Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2020. dec. 17. Divatékszerbolt VIP Klub , Legérdekesebb blogok

Divatékszerbolt VIP Klub

A Divatékszerbolt 2017-ben hozta létre partnerei számára a Pretty Flamingo VIP Klubbot, amely azonnal nagy siker lett és sokan csatlakoztak ehhez a virtuális társasághoz élvezve az összetartozás élményét és a klub nyújtotta előnyöket. De mint tudjuk csak a változás örök, így különböző okokból mostanra apró változtatásokra volt szükség a VIP klub rendszerét illetően is, és a klub neve is változott, mostantól Divatékszerbolt VIP Klub az új megnevezés. Eddigi Pretty Flamingo VIP Klub tagjaink, mostantól automatikusan a Divatékszerbolt VIP Klub taggá váltak, számukra a változással kapcsolatosan semmi tendő nincsen.

A klub által képviselt értékek azonban nem változtak,

továbbra is fókuszban a vásárlói megelégedettség.

Kellemes társaság, megkülönböztetett figyelem, ez a Divatékszerbolt VIP Klub!

Egy olyan közösséget építünk, akik szeretik a minőségi divat, a művészeti értékeket képviselő ékszerek világát, szivesen megosztják gondolataikat egymással és szeretnék élvezni a klub által nyújtott extra szolgáltatásokat, előnyöket. A kulb tagság továbbra sem automatizmus természetszerűleg, a feltételek fennállása esetén a felhasználó döntését követően a feltételeket megismerve lehetséges a klubhoz csatlakozni.

Hogyan lehetsz a DIVATÉKSZERBOLT VIP KLUB TAGJA?

1. A klub tagsághoz minimálisan 500 törzsvásárlói pont és hírlevélre történő feliratkozás szükséges, tehát minden pretty és gold flamingo státuszban lévő vásárlónk dönthet úgy, hogy csatlakozik a Divatékszerbolt VIP Klubhoz.
Vásárlói státuszodat, pontjaid aktuális számát a profilodban tudod ellenőrizni. Amikor ezt a pontszámot eléred tagjává válhatsz a Divatékszerbolt VIP Klubnak és élvezheted a klubtagság előnyeit.

2. A hírlevélre történő feliratkozás azért szükséges, mivel alapvetően emailben kommunikálunk tagjainkkal.
Díjazzuk is feliratkozóinkat, hírlevél feliratkozást követően 100 vásárlói pontot írunk jóvá.

3. A feltételek megléte esetén a Divatékszerbolt VIP Klubba belépni a profilodban a VIP KLUB menüpontban tudsz, ahol a feltételek elfogadását követően az "ÉRDEKEL, BELÉPEK A KLUBBA" gombra kattintva automatikusan a Klub tagjává válasz. A belépést követően egy 1.000 Ft értékű vásárlási kuponnal és egy extra 10 %-os kedvezményes vásárlásra jogosító kuponnal kedveskedünk új tagjainknak és ezután a klub teljes jogú tagjaként élvezheted a tagság előnyeit.

 

FONTOS! A klubtagság bizonyos szolgáltatásai csak a profil adatok részletes kitöltését követően lépnek működésbe, ezért célszerű kitölteni a személyes adatok résznél a születési dátumodat és megadni a kedvenc márkákat is!

Milyen extra előnyei vannak a VIP Klub tagságnak?

Klubtagként nem csak a vásárlások után kaphatsz pontokat, hanem a különféle aktivitásaidat is díjazzuk további hűségpontokat jóváírva vásárlói fiókodban. Kizárólag a Divatékszrebolt VIP klub tagjai kapnak hűségpontokat a megvásárolt termékek értékléséért, illetve a blogok kommenteléseiért. Termékértékelésért, blog kommenetlésért 100-100 pont kerül jóváírásra. FONTOS! A pontjóváírás automatikusan történik a kommentelést követően. Feltétlenül várd meg a felugró jóváíró ablakot!

Szeretnénk, ha tagjaink mindig örömmel várnák a rendeléseiket, ezért folyamatosan más-más kis meglepi ajándékot is teszünk a termékcsomagba! És ráadásként, belépéskor köszönetképpen egy 1.000 Ft -os welcome kupont és egy 10 %-os kedvezményes vásárlásra jogosító kupont küldünk Neked mail fiókodba, amit vásárlásra felhasználhatsz. (a kedvezményes vásárlásra jogosító kuponkódot megtalálod profilodban a VIP Klub menüpontban) A belépést követően pedig minden év elején automatikusan küldjük Neked az azévi 10 %-os kedvezményes vásárlásra jogosító kupont, hogy jól induljon az év!

További jó hír, hogy a VIP klub szolgáltatásait folyamatosan fejlesztjük. Belátható időn belül fog debütálni a Divatékszerbolt Early Bird akciós vásárlás, ahol a VIP Klub tagjai a hivatalos akció indulás előtt már láthatják és hozzáférhetnek az akciós termékekhez.

Érdekel a Flamingo hűségprogram is?Divatékszerbolt Flamingo hűségpontrendszer »

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Legérdekesebb blogok

Vásárlónk írta

... és ismét csak köszönetet mondhatok! Ki hinné, hogy egy rendeléssel kapcsolatos kérdésére szombat este válaszolnak egy internetes vásárláskor (most éppen Török Reninek köszönöm!)! Sőt, pillanatok alatt segítséget is kaptam az elrontott rendelésemmel kapcsolatban!   ... és hogy két nap alatt megérkeznek (egy kedves ajándékkal együtt!) a rendelt termékek!!! KÖSZÖNÖM!!!

Margó - Pandora charm

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)