Lényeges információk a reklamációról, garanciáról


Hogyan tudsz reklamálni, panaszt tenni a Divatékszerbolt webáruházban?

A Divatékszerbolt webshopban a reklamáció bejelentő űrlapot kitöltve tudsz panaszt tenni, vagy garanciális kérést eljuttatni hozzánk. Kérlek használd a reklamációs űrlapot, ha

1. ha garanciális problémád van egy termékkel
2. ha nem kapod meg a rendelésed
3. ha nem azt a terméket kapod meg amit rendeltél
4. ha bármilyen egyéb problémád van a termékkel vagy a szolgáltatással

Itt találod a reklamációs űrlapot »

Milyen termékekre van garancia vagy másnéven jótállás?

Nálunk a jótállás, vagy garancia időtartama Pandora ékszerekre 2 év, a Thomas Sabo ékszerekre és órákra 2 év, a Swarovski ékszerekre és órákra 10.000 Ft és 100.000 Ft között 1 év a 100.000 és 250.000 Ft között 2 év, a Coeur de Lion ékszerekre 1 év, a Bering és Cluse órákra 1 év. A Tommy Hilfiger órákra 1 év a jótállási idő, további 1 év kiterjesztett garanciát lehet megszerezni, amennyiben a terméket a vásárlástól számított 3 hónapon belül regisztrálod a www.borkutime.hu/kiterjesztettgarancia oldalon, vagy a 06 1 470 1070 telefonszámon. Abban az esetben, ha nem regisztrálsz nem kapod meg a kiterjesztett garanciát. Nem vonatkozik a jótállás a táskákra sálakra textil kiegészítőkre. Részletesen a jótállásról itt »

Mi történik garanciális hiba esetén? Cserélésre kerül, vagy kijavításra?

A Pandora ékszereket nem javítjuk, minden esetben, ha jogos az igény cseréljük az ékszert. A többi márkánál javítjuk vagy cseréljük az ékszereket és az órákat a hiba mértékétől és a hiba jellegétől függően. Részletesen a jótállásról itt »

Mennyi idő alatt történik meg a hiba kijavítása, illetve a hibás termék cseréje?

Ha cseréljük a terméket és van raktáron akkor azonnal küldjük a csere terméket, ha nincs akkor meg kell várni amíg beérkezik. Erre 30 nap áll rendelkezésünkre, ha ezalatt nem érkezik meg a termék, vagy egyéb okból nem elérhető, akkor visszaadjuk a vételárat vagy másik termékre cseréljük a vásárló igénye szerint.
Ha javítjuk a terméket (elsősorban órákat) akkor a legrövidebb időn belül javítjuk (szerviztől függ) maximum 30 nap alatt elkészül a javítás. Részletesen itt olvashatsz róla »