Divat és ékszer blog

2019. júl. 15. Hasznos tudnivalók

Pandora karkötő helyes méretének kiválasztása

Szeretnénk segíteni Neked, hogy miképp válaszd ki a megfelelő Pandora karkötőméretet. A karkötő méreténél megadott szám mindig a karkötő teljes hosszát jelenti centiméterben mérve. A kiválasztásnál a kiinduló pont a szorosan mért csuklóméret, amihez karkötőtől, karkötő típustól függően egy bizonyos nagyságú ráhagyást kell hozzáadni, ami álatlában 1-2 cm. Általános szabály, ha két méret közé esik a méreted, akkor, ha azt szeretnéd, hogy szorosan viseld, válaszd ki a kisebb méretet, és ha azt szeretnéd, hogy lazán viseld, akkor válaszd a következő méretet.

A Moments ezüst karkötők - a legnépszerűbb Pandora karkötők

Pandora moments ezüst karkötő Pandora moments ezüst karkötő charmokkal
 

A leggyakrabban használt méret a 19-es. A karkötő méretét legkönnyebben kiválaszthatod, ha a szorosan mért csuklómérethez, hozzáadsz 2 cm-t. Felhívjuk figyelmed, hogy ha új karkötőt vásárolsz, akkor merev lesz, ami kicsit szűknek tűnik. Ne aggódj. A karkötő gyorsan megpuhul és rugalmasabbá válik, amikor viseled és az első évben körülbelül 1 cm-t nő a mérete. Ha csak néhány charmot teszel fel a karkötődre, akkor az elején laza lehet, de ez változik, ha több charmot teszel fel rá.

Moments karkötők méretválasztás

Csukló méret   Karkötő méret
14 cm » 16 cm
15 cm » 17 cm
16 cm » 18 cm
17 cm » 19 cm
18 cm » 20 cm
19 cm » 21 cm
20 cm » 22 cm

 


Moments karperecek - elegáns megjelenésűek

Pandora moments ezüst karperec Pandora moments ezüst karperec charmokkal

A PANDORA karperecek három méretben kaphatók. A táblázatnak megfelelően tudod kiválasztani a számodra megfelelőt a szorosan mért csuklóméretdhez adj hozzá 2 cm-t. Charmokkal, spacerekkel és beépített szilikonnal ellátott klipekkel - amelyek a helyükön maradnak - díszíthetők.

Moments karperec méretválasztás

Csukló méret   Karkötő méret
15-16 cm » 17 cm
16-18 cm » 19 cm
19-20 cm » 21 cm

 

Reflexions karkötők - modern, mégis, klasszikus

Pandora Reflexions karkötőPandora Reflexions karkötők

Javasoljuk, hogy a Pandora Reflexions karkötőt egy kicsit szorosabban viseld, mivel az illeszkedő charmok laposabbak, és nem vesznek fel annyi helyet. A szoros illeszkedés azt is megakadályozza, hogy a charm megforduljon. Mivel a Pandora Reflexions karkötők az időmúlásával nem nyúlnak ugyanúgy, mint a Moments karkötők, a tökéletes illeszkedés miatt 1-1,5 cm adj hozzá a csuklóméretedhez. Csak a Reflexions klippekkel kompatibilis.

Reflexions karkötők méretválasztás

Csukló méret   Karkötő méret
14 cm » 15 cm
15 cm » 16 cm
16 cm » 17 cm
17 cm » 18 cm
18 cm » 19 cm
19 cm » 20 cm
20 cm » 21 cm
Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

... és ismét csak köszönetet mondhatok! Ki hinné, hogy egy rendeléssel kapcsolatos kérdésére szombat este válaszolnak egy internetes vásárláskor (most éppen Török Reninek köszönöm!)! Sőt, pillanatok alatt segítséget is kaptam az elrontott rendelésemmel kapcsolatban!   ... és hogy két nap alatt megérkeznek (egy kedves ajándékkal együtt!) a rendelt termékek!!! KÖSZÖNÖM!!!

Margó - Pandora charm