INGYENES SZÁLLÍTÁS 

Divatékszerbolt webáruházban megvásárolt termékeket, ékszereket Magyarország területére értékhatártól függetlenül ingyen szállítjuk. Nincs minimális vásárlási értékhatár, vagy egyéb feltétel az ingyenes kiszállítást illetően. Magyarország területén kívüli szállítási címekre, külföldre nem szállít a webáruház!

A szállítás MPL futárszolgálattal általában 1 munkanap alatt történik, amennyiben 15 óráig leadod a rendelést. A pénteken 15 óráig leadott rendelést hétfőn, illetve a következő munkanapon, a szombat, vasárnap illetve munkaszüneti napon leadott rendelést kedden, illetve a következő második munkanapon kapod meg. Nagyobb akciók, előre nem látható nagyobb megrendelés dömping, illetve a kiszállítási folyamatban esetlegesen felmereülő VIS MAJOR helyzetek esetében a kiszállítás időtartama megnőhet, amiről a webáruház ügyfélszolgálata tud információval szolgálni.

Megrendelést az MPL honlapján - https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal - nyomon követheted, a küldeményazonosítóról, a szállítás pontos idejéről az MPL futárszolgálattól kapsz értesítést. A megrendelést mindig a termék, az ékszer eredeti dobozában szállítjuk.