Desigual July tribu mariona kék pénztárca
Cikkszám: 21WAYA07/5014

Hímzett kék színű pénztárca külön kártyatartóval, ami egy kisláncon lóg. Érmének, bankjegynek, kártyáknak megfelelő tárolási lehetőségek.
19 600 Ft Ingyenes SZÁLLÍTÁS és CSEREGARANCIA egy munkanap alatt!

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

NYÁRI VÁSÁR


Vedd meg most olcsóbban a DESIGUAL kijelölt termékeit most kedvezménnyel veheted meg! Az akció június 15-től a készlet erejéig tart. Az akcióban vásárolt termékek cseréjekor 2.500 Ft szállítási költséget számítunk fel.

Nézd meg ezt is - hasonló termékek

Neked ajánljuk

Neked ajánljuk

Termék leírás

Hímzett kék színű pénztárca külön kártyatartóval, ami egy kisláncon lóg. Érmének, bankjegynek, kártyáknak megfelelő tárolási lehetőségek.

  • Típusok: Pénztárca
  • Anyaga: műbőr
  • Színe: kék, szí­nes
  • Témák: Divat, Karácsony - Barátnőmnek, Karácsony - Feleségemnek, Karácsony - Nagyimnak
  • Kollekciók: Karácsonyi kollekció, Legújabb kollekciók
  • Méret: 19 x 3 x 9,5 x cm


Pénztárca

A Desigual pénztárca

Fedezd fel a női pénztárcákat, erszényeket az új Desigual kollekciójában. A pénztárcákat különböző zsebekkel, rekeszekkel látták el, hogy a pénz mellett legyen helye a számláknak, dokumentumoknak, kártyáknak.

A pénztárcák között is találsz kifordítható darabokat. A Desigual trendjei, pozitív hangulatot tükröznek, élénk, színes nyomatok, virágok és különleges patchwork formában. Az új, puha, kellemes anyagok vonzóvá teszi ezeket a Desigual pénztárcákat, nélkülözhetetlen tartozékai lesznek táskádnak. 

Desigual pénztárcák mérete

A Desigual pénztárcák rendkívül praktikusak, többféle méretben készülnek a kicsi könnyen elrakható modellektől kezdve az akár kisebb retikülként is viselhető nagyobb darabokig. A Desigual pénztárcákat a táskákhoz tervezték színben és formában is összehangolták azokkal, így szinte kihagyhatatlan lehetőség, hogy táskádhoz a megfelelő pénztárcát is megvásárold.