Ingyenes szállítás

A Divatékszerbolt webáruházban megvásárolt termékeket, ékszereket Magyarország területére értékhatártól függetlenül ingyen szállítjuk. Nincs minimális vásárlási értékhatár, vagy egyéb feltétel az ingyenes kiszállítást illetően. Magyarország területén kívüli szállítási címekre, külföldre nem szállít a webáruház!

A szállítás MPL futárszolgálattal általában 1 munkanap alatt történik, amennyiben 15 óráig leadod a rendelést. A pénteken 15 óráig leadott rendelést hétfőn, illetve a következő munkanapon, a szombat, vasárnap illetve munkaszüneti napon leadott rendelést kedden, illetve a következő második munkanapon kapod meg. Nagyobb akciók , előre nem látható nagyobb megrendelés dömping, illetve a kiszállítási folyamatban esetlegesen felmereülő VIS MAJOR helyzetek esetében a kiszállítás időtartama megnőhet, amiről a webáruház ügyfélszolgálata tud információval szolgálni.

Megrendelést az MPL honlapján - https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal - nyomon követheted, a küldeményazonosítóról, a szállítás pontos idejéről az MPL futárszolgálattól kapsz értesítést. A megrendelést mindig a termék, az ékszer eredeti dobozában szállítjuk.