Divat és ékszer blog

A Pretty Flamingo hűségprogrammal csak nyerhetsz, csatlakozz te is!

A Pretty Flamingo hűségprogrammal csak nyerhetsz, csatlakozz te is!

2020. jún. 15. Pretty Flamingo Club hírek , Hasznos tudnivalók , Hírek
A Divatékszerbolt csapatával a kezdetek óta úgy végezzük a munkánkat, hogy érezd, fontos vagy számunkra. Legfőbb ideje, hogy megismerd különleges törzsvásárlói rendszerünket, a Divatékszerbolt Pretty Flamingo hűségprogramját. A Pretty Flamingo hűségprogrammal csak nyerhetsz, csatlakozz te is!
Díjazzuk a hűséged - hűségpontok flamingoknak

Díjazzuk a hűséged - hűségpontok flamingoknak

2018. febr. 17. Pretty Flamingo Club hírek , Hasznos tudnivalók
A Divatékszerbolt mindig is kényesen ügyelt partnerei maximális kiszolgálására, nemcsak a termékeink esztétikai minősége, a tökéletes kidolgozottság, de a vevői elégedettség, a vásárlási élmény, a már-már baráti viszony is fontos volt számunkra a kezdetektől már. A törzsvásárlói programunkat is... Díjazzuk a hűséged - hűségpontok flamingoknak
Pretty Flamingo Club hírek

Pretty Flamingo Club hírek

2017. okt. 16. Pretty Flamingo Club hírek
Szeptemberben nagyot álmodtunk és létrehoztuk kedves vásárlóink számára a PRETTY FLAMINGO CLUBOT. Az volt a célunk, hogy egy picit izgalmasabb szolgáltatásokat, egy kis plusz közösségi élményt is tudjunk nyújtani. Azt szeretnénk, hogy minél többen csatlakozzatok a klubhoz, ezért hirdettünk... Pretty Flamingo Club hírek
PRETTY FLAMINGO VIP CLUB

PRETTY FLAMINGO VIP CLUB

2017. szept. 11. Pretty Flamingo Club hírek , Hírek , Legérdekesebb blogok

PRETTY FLAMINGO VIP CLUB Kellemes társaság, megkülönböztetett figyelem, ez a Pretty Flamingo VIP Club. Nézz körül VIP ajánlataink között, gyűjts pontokat, szólj hozzá blogunkhoz, játssz velünk,és élvezd a klub extra szolgáltatásait, a megkülönböztetett figyelmet.

PRETTY FLAMINGO VIP CLUB

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)