Részletfizetési lehetőség a Divatékszerboltban

Egy új mérföldkőhöz érkezett a Divatékszerbolt webáruház: mostantól a fizetési módoknál a részletfizetési lehetőség is a rendelkezésetekre áll!

A regisztrált és vendég vásárlók számára is elérhető, halasztott, részletfizetést lehetővé tévő korszerű pénzügyi megoldást az InstaCash fintech cég segítségével biztosítjuk. A célunk, hogy egyszerűen és biztonságosan tudjatok ékszereket, karórákat, kiegészítőket vásárolni és a fizetést tudatosan, tervezetten, akár több részletben is teljesíthessétek. Az önerő kifizetése után, 1-3 hónapon keresztül, részletekben rendezhetitek a vásárlásotok ellenértékét - mindezt teljesen online! Reméljük, hogy segítségetekre lesz ez a lehetőség.

Egyszerű részletfizetés lehetőség a Divatékszerboltban

Pontosan mi is ez a részletfizetés?

Rendeld meg most, fizess részletekben! Ha nem szeretnéd egy összegben rendezni a vásárlásod teljes értékét, akkor a megrendelésed utolsó lépéseként kiválaszthatod a részletfizetés lehetőségét. Ezután átirányítunk fintech partnerünk, az InstaCash oldalára, ahol 8 percen belül elbírálják a kérelmedet a személyes és banki adataid alapján.

Amennyiben a bírálat eredményeképp elérhetővé válik számodra a részletfizetési lehetőség, úgy a megrendelésed árának felét szükséges önerőként rendezni, a maradék összeget pedig a következő 1-3 hónap során kell részletekben kifizetni. 30 naponta automatikusan megterhelik a bankkártyádat, így nincs semmilyen további teendőd vele.

Önerő: 50 %
Futamidő: 1-3 hónap
Törlesztés: havonta
Igénylési idő: 7 perc
Bírálati idő: 1 perc
Igényléshez szükséges dokumentumok száma: 0 db
Részletfizetés kapcsán nyomtatott oldalak száma: 0 db
Vásárlási érték: 50.000-600.000 Ft vásárlás esetén

Online igénylés 7 perc alatt

Ahogy a vásárlásoknál megszokhattad, ebben az esetben is éjjel-nappal elindíthatod a részletfizetési lehetőség kérelmét. Kényelmesen, a saját ritmusodban, pár perc alatt elintézhető: 7 perc az igénylés, 1 perc a bírálat!

Költségmentes, 0% THM

Nincs díj, nincs kamat, nincs rejtett költség: a részletfizetési lehetőség tényleg csak egyszerűbbé teszi a vásárlást.

Egyszerű igénylés a bankszámlád adataival és az okmányaiddal

Az online részletfizetésnél nincs szükség a banki hiteligényléseknél megszokott papír alapú dokumentumok benyújtására, se munkáltatói igazolásra. Az InstaCash korszerű megoldásainak köszönhetően elég lesz a telefonodat, a bankszámlád adatait és a személyi igazolványodat, lakcímkártyádat előkészíteni.

Átlátható, kiszámítható működés

A részletfizetéssel leadott megrendeléseddel pillanatok alatt létrejön az InstaCash fizetési fiókod, ahol a egészen a visszafizetés végéig nyomon követheted majd a teljes folyamatot. Az esedékes részlet mindig automatikusan levonásra kerül a bankkártyádról és mindenről e-mailben értesítést kapsz.

Mindez mennyibe kerül?

A részletfizetési lehetőség a Divatékszerboltban díjmentes. Egy forinttal sem kerül többe a vásárlásod, viszont tudatosan tudsz tervezni a részletekkel, kényelmesen és egyszerűen ütemezheted a kiadásaidat.

Akkor merülhet fel költséged, ha több, mint 30 napot késel az aktuális részlet befizetésével. Ebben az esetben 5 000 Ft díj kerül felszámításra, illetve a későbbiekben az elmaradás behajtásának költsége is téged terhel.

Kamat: 0%

Kezelési költség: 0 Ft
Hitelbírálati díj: 0 Ft
THM: 0 %

Egyszerű részletfizetés lehetőség a Divatékszerboltban

Mi az igénylés folyamata 7 egyszerű lépésben?

1. A megrendelés utolsó lépéseként válaszd ki a “Részletfizetés” fizetési módot és add le a megrendelésed!
2. Az InstaCash felületén erősítsd meg a telefonszámod az SMS-ben érkező egyszeri jelszóval
3. Adj meg néhány adatot magadról, hogy rendszerünk el tudja készíteni a szerződést
4. Adj hozzájárulást a felugró, popup ablakban a bankodnak, hogy megosszd a bírálathoz a bankszámlakivonatodat
5. Fotózd le az okmányodat és magadat, hogy ellenőrizni tudjuk a kilétedet
6. Fogadd el a szerződést
7. A bankkártyáddal fizesd ki az önerőt, az első részletet. A vásárlásod sikeres, a további részleteket automatikusan levonjuk a kártyádról, mikor esedékesek Lesznek, 30 naponta.

Lépésről-lépésre: így működik a részletfizetés mint fizetési mód

 • Egyszerűen tedd a kosaradba a kiválasztott termékeket, majd a fizetési mód kijelölésekor válaszd a Részletfizetés powered by InstaCash lehetőséget.
 • A Megrendelés gombra kattintva, a részletfizetés elbírálásához partnerünk, az InstaCash *certificate* által biztonságos felületére irányítunk tovább. Ők az aggreg8.hu Magyar Nemzeti Bank által licenszelt megoldását használva végzik el a részletfizetési kérelmek elbírálását.
 • A felületen megadhatod a személyes adataidat, majd el kell indítanod egy kérést a számlavezető bankod felé, hogy megossza a bankszámlatörténeted adatait a bírálathoz. Lehet, hogy ez még újdonság lesz, de egy remek és villámgyors lehetőség!
 • Ehhez az internetbankos belépéshez használt felhasználónevedre/azonosítódra és a bankszámlaszámodra lesz szükség. A felület nem kéri a jelszavaidat, ezt soha nem add ki senkinek!
 • A hozzáférési kérést a bankod hivatalos oldalán vagy a mobil netbankodba belépve tudod jóváhagyni. Ezután már elvégezhető a részletfizetés bírálata, anélkül, hogy kivonatokkal, papírokkal, ügyintézéssel kellett volna bajlódnod.
 • Fontos, hogy azt a bankszámládat add meg, ahova a jövedelmed érkezik. A részletfizetési lehetőség igénybe vételéhez legalább 200.000 Ft munkabérnek, jövedelemnek kell érkeznie a folyószámládra,
 • Ezután kell befotóznod a személyi igazolványodat, lakcímkártyádat és készítesz egy szelfit. 
 • Sikeres bírálat után elfogadhatod és letöltheted a szerződést, majd a bankkártyád segítségével kifizetheted az önerőt és később innen fogják levonni a havi részleteket is. Ennyire egyszerű és kényelmes: tényleg csak pár percet igényel a teljes folyamat.
 • Az InstaCash fiókodba bármikor egyszerűen beléphetsz ezen a linken » https://bnpl.instacash.hu/divatekszerbolt, mindössze a telefonszámodra lesz hozzá szükség.
 • Ha szeretnéd, hamarabb is rendezheted a részleteket vagy magad is kezdeményezheted egy részlet kifizetését, ha sikertelen volt valamelyik terhelés. A teljes folyamatot nyomon követheted az InstaCash fiókodban!
 • A további részletekért olvasd el az általános szerződési feltételeket: https://www.divatekszerbolt.hu/tartalom/aszf

Részletfizetés lehetőség a DivatékszerboltbanKihez fordulhatok, ha kérdésem van a részletfizetéssel kapcsolatban?

Bármely kérdés esetén fordulj közvetlenül a részletfizetési szakértőnkhöz az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: [email protected]
Telefonszám: +36 70 394 1989

Ki az az instacash?

Az InstaCash Magyarország vezető fintech cége és úttörő BNPL vagyis buy now pay later szolgáltatója. A Divatékszerbolt stratégiai partnereként biztosítanak teljesen online, néhány perces digitális részletfizetési megoldást a webáruház vásárlói számára.

Az InstaCash 2022 októberében bekerült a Fintechzone által összeállított ’20 legígéretesebb magyar fintech cég’ listájára. Digitális hitelezési megoldásokat fejlesztenek, jelenleg havi több ezer ügyfelet szolgálnak ki digitális hitelezési platformjuk segítségével. 

Reméljük, hogy te is elégedett leszel az általuk biztosított Divatékszerboltos részletfizetési lehetőséggel!