Vásárlás kamatmentes részletfizetéssel!

Kamatmentes részletfizetés

A Divatékszerbolt lehetőséget biztosít Neked, hogy megszerezd, amit szeretnél! A rugalmas és költségmentes részletfizetési lehetőséggel könnyen és azonnal megrendelhetsz egy értékesebb órát vagy egy drágább ékszert. Ismerd meg, hogy miként működik!

Hogy működik a Kamatmentes részletfizetés?

Kamatmentes részletfizetés 1. lépés1. Válogasd össze a kedvenc ékszereidet és kiegészítőidet divatékszerboltos kosaradba!

Már a termék adatlapokon is folyamatában tájékoztatunk a részletfizetés paramétereiről, a részletek számáról, az önerőről, a fizetendő részletek nagyságáról, de a kosárban és fizetésnél pontosan látni fogod, részletfizetés minden lényeges sarokpontját.

Kamatmentes részletfizetés 2. lépés2. A megrendelés elküldése előtt válaszd a részletfizetési lehetőséget!

Egy 7-8 perces, online és papírmentes, pozitív bírálat után igénybe veheted a részletfizetést. Ehhez csak a telefonodra, a személyes adataira és a netbankos belépésedre lesz szükség.

 

Kamatmentes részletfizetés 3. lépés3. Fizesd ki az önerőt, a vásárlásod értékének felét bankkártyával!

A kapott tájékoztatás szerint, a fennmaradó összeg 1-3 részletben, 30 naponta automatikusan levonásra kerül a megadott bankkártyádról. Semmilyen extra költséged nem lesz, sem kamat, sem egyéb díj nem számolódik fel.

Kamatmentes részletfizetés 4. lépés4. Rendelésedet azonnal feldolgozzuk és díjmentesen, villámgyorsan kiszállítjuk Neked, akár 1 munkanap alatt.

A részletfizetéssel leadott megrendeléseddel pillanatok alatt létrejön az InstaCash fizetési fiókod, ahol a egészen a visszafizetés végéig nyomon követheted majd a teljes folyamatot. Az esedékes részlet mindig automatikusan levonásra kerül a bankkártyádról és mindenről e-mailben értesítést kapsz.

Kattints és ismerd meg a részletfizetési lehetőség teljeskörű tájékoztatóját! »

Nehézséget tapasztalsz a részletfizetési opció igénybevétele kapcsán?

Az InstaCash részletfizetési lehetőség elbírálása a megadott bankszámla adatai alapján történik. Előfordulhat, hogy nem lesz sikeres a bírálat. Ilyenkor azt javasoljuk, hogy válassz másik fizetési módot vagy próbáld meg egy későbbi alkalommal, esetleg egy másik bankszámláddal.

Felhívjuk rá a figyelmet, hogy az IntaCash egy független fintech vállalat és a Divatékszerboltnak nincs ráhatása a bírálat eredményére. Ha probléma merül fel az igénylés során, keresd bátran az InstaCash ügyfélszolgálatát!