alapvetően emailben kommunikálunk tagjainkkal.
Díjazzuk is feliratkozóinkat, hírlevél feliratkozást követően 100 vásárlói pontot írunk jóvá.

3. A feltételek megléte esetén a Divatékszerbolt VIP Klubba belépni a profilodban a VIP KLUB menüpontban tudsz, ahol a feltételek elfogadását követően az "ÉRDEKEL, BELÉPEK A KLUBBA" gombra kattintva automatikusan a Klub tagjává válasz. A belépést követően egy 1.000 Ft értékű vásárlási kuponnal és egy extra 10 %-os kedvezményes vásárlásra jogosító kuponnal kedveskedünk új tagjainknak és ezután a klub teljes jogú tagjaként élvezheted a tagság előnyeit.


FONTOS! A klubtagság bizonyos szolgáltatásai csak a profil adatok részletes kitöltését követően lépnek működésbe, ezért kérlek töltsd ki a személyes adatok résznél a születési dátumodat és add meg kedvenc márkáidat is!

A Klubba való belépéssel az eddig összegyűjtött hűségpontjaid természetesen nem vesznek el, azok továbbra is megtalálhatóak a profilodban a "HŰSÉGPONTJAIM" menüpontban és felhasználhatóak a vásárláshoz.

Ellenőrizd a profilodban, hogy Neked megvannak-e a tagsághoz szükséges pontjaid !

Irány a profilom »


Milyen előnyei vannak a VIP Klub tagságnak?

Klubtagként nem csak a vásárlások után kaphatsz pontokat, hanem a különféle aktivitásaidat is díjazzuk.

VIP klub tagság és előnyei

Pontokat gyűjthetsz

A megvásárolt termékeid értékelésével - 100 pont
A divatékszer blog kommentelésével - 100 pont (A pontjóváírás automatikusan történik a kommentelést követően. Feltétlenül várd meg a felugró jóváíró ablakot!)

+ Szeretnénk, ha mindig örömmel várnád rendelésed, ezért kis meglepi ajándékot is teszünk a csomagodba!
+ Belépésedkor köszönetképpen egy 1,000 Ft -os welcome kupont és egy 10 %-os kedvezményes vásárlásra jogosító kupont küldtünk Neked mail fiókodba, amit vásárlásra felhasználhatsz. (a kedvezményes ​kuponkódot megtalálod itt a profilodban)
+ A belépés évét követően minden évben további egy darab 10 %-os kedvezményes vásárlásra jogosító kupont küldünk számodra, amit az évben vásárlásra felhasználhatsz. (a kedvezményes ​kuponkódot megtalálod a profilodban » profil)