Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2020. dec. 17. Divatékszerbolt VIP Klub , Legérdekesebb blogok

Divatékszerbolt Flamingo hűségprogram

A Divatékszerbolt csapatával a kezdetek óta úgy végezzük a munkánkat, hogy érezd, fontos vagy számunkra, a Te megelégedésed a mi sikerünk. A mi munkánkat a kifogástalan minőségű ékszerek, a gondos csomagolás, a gyors kiszállítás és a Mosolygarancia jellemzi: nálunk mindig Te, a vásárló állsz a középpontban.

A Divatékszerbolt törzsvásárlói rendszere, törzsvásárlói programja is ezen célból jött létre immár közel tíz éve, majd a tapasztalatok, a visszajelzések alapján folyamatosan csiszolgatva fejlesztgettük, javítottuk és tökéletesítettük. Most ismét picit módosítottuk a hűségprogramot, december 16-val új néven és újabb apró módosításokkal áll partnereink rendelkezésére.

A Divatékszerbolt Flamingo hűségprogramban mint eddig is három vásárlói státuszban: White Flamingo, Pretty Flamingo és Gold flamingo, tudnak partnereink különböző pontjóváírásokat és kapcsolódó szolgáltatásokat igénybevenni a következő szabályszerűségek szerint:

White flamingo

A divatékszerbolt webáruházban a sikeres regisztrációt követően minden vásárló automatikusan White flamingo státuszba kerül és a profiljában található "HŰSÉGPONTJAIM" menüpontba a vásárlásait követően automatikusan minden 100 Ft vásárlást követően 2 törzsvásárlói hűségpont kerül jóváírásra. A pontokat, a pontok jóváírásait, beváltásait  a webáruház szoftvere tartja nyilván és minden esetben napra készen követhető bejelentkezést követően a vásárló felhasználói fiókjában.

White flamingo partnereink azonban a vásárlások mellett az adatlapjuk kitöltésével, hírlevél felíratkozással is gyűjthetnek hűségpontokat. A profil felhasználói adatlapjának kitöltéséért 200 hűségpont, a hírlevél felíratkozásért pedig 100 hűségpont kerül automatikusan jóváírásra.

Amennyiben regisztrált partnerünk feliratkozik az oldal hírlevélszolgáltatására, úgy nem csak időben értesül az aktuális akciókról, újdonságokról, de a Pretty Flamingo státusz egyik alapvető kritériumát is teljesíti, ahol nagyobb pontjóváírás és további lehetőségek, szolgáltatások várják.

 

Pretty flamingo

A Pretty Flamingo státuszba kerülés szintén automatikusan történik, azon vásárlói profillal (regisztrált) rendelkező partnereink, akik feliratkoztak hírlevélszolgáltatásunkra és vásárlói fiókjukban legalább összesen 500 hűségpont került jóváírásra, automatikusan Pretty Flamingo státuszba kerülnek. A Pretty Flamingo vásárlói státusz feltétele tehát a megszerzett 500 hűségpont és a hírlevélfelíratkozás.

Pretty Flamingo tagjaink számára vásárlásaikat követően minden 100 Ft vásárlási érték után már 4 hűségpontot ír jóvá automatikusan a webáruház rendszere.
Amennyiben regisztrált Pretty Flamingo partnerünk a születésnap adatát is pontosan kitölti profiljában, úgy a webáruház partnerünk születésnapján további kedvezményes kuponnal kedveskedik Pretty Flamingo vásárlónknak.

A Pretty Flamingo vásárlói státusz feltétele a hírlevélre történő feliratkozás, tehát egy esetleges leiratkozás esetén a vásárló automatikusan White Flamingo státuszba kerül, újrafelíratkozást követően azonban automatikusan visszakapja Pretty Flamingo státuszát.

 

Gold flamingo

Gold Flamingo státuszba minden regisztrált vásárlónk (tehát a White flamingok és a Pretty flamingok is) bekerülhet, amennyiben hírlevélfelíratkozással rendelkezik és adott naptári évben (január 1. napjától december 31. napjáig terjedő időszakban) vásárlásainak össz értéke átlépi a bruttó 250.000 Ft -ot. A Gold flamingo vásárlóink a vásárlási limit érték átlépését követően a következő év december 31-ig élvezhetik a Gold flamingo státusz által nyújtott további előnyöket.

A Gold flamingo státusz elérését követően, köszönetképpen a Divatékszerbolt egy egyszeri, welcome, bruttó 30,000 Ft értékű ajándék vásárlási kuponnal kedveskedik vásárlóinak és ettől kezdve a Gold flamingo partnerek minden 100 Ft vásárlási érték után már 6 hűségpontot könyvelhetnek el profiljukban.
Amennyiben regisztrált Gold flamingo partnerünk a születésnapi adatát is pontosan kitölti profiljában, úgy a webáruház partnerünk születésnapján további kedvezményes kuponnal kedveskedik Gold flamingo vásárlónknak.

Amennyiben Gold flamingo vásárlónk a Gold flamingo státusza alatt a második évben ismét átlépi a bruttó 250.000 Ft vásárlási értéket, úgy Gold flamingo státusza automatikusan egy évvel meghosszabbodik. A Gold flamingo státuszok meghosszabbítása, vagy újraaktiválása nem jár újabb ajándék vásárlási kupon a vásárló számára való kiküldésével, a welcome vásárlási kupont csak az első esetben ajándékoz a Divatékszerbolt Gold flamingo vásárlóinak.

A Gold flamingo vásárlói státusz feltétele a hírlevélre történő feliratkozás, tehát egy esetleges leiratkozás esetén a vásárló automatikusan White, vagy Pretty Flamingo státuszba kerül, újrafelíratkozást követően azonban automatikusan visszakapja Gold flamingo státuszát.

 

A divatékszerbolt hűségprogramban a vásárlások után a hűségpontok értelemszerűen a megrendelt termékek kifizetését követően kerülnek jóváírásra. A vásárlást követően az esetleges elállás esetén a visszaküldött termékből számolt hűségpontok automatikusan levonásra, visszavételre kerülnek a vásárló fiókjában lévő hűségpont nyilvántartásból.

Gold flamingo tagság esetén azon vásárlásnál, ahol a vásárló a welcome ajándék kuponra jogosulttá vált a vásárlástól történő esetleges elállást követően, amennyiben az összesített vásárlási összeg a gold flamingo státuszhoz szükséges limit alá kerülne a visszaküldött termékek árának visszafizetése csak az ajándék kuponnal vásárolt termékek visszaküldését követően áll a Divatékszerbolt webáruház lehetőségére.

A Divatékszerbolt webáruházban gyűjtött hűségpontokat bármelyik termék megvásárlásakor 1 pont = 1 Ft értékben lehet a vásárláshoz felhasználni. Egy vásárlás alkalmával a vásárolt érték legfeljebb 30%-a fizethető pontokkal. A törzsvásárlói pontok akciós termékek megvásárlásához nem válthatók be, illetve kupon kedvezmény igénybevétele esetében a hűségponttal való fizetés nem lehetséges.

Érdekelne a VIP tagság is?Divatékszerbolt VIP Klub »

Érvényes: 2020. december 16.

Divatékszerbolt hűségprogram

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Legérdekesebb blogok

Vásárlónk írta

Mindig szuper ajándék! Extra gyors a szállítás, figyelmesek, kedvesek.

B. Katalin - Ajándékkártya

Kapcsolódó termékek

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)