Desigual Rhapsody zip around pénztárca
Cikkszám: 20SAYP07

Zipzáras záródású krémszínű női pénztárca a Desigual márkától. Tágas, steppelt modell, melyen a "Szeresd önmagad" felirat olvasható.

Sajnáljuk,
de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

Termék leírás

Zipzáras záródású krémszínű női pénztárca a Desigual márkától. Tágas, steppelt modell, melyen a "Szeresd önmagad" felirat olvasható.

  • Típusok: Pénztárca
  • Anyaga: műbőr
  • Színe: barna, drapp
  • Témák: Divat
  • Kollekciók: Tavaszi kollekció
  • Méret: 10x20x2cm


Mások ezt választották

Pénztárca

A Desigual pénztárca

Fedezd fel a női pénztárcákat, erszényeket az új Desigual kollekciójában. A pénztárcákat különböző zsebekkel, rekeszekkel látták el, hogy a pénz mellett legyen helye a számláknak, dokumentumoknak, kártyáknak.

A pénztárcák között is találsz kifordítható darabokat. A Desigual trendjei, pozitív hangulatot tükröznek, élénk, színes nyomatok, virágok és különleges patchwork formában. Az új, puha, kellemes anyagok vonzóvá teszi ezeket a Desigual pénztárcákat, nélkülözhetetlen tartozékai lesznek táskádnak. 

A Desigual pénztárcák rendkívül praktikusak, többféle méretben készülnek a kicsi könnyen elrakható modellektől kezdve az akár kisebb retikülként is viselhető nagyobb darabokig. A Desigual pénztárcákat a táskákhoz tervezték színben és formában is összehangolták azokkal, így szinte kihagyhatatlan lehetőség, hogy táskádhoz a megfelelő pénztárcát is megvásárold.