Divatékszerbolt törzsvásárlói program

A Divatékszerbolt webáruház partnerei, vásárlói számára törzsvásárlói programot, hűségprogramot üzemeltet, ahol a vásárlók vásárlói fiókjában a vásárlásaikat követően és a vásárlásaikkal arányosan hűségpontok kerülnek jóváírásra, amit a vásárlók azután további vásárlásoknál tudnak a termék árának megfizetéséhez felhasználni.

A törzsvásárlói programban bárki részt vehet, aki a webáruházban regisztrációt követően, profiljába bejelentkezve vásárol és elfogadja a webáruház Általános Szerződési Feltételeit, illetve betöltötte a 18. életévét. A 18. életévét be nem töltött személy szülője, vagy gondviselője írásbeli hozzájárulásával válhat a program törzsvásárlójává.

A Divatékszerbolt törzsvásárlói programja több szintű, a webáruház partnerei különböző törzsvásárlói minőségekben, különböző pontjóváírásokat és kapcsolódó szolgáltatásokat tudnak igénybevenni a következőképpen:

White flamingo

A divatékszerbolt webáruházban a sikeres regisztrációt követően minden vásárló automatikusan White flamingo státuszba kerül és a profiljában található "HŰSÉGPONTJAIM" menüpontba a vásárlásait követően automatikusan minden 100 Ft vásárlást követően 2 törzsvásárlói hűségpont kerül jóváírásra. A pontokat, a pontok jóváírásait, beváltásait  a webáruház szoftvere tartja nyilván és minden esetben napra készen követhető bejelentkezést követően a vásárló felhasználói fiókjában.

White flamingo partnereink azonban a vásárlások mellett az adatlapjuk kitöltésével, hírlevél felíratkozással is gyűjthetnek hűségpontokat. A profil felhasználói adatlapjának kitöltéséért 200 hűségpont, a hírlevél felíratkozásért pedig 100 hűségpont kerül automatikusan jóváírásra.

Amennyiben regisztrált partnerünk feliratkozik az oldal hírlevélszolgáltatására, úgy nem csak időben értesül az aktuális akciókról, újdonságokról, de a Pretty Flamingo státusz egyik alapvető kritériumát is teljesíti, ahol nagyobb pontjóváírás és további lehetőségek, szolgáltatások várják.

 

Pretty flamingo

A Pretty Flamingo státuszba kerülés szintén automatikusan történik, azon vásárlói profillal (regisztrált) rendelkező partnereink, akik feliratkoztak hírlevélszolgáltatásunkra és vásárlói fiókjukban legalább összesen 500 hűségpont került jóváírásra, automatikusan Pretty Flamingo státuszba kerülnek. A Pretty Flamingo vásárlói státusz feltétele tehát a megszerzett 500 hűségpont és a hírlevélfelíratkozás.

Pretty Flamingo tagjaink számára vásárlásaikat követően minden 100 Ft vásárlási érték után már 4 hűségpontot ír jóvá automatikusan a webáruház rendszere.
Amennyiben regisztrált Pretty Flamingo partnerünk a születésnap adatát is pontosan kitölti profiljában, úgy a webáruház partnerünk születésnapján további kedvezményes kuponnal kedveskedik Pretty Flamingo vásárlónknak.

A Pretty Flamingo vásárlói státusz feltétele a hírlevélre történő feliratkozás, tehát egy esetleges leiratkozás esetén a vásárló automatikusan White Flamingo státuszba kerül, újrafelíratkozást követően azonban automatikusan visszakapja Pretty Flamingo státuszát.

 

Gold flamingo

Gold Flamingo státuszba minden regisztrált vásárlónk (tehát a White flamingok és a Pretty flamingok is) bekerülhet, amennyiben hírlevélfelíratkozással rendelkezik és adott naptári évben (január 1. napjától december 31. napjáig terjedő időszakban) vásárlásainak össz értéke átlépi az adott évben érvényes határértéket, 2023-ban a bruttó 300.000 Ft -ot. A Gold flamingo vásárlóink a vásárlási limit érték átlépését követően a következő év december 31-ig élvezhetik a Gold flamingo státusz által nyújtott további előnyöket.

A Gold flamingo státusz elérését követően, köszönetképpen a Divatékszerbolt egy egyszeri, welcome bruttó 35,000 Ft értékű vásárlási kupon-kedvezménnyel kedveskedik vásárlóinak és ettől kezdve a Gold flamingo partnerek minden 100 Ft vásárlási érték után már 6 hűségpontot könyvelhetnek el profiljukban.
Amennyiben regisztrált Gold flamingo partnerünk a születésnapi adatát is pontosan kitölti profiljában, úgy a webáruház partnerünk születésnapján további kedvezményes kuponnal kedveskedik Gold flamingo vásárlónknak.

Amennyiben Gold flamingo vásárlónk a Gold flamingo státusza alatt a második évben ismét átlépi az adott évben érvényes határértéket, 2023-ban a bruttó 300,000 Ft vásárlási értéket, úgy Gold flamingo státusza automatikusan egy évvel meghosszabbodik. A Gold flamingo státuszok meghosszabbítása, vagy újraaktiválása nem jár újabb vásárlási kupon a vásárló számára való kiküldésével, a welcome ajándék kupont csak az első esetben ajándékoz a Divatékszerbolt Gold flamingo vásárlóinak. 

A Gold flamingo vásárlói státusz feltétele a hírlevélre történő feliratkozás, tehát egy esetleges leiratkozás esetén a vásárló automatikusan White, vagy Pretty Flamingo státuszba kerül, újrafelíratkozást követően azonban automatikusan visszakapja Gold flamingo státuszát.

 

A divatékszerbolt hűségprogramban a vásárlások után a hűségpontok értelemszerűen a megrendelt termékek kifizetését követően kerülnek jóváírásra. A vásárlást követően az esetleges elállás esetén a visszaküldött termékből számolt hűségpontok automatikusan levonásra, visszavételre kerülnek a vásárló fiókjában lévő hűségpont nyilvántartásból.

Gold flamingo tagság esetén azon vásárlásnál, ahol a vásárló a welcome ajándék csomagra jogosulttá vált a vásárlástól történő esetleges elállást követően, amennyiben az összesített vásárlási összeg a gold flamingo státuszhoz szükséges limit alá kerülne a visszaküldött termékek árának visszafizetése csak az kedvezményesen vásárolt termékek egyidejű visszaküldését követően áll a Divatékszerbolt webáruház lehetőségére.

A Divatékszerbolt webáruházban gyűjtött hűségpontokat bármelyik termék megvásárlásakor 1 pont = 1 Ft értékben lehet a vásárláshoz felhasználni. Egy vásárlás alkalmával a vásárolt érték legfeljebb 30%-a fizethető pontokkal. A törzsvásárlói pontok akciós termékek megvásárlásához nem válthatók be, illetve kupon kedvezmény igénybevétele esetében a hűségponttal való fizetés nem lehetséges.

A hűségpontok érvényessége, beválthatósága

A Divatékszerbolt webáruházban a vásárlások után automatikusan jóváírt és a különböző aktivitások, tevékenységek után ajándékba kapott hűségpontok érvényessége, felhasználhatósága, a hűségpont beválthatósága 2023. január 1.-étől a hűségpont megszerzését követő naptári év december 31-én megszűnik, a pont inaktívvá válik. A Divatékszerbolt oldalon a regisztrált vásárlók vásárlói fiókjában, a hűségpont nyilvántartás oldalon az egyes évfordulókat követően a webáruház nyilvántartási rendszere elszámolja a szerzett, felhasznált és elévült pontokat és január 1.-ével aktualizálja a rendelkezésre álló hűségpontokat. Az inaktív hűségpontok a hűségpont nyilvántartásban megmaradnak, csupán a felhasználhatóságuk változik meg elévülésükkel. 

A 2023. január 1.-e előtt szerzett hűségpontok beválthatósága 2023. december 31., ezt követően ezen hűségpontok érvényessége, felhasználhatósága, a hűségpont beválthatósága megszűnik.

 

Érvényes: 2023. január 1.

Divatékszerbolt hűségprogram