Desigual Niki Marina mini pénztárca
Cikkszám: 20WAYP29

Légy hű magadhoz. Ez az a törekvési üzenet, amelyet ez a pénztárca ad a háttérrel összhangban... tovább olvasom
18 000 Ft Ingyenes SZÁLLÍTÁS és CSEREGARANCIA egy munkanap alatt!

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

   


 

Nézd meg ezt is - hasonló termékek

Neked ajánljuk

Neked ajánljuk

Termék leírás

Légy hű magadhoz. Ez az a törekvési üzenet, amelyet ez a pénztárca ad a háttérrel összhangban hímzett betűk formájában. A piros szélű végek és a fém csapok olyan részletek, amelyek stílusos és eredeti pénztárcát eredményeznek.

  • Típusok: Pénztárca
  • Anyaga: műbőr, poliészter
  • Színe: fekete, piros
  • Témák: Divat
  • Kollekciók: Legújabb kollekciók
  • Méret: 14x3,5x9,5cm


Pénztárca

A Desigual pénztárca

Fedezd fel a női pénztárcákat, erszényeket az új Desigual kollekciójában. A pénztárcákat különböző zsebekkel, rekeszekkel látták el, hogy a pénz mellett legyen helye a számláknak, dokumentumoknak, kártyáknak.

A pénztárcák között is találsz kifordítható darabokat. A Desigual trendjei, pozitív hangulatot tükröznek, élénk, színes nyomatok, virágok és különleges patchwork formában. Az új, puha, kellemes anyagok vonzóvá teszi ezeket a Desigual pénztárcákat, nélkülözhetetlen tartozékai lesznek táskádnak. 

A Desigual pénztárcák rendkívül praktikusak, többféle méretben készülnek a kicsi könnyen elrakható modellektől kezdve az akár kisebb retikülként is viselhető nagyobb darabokig. A Desigual pénztárcákat a táskákhoz tervezték színben és formában is összehangolták azokkal, így szinte kihagyhatatlan lehetőség, hogy táskádhoz a megfelelő pénztárcát is megvásárold.