A törzsvásárlói programról és a kedvezményekről

Mi az a Flamingo törzsvásárlói program?

Szeretnénk meghálálni, hogy nálunk vásárolsz, ezért a vásárlásaid után törzsvásárlói pontokat írunk jóvá vásárlói fiókodban. A vásárlásaid 2 - 4 - 6 %-át írjuk jóvá hűségpontokban, attól függően milyen törzsvásárlói(flamingo) státuszban vagy aktuálisan. Minden 100 Ft vásárlás = 2 - 4 - 6 pontot ér a vásárlásod után, 1 pont = 1 Ft-ot ér a pontok beváltásakor a fizetés folyamtában. ( pl. ha 35.000Ft-ért vásároltál White Flamingo státuszban, a következő vásárlásnál 700 Ft-al tudsz kevesebbet fizetni.) A hűségpontokat bármely nem akciós termék vásárlásához felhasználhatod.

Figyeld különleges ajánlatunkat, időnként több ponttal jutalmazzuk vásárlásodat. A pontoknak megfelelő értéket a következő vásárlásnál levonjuk vásárlásod végösszegéből. Törzsvásárlói programunkban csak akkor tudsz részt venni, ha regisztrált vásárlónk vagy. Vásárláskor a kedvezmények és a hűségpontok együttes összege nem haladhatja meg a vásárlás értékének 30% százalékát. A törzsvásárlói pontok akciós termékekre nem váthatók be.

A törzsvásárlói program további részleteiről itt olvashatsz » Divatékszerbolt Flamingo hűségprogram, a részletes szabályokat pedig az aszf vonatkozó részében, itt találod » 

Meddig válthatóak be a hűségpontok pontok?

A Divatékszerbolt webáruházban a vásárlások után jóváírt és a különböző aktivitások, tevékenységek után ajándékba kapott hűségpontok érvényessége, felhasználhatósága, a hűségpont beválthatósága határidőhöz kötött, a törzsvásárlói pontok felhasználhatósága, érvényessége a hűségpont megszerzését követő naptári év december 31.-én megszűnik, a pont inaktívvá válik!
A 2023. január 1.-e előtt szerzett hűségpontok beválthatósága 2024. június 30., ezt követően ezen hűségpontok érvényessége, felhasználhatósága, a hűségpont beválthatósága megszűnik.

Szeretsz akciósan vásárolni és nem akarsz lemaradni az akcióról?

Gyakran vásárolsz akciósan és nem akarsz lemaradni az aktuális akciókról?
Minden akciót megelőzően hírlevélben értesítjük partnereinket az akció indulásáról és a részleteiről, ezért mindenképpen iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülhess a legújabb hírekről, akciókról!

Irány a profilom, felíratkozom »


Tudtad, hogy akár már másnapra és ingyenesen szállítunk?

A Divatékszerbolt webáruházban megvásárolt termékeket, ékszereket Magyarország területére értékhatártól függetlenül ingyen szállítjuk. Nincs minimális vásárlási értékhatár, vagy egyéb feltétel az ingyenes kiszállítást illetően. A szállítás MPL futárszolgálattal általában 1 munkanap alatt történik, amennyiben 15 óráig leadod a rendelést. Részletesen a házhozszállításról, termékátvételről itt »