Mi a regisztráció menete? Milyen előnyöket kínál?

A Divatékszerbolt webáruházban, a www.divatekszerbolt.hu weboldalra történő belépés, az oldalon történő böngészés, sőt a vásárlás folyamata is minden látogatónk, partnerünk számára térítésmentesen és akadálytalanul rendelkezésre áll. Az oldal egyes szolgáltatásaihoz való hozzáférés, bizonyos tartalmak, funkciók elérése, a profiladatokkal történő egyszerű vásárlás lehetősége azonban előzetes regisztrációhoz, illetve az oldalba való belépéshez kötött.

Hogyan lehet regisztrálni?
A látogatóknak, vásárlóknak a jobb felső sarokban található "Bejelentkezés" blokk "Új regisztráció" menüpontra kattintva van lehetősége regisztrálni, ahol a következő adatok megadására van kötelezően szükség: név, e-mail cím, jelszó illetve ugyanitt kerülhet sor a kötelezően elfogadandó Általános Felhasználói Feltételek és az Adatvédelmi Elvek elfogadására.

A regisztráció elküldése után a rendszer a megadott email címre egy megerősítő emailt fog küldeni, amiben található linkre kattintva lehet a felhasználói fiókot, a regisztrációt aktiválni.

Hogyan lehet a felhasználói adataimat módosítani?
A felhasználó az oldalba való belépés után a jobb felső sarokban található "Bejelentkezés" linken található aloldal "Visszatérő ügyfeleink" blokkban azonosító adatait megadva éri el felhasználói fiókját, amelyben aztán tetszőlegesen szerkeszthetővé válnak a regisztrációkor megadott regisztrációs adatok, illetve ugyanitt van lehetőség az adatok módosítására, újabb adatok felvételére, a vásárlást és a kiszállítást megkönnyítő adatok felvitelére.

Mit kell tenni abban az esetben, ha a felhasználó elfelejtette a jelszavát?
Ebben az esetben a "Bejelentkezés" oldal "Visszatérő ügyfeleink" blokkban az elfelejtett jelszó szakaszban lehet az ott található linkre kattintva új jelszót igényelni. Itt meg kell adni a regisztrációkor használt e-mail címet és az új jelszót, majd a rendszer haladéktalanul megküldi az új profiladatok aktiválásához szükséges e-mailt a megadott e-mail címre, amivel azután aktivációt követően már be lehet jelentkezni a webáruházba.

Hogyan lehet az adataimat, a felhasználói fiókomat törölni?
A felhasználó fiókjának és adatainak törlését az [email protected] e-mail címre a felhasználó regisztrációhoz használt email címéről küldött a törlésre vonatkozó igényt tartalmazó elektronikus üzenettel lehet kezdeményezni. Ebben az esetben a rendszer adminisztrátorai a törlésre vonatkozó igény beérkezését követően haladéktalanul a vonatkozó adatokat, a felhasználó profiljában található személyes és egyéb adatokat véglegesen és visszavonhatatlanul törölni fogják a webáruház rendszeréből.

A felhasználói adatok törlésével párhuzamosan a felhasználó megadott email címére az adatok és a fiók törléséről egy értesítést küldünk.

Milyen előnyökkel jár a regisztráció, a felhasználói fiók?
A felhasználói fiók használatával vásárlóink számos kényelmi funkcióhoz férhetnek hozzá, amivel időt, energiát spórolhatnak illetve bizonyos kedvezmények igénybevétele kizárólag regisztrációt követően érhető el.

Regisztrált felhasználóink profilja tárolja a vásárláshoz szükséges adatokat, így nem kell minden rendeléskor beírni újra a megrendelői adatokat. A kizárólagosan csak vásárlói profilokkal együtt működő megrendeléseim modulban a vásárló figyelemmel kísérheti megrendeléseit, a kedvencek funkció pedig lehetővé teszi a tetsző ékszerek mentését, így később nem kell újra megkeresni őket, egy kattintással előkereshetőek.

A fentiek mellett a törzsvásárlói hűségpont rendszer használata is megköveteli az előzetes regisztrációt, ahol a vásárlásokat követően 100 Forintonként 2 pont kerül jóváírásra, ami később felhasználható további vásárlások esetén.