Divat és ékszer blog

2019. júl. 15. Hasznos tudnivalók

Pandora karkötő helyes méretének kiválasztása

Szeretnénk segíteni Neked, hogy miképp válaszd ki a megfelelő Pandora karkötőméretet. A karkötő méreténél megadott szám mindig a karkötő teljes hosszát jelenti centiméterben mérve. A kiválasztásnál a kiinduló pont a szorosan mért csuklóméret, amihez karkötőtől, karkötő típustól függően egy bizonyos nagyságú ráhagyást kell hozzáadni, ami álatlában 1-2 cm. Általános szabály, ha két méret közé esik a méreted, akkor, ha azt szeretnéd, hogy szorosan viseld, válaszd ki a kisebb méretet, és ha azt szeretnéd, hogy lazán viseld, akkor válaszd a következő méretet.

A Moments ezüst karkötők - a legnépszerűbb Pandora karkötők

Pandora moments ezüst karkötő Pandora moments ezüst karkötő charmokkal
 

A leggyakrabban használt méret a 19-es. A karkötő méretét legkönnyebben kiválaszthatod, ha a szorosan mért csuklómérethez, hozzáadsz 2 cm-t. Felhívjuk figyelmed, hogy ha új karkötőt vásárolsz, akkor merev lesz, ami kicsit szűknek tűnik. Ne aggódj. A karkötő gyorsan megpuhul és rugalmasabbá válik, amikor viseled és az első évben körülbelül 1 cm-t nő a mérete. Ha csak néhány charmot teszel fel a karkötődre, akkor az elején laza lehet, de ez változik, ha több charmot teszel fel rá.

Moments karkötők méretválasztás

Csukló méret   Karkötő méret
14 cm » 16 cm
15 cm » 17 cm
16 cm » 18 cm
17 cm » 19 cm
18 cm » 20 cm
19 cm » 21 cm
20 cm » 22 cm

 


Moments karperecek - elegáns megjelenésűek

Pandora moments ezüst karperec Pandora moments ezüst karperec charmokkal

A PANDORA karperecek három méretben kaphatók. A táblázatnak megfelelően tudod kiválasztani a számodra megfelelőt a szorosan mért csuklóméretdhez adj hozzá 2 cm-t. Charmokkal, spacerekkel és beépített szilikonnal ellátott klipekkel - amelyek a helyükön maradnak - díszíthetők.

Moments karperec méretválasztás

Csukló méret   Karkötő méret
15-16 cm » 17 cm
16-18 cm » 19 cm
19-20 cm » 21 cm

 

Reflexions karkötők - modern, mégis, klasszikus

Pandora Reflexions karkötőPandora Reflexions karkötők

Javasoljuk, hogy a Pandora Reflexions karkötőt egy kicsit szorosabban viseld, mivel az illeszkedő charmok laposabbak, és nem vesznek fel annyi helyet. A szoros illeszkedés azt is megakadályozza, hogy a charm megforduljon. Mivel a Pandora Reflexions karkötők az időmúlásával nem nyúlnak ugyanúgy, mint a Moments karkötők, a tökéletes illeszkedés miatt 1-1,5 cm adj hozzá a csuklóméretedhez. Csak a Reflexions klippekkel kompatibilis.

Reflexions karkötők méretválasztás

Csukló méret   Karkötő méret
14 cm » 15 cm
15 cm » 16 cm
16 cm » 17 cm
17 cm » 18 cm
18 cm » 19 cm
19 cm » 20 cm
20 cm » 21 cm
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Extra gyors postázás, csodaszép ékszerek, természetesen Pandora a favorit! Én mindig innen rendelek, másoknak is bátran ajánlom! Ha esetleg bármi problémám adódik, a lányok készségesek és nagyon aranyosak! Mivel 5pont a maximum, ezért csak ennyit tudok adni, pedig sokszor 5-öt érdemelnének!!

Emese - Pandora charm

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)