Desigual Fun fekete színes kesztyű
Cikkszám: 20WAAK03

Színes. Vidám. Játékos! Ezek azok a szavak, amelyek tökéletesen leírják a Desigual márkát,... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

   


 

Nézd meg ezt is - hasonló termékek

Neked ajánljuk

Neked ajánljuk

Termék leírás

Színes. Vidám. Játékos! Ezek azok a szavak, amelyek tökéletesen leírják a Desigual márkát, amely a szenvedélyes Spanyolországból származik. Első pillantásra is látszik, hogy a Desigual táskái, hátizsákjai, pénztárcái és kiegészítői különböznek a többiekétől. Minden egyes darab egy műalkotás, amely ötvözi a legújabb technológiákat, alapanyagokat és művészi kreativitást. Ugyanez jellemzi ezt a kötött, fekete mégis színes kesztyűt is, amely tökéletes társ a hideg időkben.

 

  • Típusok: Sál
  • Anyaga: műbőr, poliamid
  • Színe: fekete, szí­nes
  • Témák: Divat, Karácsony, Karácsony - Barátnőmnek, Karácsony - Édesanyának, Karácsony - Lányomnak, Karácsony - Páromnak, Tél
  • Kollekciók: Karácsonyi kollekció, Legújabb kollekciók
  • Méret: méret nélküli


Sál

A Desigual sálak

A Desigual sálak ideális kiegészítők bármilyen ruhához. Nem csak segítenek megvédeni a hidegtől, hanem lényeges kiegészítők ebben a szezonban.

A Desigual sál kollekció  garantálja, hogy a megjelenésed soha nem lesz ugyanolyan. Akár négyszögletes, háromszög alakú vagy téglalap alakú, tökéletes sálat hoztak létre számodra. A semleges színekkel vagy merész színekkel ellátott Desigual sálak, olyan lágyan és finoman simulnak a nyakadra soha nem akarod majd levetni őket.

A nyár esti bulik elengedhetetlen kelléke  egy vékony sál. Soha ne hagyd otthon a Desiguál sáladat!