Desigual Minuet Maria pénztárca
Cikkszám: 20SAYP08

Ez a pénztárca lehetővé teszi a csillogó megjelenést anélkül, hogy sokat kellene költened.... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Nézd meg ezt is - hasonló termékek

Termék leírás

Ez a pénztárca lehetővé teszi a csillogó megjelenést anélkül, hogy sokat kellene költened. Hímzett művészi logomania nyomtatása az invertált D-vel kombinálhatóvá teszi, de mindig azzal a pluszzel, amelyet a ruháidban keresel.

 

  • Típusok: Pénztárca
  • Anyaga: műbőr
  • Színe: drapp, kék
  • Témák: Divat
  • Kollekciók: Legújabb kollekciók, Tavaszi kollekció
  • Méret: 20x9.5cm


Mások ezt választották

Pénztárca

A Desigual pénztárca

Fedezd fel a női pénztárcákat, erszényeket az új Desigual kollekciójában. A pénztárcákat különböző zsebekkel, rekeszekkel látták el, hogy a pénz mellett legyen helye a számláknak, dokumentumoknak, kártyáknak.

A pénztárcák között is találsz kifordítható darabokat. A Desigual trendjei, pozitív hangulatot tükröznek, élénk, színes nyomatok, virágok és különleges patchwork formában. Az új, puha, kellemes anyagok vonzóvá teszi ezeket a Desigual pénztárcákat, nélkülözhetetlen tartozékai lesznek táskádnak. 

A Desigual pénztárcák rendkívül praktikusak, többféle méretben készülnek a kicsi könnyen elrakható modellektől kezdve az akár kisebb retikülként is viselhető nagyobb darabokig. A Desigual pénztárcákat a táskákhoz tervezték színben és formában is összehangolták azokkal, így szinte kihagyhatatlan lehetőség, hogy táskádhoz a megfelelő pénztárcát is megvásárold.