Legyél Te is Charmista és 15% kedvezménnyel vásárolhatsz THOMAS SABO Charm Club ékszerei közül!

Divat és ékszer blog

2020. dec. 17. Divatékszerbolt VIP Klub , Legérdekesebb blogok

Divatékszerbolt Flamingo hűségprogram

A Divatékszerbolt csapatával a kezdetek óta úgy végezzük a munkánkat, hogy érezd, fontos vagy számunkra, a Te megelégedésed a mi sikerünk. A mi munkánkat a kifogástalan minőségű ékszerek, a gondos csomagolás, a gyors kiszállítás és a Mosolygarancia jellemzi: nálunk mindig Te, a vásárló állsz a középpontban.

A Divatékszerbolt törzsvásárlói rendszere, törzsvásárlói programja is ezen célból jött létre immár közel tíz éve, majd a tapasztalatok, a visszajelzések alapján folyamatosan csiszolgatva fejlesztgettük, javítottuk és tökéletesítettük. Most ismét picit módosítottuk a hűségprogramot, december 16-val új néven és újabb apró módosításokkal áll partnereink rendelkezésére.

A Divatékszerbolt Flamingo hűségprogramban mint eddig is három vásárlói státuszban: White Flamingo, Pretty Flamingo és Gold flamingo, tudnak partnereink különböző pontjóváírásokat és kapcsolódó szolgáltatásokat igénybevenni a következő szabályszerűségek szerint:

White flamingo

A divatékszerbolt webáruházban a sikeres regisztrációt követően minden vásárló automatikusan White flamingo státuszba kerül és a profiljában található "HŰSÉGPONTJAIM" menüpontba a vásárlásait követően automatikusan minden 100 Ft vásárlást követően 2 törzsvásárlói hűségpont kerül jóváírásra. A pontokat, a pontok jóváírásait, beváltásait  a webáruház szoftvere tartja nyilván és minden esetben napra készen követhető bejelentkezést követően a vásárló felhasználói fiókjában.

White flamingo partnereink azonban a vásárlások mellett az adatlapjuk kitöltésével, hírlevél felíratkozással is gyűjthetnek hűségpontokat. A profil felhasználói adatlapjának kitöltéséért 200 hűségpont, a hírlevél felíratkozásért pedig 100 hűségpont kerül automatikusan jóváírásra.

Amennyiben regisztrált partnerünk feliratkozik az oldal hírlevélszolgáltatására, úgy nem csak időben értesül az aktuális akciókról, újdonságokról, de a Pretty Flamingo státusz egyik alapvető kritériumát is teljesíti, ahol nagyobb pontjóváírás és további lehetőségek, szolgáltatások várják.

 

Pretty flamingo

A Pretty Flamingo státuszba kerülés szintén automatikusan történik, azon vásárlói profillal (regisztrált) rendelkező partnereink, akik feliratkoztak hírlevélszolgáltatásunkra és vásárlói fiókjukban legalább összesen 500 hűségpont került jóváírásra, automatikusan Pretty Flamingo státuszba kerülnek. A Pretty Flamingo vásárlói státusz feltétele tehát a megszerzett 500 hűségpont és a hírlevélfelíratkozás.

Pretty Flamingo tagjaink számára vásárlásaikat követően minden 100 Ft vásárlási érték után már 4 hűségpontot ír jóvá automatikusan a webáruház rendszere.
Amennyiben regisztrált Pretty Flamingo partnerünk a születésnap adatát is pontosan kitölti profiljában, úgy a webáruház partnerünk születésnapján további kedvezményes kuponnal kedveskedik Pretty Flamingo vásárlónknak.

A Pretty Flamingo vásárlói státusz feltétele a hírlevélre történő feliratkozás, tehát egy esetleges leiratkozás esetén a vásárló automatikusan White Flamingo státuszba kerül, újrafelíratkozást követően azonban automatikusan visszakapja Pretty Flamingo státuszát.

 

Gold flamingo

Gold Flamingo státuszba minden regisztrált vásárlónk (tehát a White flamingok és a Pretty flamingok is) bekerülhet, amennyiben hírlevélfelíratkozással rendelkezik és adott naptári évben (január 1. napjától december 31. napjáig terjedő időszakban) vásárlásainak össz értéke átlépi a bruttó 250.000 Ft -ot. A Gold flamingo vásárlóink a vásárlási limit érték átlépését követően a következő év december 31-ig élvezhetik a Gold flamingo státusz által nyújtott további előnyöket.

A Gold flamingo státusz elérését követően, köszönetképpen a Divatékszerbolt egy egyszeri, welcome, bruttó 30,000 Ft értékű ajándék vásárlási kuponnal kedveskedik vásárlóinak és ettől kezdve a Gold flamingo partnerek minden 100 Ft vásárlási érték után már 6 hűségpontot könyvelhetnek el profiljukban.
Amennyiben regisztrált Gold flamingo partnerünk a születésnapi adatát is pontosan kitölti profiljában, úgy a webáruház partnerünk születésnapján további kedvezményes kuponnal kedveskedik Gold flamingo vásárlónknak.

Amennyiben Gold flamingo vásárlónk a Gold flamingo státusza alatt a második évben ismét átlépi a bruttó 250.000 Ft vásárlási értéket, úgy Gold flamingo státusza automatikusan egy évvel meghosszabbodik. A Gold flamingo státuszok meghosszabbítása, vagy újraaktiválása nem jár újabb ajándék vásárlási kupon a vásárló számára való kiküldésével, a welcome vásárlási kupont csak az első esetben ajándékoz a Divatékszerbolt Gold flamingo vásárlóinak.

A Gold flamingo vásárlói státusz feltétele a hírlevélre történő feliratkozás, tehát egy esetleges leiratkozás esetén a vásárló automatikusan White, vagy Pretty Flamingo státuszba kerül, újrafelíratkozást követően azonban automatikusan visszakapja Gold flamingo státuszát.

 

A divatékszerbolt hűségprogramban a vásárlások után a hűségpontok értelemszerűen a megrendelt termékek kifizetését követően kerülnek jóváírásra. A vásárlást követően az esetleges elállás esetén a visszaküldött termékből számolt hűségpontok automatikusan levonásra, visszavételre kerülnek a vásárló fiókjában lévő hűségpont nyilvántartásból.

Gold flamingo tagság esetén azon vásárlásnál, ahol a vásárló a welcome ajándék kuponra jogosulttá vált a vásárlástól történő esetleges elállást követően, amennyiben az összesített vásárlási összeg a gold flamingo státuszhoz szükséges limit alá kerülne a visszaküldött termékek árának visszafizetése csak az ajándék kuponnal vásárolt termékek visszaküldését követően áll a Divatékszerbolt webáruház lehetőségére.

A Divatékszerbolt webáruházban gyűjtött hűségpontokat bármelyik termék megvásárlásakor 1 pont = 1 Ft értékben lehet a vásárláshoz felhasználni. Egy vásárlás alkalmával a vásárolt érték legfeljebb 30%-a fizethető pontokkal. A törzsvásárlói pontok akciós termékek megvásárlásához nem válthatók be, illetve kupon kedvezmény igénybevétele esetében a hűségponttal való fizetés nem lehetséges.

Érdekelne a VIP tagság is?Divatékszerbolt VIP Klub »

Érvényes: 2020. december 16.

Divatékszerbolt hűségprogram

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

... és ismét csak köszönetet mondhatok! Ki hinné, hogy egy rendeléssel kapcsolatos kérdésére szombat este válaszolnak egy internetes vásárláskor (most éppen Török Reninek köszönöm!)! Sőt, pillanatok alatt segítséget is kaptam az elrontott rendelésemmel kapcsolatban!   ... és hogy két nap alatt megérkeznek (egy kedves ajándékkal együtt!) a rendelt termékek!!! KÖSZÖNÖM!!!

Margó - Pandora charm

Kapcsolódó termékek

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)