Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2024. ápr. 1. Ékszerhírek , Hírek , Legérdekesebb blogok

Kalandozás Westeroson: íme a Game of Thrones x Pandora ékszerkollekció

Game of Thrones Pandora ékszerkollekció

2023-ban egy különleges kollaboráció látott napvilágot, a Game of Thrones x Pandora, amely idén még több mestermunkával bővült. Így nem csak a dán márka, de annak rajongóinak életében is egy új időszámítás vette kezdetét, ezzel retúr nélküli jegyet váltva Westerosra.

Az együttműködésnek köszönhető kollekció ékszerei két sárkányszárnycsapás és három “Winter is coming” elmormolása alatt repítenek vissza a népszerű történet közepébe. Újra beragyogják a legikonikusabb pillanatokat és a kedvenc karaktereink útját: szimbolikus, mesélő talizmánok; az erő, az ambíció és a becsület jelképei.

Gyere, járjuk körbe újra az “Ismert világ” legnyugatibb kontinensét és a Hét Királyságot, ezúttal ékszerrajongóként is!

A Hét Királyság legkifejezőbb ékszerei

George R.R. Martin nagysikerű történetének első kötete 1996-ban jelent meg, amely má akkor rögtön learatta a babérokat. 11 évvel később az HBO megszerezte a könyv megfilmesítésének jogait, amely Tolkien-szintű elismertséget hozott az amerikai író számára – nem véletlenül.

Game of Thrones Pandora charm

Bár a Trónok harca elsősorban egy fantasy regény, nem kizárólag a műfajt kedvelők figyelmét tudta lebilincselni.

Egyrészt a naturalisztikus, középkori világ végtelenül precíz és realisztikus megjelenítése rengeteg embert megszólított. Másrészt a szereplők sokoldalúsága lehetőséget adott rá, hogy minden egyes olvasó és néző megtalálja önmagát az egyik vagy másik karakter képében.

Most pedig épp ugyanezek az értékek hívták életre a Game of Thrones x Pandora kollabot is!

Pandora ékszer Trónok harca forgó asztrobális bicolor gyűrűPandora ékszer Trónok harca forgó asztrobális függő shine charm

Ha nézted a sorozatot, biztos, hogy máig a füledben cseng a dallamtapadást okozó főcímdal, és magad előtt látod a csillagórát, vagyis a Hét Királyság háromdimenziós térképét. Imádtad, igaz? Azok közé tartozol, akik 73-ból 73 alkalommal nézték és hallgatták végig a bevezetőt?

Hódolj a rajongásodnak a csillagórát ábrázoló charmmal vagy gyűrűvel, amely ráadásul 360°-ban elforgatható!

Pandora ékszer Trónok harca jég és tűz sárkányok muránói üveg ezüst charmPandora ékszer Trónok harca Vastrón ezüst charmPandora ékszer Trónok harca ház címere bicolor moments karkötő

A legfőbb hatalom szimbólumaként a Vastrónt is megszerezheted a karkötődre. Ha viszont egy még különlegesebb kiegészítővel ünnepelnéd a Trónok harca iránti lelkesedésedet, van még miből választani.

Egyedi darab a történet két legkedveltebb családját, a Stark- és Targaryen-házat szimbolizáló karkötő és a kék-piros muránói üvegből készült charm is.

Tudtad? A családi jelképeket ötvöző muránói üveg charm volt a Pandora első medálja, ami két színből készült.

Kukkants be Viharbanszületett Daenerys, a Sárkányok Anyjának ékszertartójába!

Game of Thrones Pandora Daenerys Targaryen ékszerek

A Trónok harca legtöbb szereplője hatalmas lélegzetvételű változáson megy keresztül. Amennyiben viszont egyetlen egyet kellene kiemelni, sokan Viharbanszületett Daenerys karakterfejlődése mellett voksolnának.

Pandora ékszer Trónok harca Daenerys ezüst charmPandora ékszer Trónok harca sárkány ezüst charmPandora ékszer Trónok harca sárkány tojás ezüst charm

Ezzel persze lehet vitatkozni - és épp ez a jó, hogy lehet -, de tagadhatatlan, hogy a Targaryen-házból származó királynő a feminin erő és (anyai) gondoskodás megtestesülése. Egy bátor “túlélő”, akinek karaktere több szempontból is inspiráló.

…persze gondolhatod másképp, de valld be nyugodtan, hogy a sárkányait Te is elirigyelted! Nem csak azért, mert tekintélytparancsoló, hűséges lények, hanem mert legalább annyira “cukik” is. Ha ismerős az érzés, itt az idő, hogy meglepd magad a tűzvörös ékszerkövekkel díszített sárkányfej vagy a részletgazdag sárkánytojás charmmal!

Pandora ékszer Trónok harca sárkánytűz függő shine charmPandora ékszer Trónok harca Sárkányok háza korona shine gyűrű

Ha szereted a sárgaarany kiegészítőket, egy gyönyörű sárkánytűzt reprezentáló medált és egy korona alakú gyűrűt is megszerezhetsz Daenerys fésülködőasztaláról. Ezek az ékszerek egyszerre tükrözik a mitikus lények szépségét, erejét, de a Targaryen-ház ősi szimbólumait is.

Pandora ékszer Trónok harca sárkány ezüst nyakláncPandora ékszer Trónok harca Sárkány ezüst gyűrűPandora ékszer Trónok harca repülő sárkány ezüst fülbevaló

Kedved szerint egy komplett sárkányos ékszerszettet is összeállíthatsz, amelyek külön-külön is fenségesek, nem még együtt!

Érdemes őket egészen közelről is szemügyre venni, mert rengeteg kézműves csodát rejtenek. A lánc például rendkívül egyedi textúrával rendelkezik, amely a sárkánypikkelyek redőzését imitálja.

A Stark-ház legkedveltebb karaktereinek bőrébe bújva

Nem titok, a rajongók közül sokan a Stark-ház tagjaként vízionálták magukat. Bár elsősorban ők tekinthetőek a történet “tipikusan jó” szereplőinek, jellemük ennél sokkal árnyaltabb.

Game of Thrones Pandora Stark ház ékszerek

Akár megfontolt döntéseket hozott, akár meggondolatlanokat - de gyakorlatilag bármit is csinált -, John Snow például az első pillanattól az utolsóig közönségkedvenc maradt. Természetesen ehhez a sikerhez sokat hozzátett az is, hogy a sorozatban Kit Harington személyesítette meg a karaktert – ugye, csajok? ;)

Pandora ékszer Trónok harca Havas Jon ezüst charmPandora ékszer Trónok harca rémfarkas ezüst charm

Ezek után nem meglepő, hogy Havas Jon még akkor is dedikált helyet nyert magának a Pandora ékszerkollekciójában, ha “nem is tudott semmit”. (Utalás az epikus “You know nothing John Snow” mondatra - a szerk.)

Sőt, nem csak ő, de rettenthetetlen, hűséges védelmezője és társa, Szellem, a rémfarkas is bekerült a repertoárba. A cukiságfaktor ez esetben bőven versenybe száll a sárkányokéval!

Pandora ékszer Trónok harca bicolor tőr függő charmPandora ékszer Trónok harca tőr fél pár bicolor fülbevaló

A Stark-ház lázadója, a maszkulin erővel, harc- és kalandvággyal felvértezett Arya Stark szintén a történet meghatározó szereplőjévé vált, még ha nem is a “Havas Jon szinten”.

Személyiségének jelentőségét a Pandora tervezői az édesapjától kapott, ikonikus kardjával, a Tű ékszerábrázolásával fémjelezték. Képzeld, charmként és fülbevalóként is beszerezheted – nem kicsit menő darabok!

A kíméletlen erő szimbólumai

A Game of Thrones főszereplői egyaránt megmutatják az erényeiket és gyarlóságukat. Ennek a kettősségnek élenjáró képviselői a Lannister-ház tagjai, akik sok drasztikus lépésükkel még életszagúbbá teszik a hatalmi harcok mögött megbúvó ambivalens értékeket és érzelmeket.

Pandora ékszer Trónok harca Éjkirály ezüst charmPandora ékszer Trónok harca Lannister oroszlán shine gyűrű

A történet egyszerre szíve és az agya mindvégig Tyrion Lannister, akinek tudása és ambíciója többeket eljuttat a célegyenesig. Ezért is örülünk, hogy a sok Stark- és Targaryen-ékszer között, az Ördögfióka oroszlánfejű gyűrűje is helyet kapott a Game of Thrones x Pandora kínálatban.

A kíméletlen erőben is rejtőzik érték, méghozzá a nyers őszinteség, a rettenthetetlenség, és a minden áron küzdeni akarás. Ennek szimbólumaként charmhordozódra fűzheted George R.R. Martin fantáziavilágának főgonoszát is, a Holtak seregének félelmetes vezetőjét.

Game of Thrones x Pandora - Te ki lennél a Hét Királyság történetében?

A Trónok harcával való együttműködés új dimenziót teremtett a Pandora életében. Bár az ékszerpalettán csak a Hét Királyság legismertebb házai és alakjai kaptak helyet, de a kiegészítők egyedi kombinálásával bárki képes megmutatni, hogy milyen értékeket vett át a történetből és visz tovább magával.

Te ki lennél a Game of Thrones történetében? Mutasd meg nekünk a Facebook-csoportban!

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Legérdekesebb blogok

Vásárlónk írta

Kedves Divatékszeres Lányok!!!Ma atvettem a csomagot a finom parfümöt amit küldtetek!El sem tudom mondani mennyire örültem neki!!!Tényleg nagyon kedvesek vagytok.NAGYON KÖSZÖNÖM!!!Nagyon Kellemes Ünnepeket Kívánok Nektek!!!!!

Edina - Pandora

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)