A törzsvásárlói programról és a kedvezményekről

Mi az a Flamingo törzsvásárlói program?

Szeretnénk meghálálni, hogy nálunk vásárolsz, ezért a vásárlásaid után törzsvásárlói pontokat írunk jóvá vásárlói fiókodban. A vásárlásaid 2 - 4 - 6 %-át írjuk jóvá hűségpontokban, attól függően milyen törzsvásárlói(flamingo) státuszban vagy aktuálisan. Minden 100 Ft vásárlás = 2 - 4 - 6 pontot ér a vásárlásod után, 1 pont = 1 Ft-ot ér a pontok beváltásakor a fizetés folyamtában. ( pl. ha 35.000Ft-ért vásároltál White Flamingo státuszban, a következő vásárlásnál 700 Ft-al tudsz kevesebbet fizetni.) A hűségpontokat bármely nem akciós termék vásárlásához felhasználhatod.

Figyeld különleges ajánlatunkat, időnként több ponttal jutalmazzuk vásárlásodat. A pontoknak megfelelő értéket a következő vásárlásnál levonjuk vásárlásod végösszegéből. Törzsvásárlói programunkban csak akkor tudsz részt venni, ha regisztrált vásárlónk vagy. Vásárláskor a kedvezmények és a hűségpontok együttes összege nem haladhatja meg a vásárlás értékének 30% százalékát. A törzsvásárlói pontok akciós termékekre nem váthatók be.

A törzsvásárlói program további részleteiről itt olvashatsz » Divatékszerbolt Flamingo hűségprogram, a részletes szabályokat pedig az aszf vonatkozó részében, itt találod » 

Szeretsz akciósan vásárolni és nem akarsz lemaradni az akcióról?

Gyakran vásárolsz akciósan és nem akarsz lemaradni az aktuális akciókról?
Minden akciót megelőzően hírlevélben értesítjük partnereinket az akció indulásáról és a részleteiről, ezért mindenképpen iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülhess a legújabb hírekről, akciókról!

Irány a profilom, felíratkozom »


Tudtad, hogy akár már másnapra és ingyenesen szállítunk?

A Divatékszerbolt webáruházban megvásárolt termékeket, ékszereket Magyarország területére értékhatártól függetlenül ingyen szállítjuk. Nincs minimális vásárlási értékhatár, vagy egyéb feltétel az ingyenes kiszállítást illetően. A szállítás MPL futárszolgálattal általában 1 munkanap alatt történik, amennyiben 15 óráig leadod a rendelést. Részletesen a házhozszállításról, termékátvételről itt »