PANDORA Veszprém hivatalos márkabolt

Látogass el hozzánk, és fedezd fel a PANDORA legújabb ékszer kollekcióit!

Széles Pandora ékszer választék Veszprémben

Veszprém környékén vagy Veszprémben élsz? Várunk rád a Kossuth Lajos utcában a Lordok Háza aljában található Pandora márka üzletünkben, ahol személyesen vásárolhattok Pandora ékszereket - charmokatól kezdve a karkötőkön át a fülbevalókig.

8200 Veszprém, Kossuth Lajos utca 21.

Nyitvatartás: H-P: 9-17 SZ: 9-12
Telefonszám: 06 30 131 8747
Email: [email protected]

A veszprémi Pandora márkaboltban hatalmas, aktuális Pandora választékkal várunk. Megtalálod a Pandora Moments, Me, Reflexions kollekciók kedvelt charmjait, karkötőit és a tökéletes megjelenéshez passzoló Pandora nyakláncokat, fülbevalókat, gyűrűket is. A márkaboltban természetesen elérhetőek az aktuális Pandora akciók ékszreinek kedvelt darabjai, vagy az akciós Pandora szettek, akciós termék összeállítások.

Felkészült kollégáinkra mindig számíthatszPandora Márkabolt Veszprém

Biztosíthatunk, hogy amikor ellátogatsz hozzánk, figyelmes és udvarias kiszolgálásban lesz részed: szakavatott kollégáink felkészülten várnak az üzletben. Ők pontosan értik a Pandora ékszerek világát. Pontról pontra ismerik a márka régi és új ékszerkollekcióit és szívesen segítenek a megfelelő méret vagy ékszer kiválasztásában.

Igény esetén hasznos tanácsokkal és ajándékötletekkel is ellátnak.

 

Hogyan találsz meg minket Veszprémben?A Pandora veszprémi márkabolt üzemeltetője

A Pandora veszprémi márkabolt üzemeltetője a Tagira Kft., vagyis a Divatékszerbolt, amely már 1999 óta kínál ékszereket, a nagykanizsai üzletben és a webáruházban. 2022-ben megnyitottuk első hivatalos Pandora márkaboltunkat Veszprémben, amelyet, mint franchise partner működtetünk.

 

Pandora Veszprém márkabolt Pandora Veszprém márkabolt Pandora Veszprém márkabolt Pandora Veszprém márkabolt 

Pandora Veszprém kedvezménykártyaPandora Veszprém vásárlókártya

A Pandora Veszprém vásárlókártya egy egyedi plasztikkártya, amely kizárólag a Pandora Veszprém hivatalos márkaboltban - 8200 Veszprém, Kossuth Lajos utca 21. - a boltban történő vásárláskor használható fel a kártya bemutatásával. Az érvényes Pandora Veszprém vásárlókártya bolti vásárláskor 5% kedvezményre jogosítja a kártya tulajdonosát. 

Bővebb info » Pandora Veszprém vásárlókártya felhasználási feltételek