- 5,0/1
Desigual Fantasy Zaria táska
Cikkszám: 19WAXABC

Fantasy Zaria nagy méretű, többféle képpen hordható táska. Fekete alapon nagyon szép csipke díszítéssel, élénk színű dísszel az oldalán.

Sajnáljuk,
de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

Nézd meg ezt is - hasonló termékek

Neked ajánljuk

Neked ajánljuk

Termék leírás

Fantasy Zaria nagy méretű, többféle képpen hordható táska. Fekete alapon nagyon szép csipke díszítéssel, élénk színű dísszel az oldalán.

  • Típusok: Táska
  • Anyaga: akril, poliészter
  • Színe: fehér, fekete
  • Témák: Divat, Köszönöm, hogy vagy nekem
  • Kollekciók: Anyák napja, Valentin nap
  • Méret: 15.5x37x33.5cm


Táska

A Desigual táskák

A Desigual női táskák tökéletes kiegészítők bármilyen megjelenésnek. Nagy és kicsi, nyomtatott vagy nem, élénk vagy semleges tónusú táskát keresel nálunk megtalálod minden stílusra és minden alkalomra. 

És mivel a méret számít!

Kicsi kézitáskák az éjszakai bulizáshoz vagy akár egy remek színházi előadáshoz, nagy vásárlótáskák, amelyekben minden elfér, kényelmes futár táskák a napi rutin számára, retro bowling táskák, amelyek soha nem fognak kiesni a divatból, nagyon kényelmes és praktikus hátizsákok ... 

A Desigual táskák anyaga

A Desigual táskák lágy, ellenálló anyagból készülnek, fantasztikus színes virágos mintákkal, geometriai díszítéssel, de nem kell feladnod, ha egyszerű monokróm stílust kedveled.  

Csak egyet választhatsz?

Legyen egy táskából kettő - vegyél ki a nagy táskából egy kis táskát. Szerezd be az egyik Bag & Play táskánkat, átváltható táskáinkat, amelyek ezer különféle lehetőséget kínálnak, például a bevásárló táskát vödörzsákká alakíthatod. Használd, élvezd a Desigual táskákat és örülj, nap mint nap használhatod, kombinálhatod őket.