Oszd meg:

Desigual Rodas Molina táska
Cikkszám: 18WAXPEE

Kényelmes, elegáns és praktikus táska, belül zipzáros zsebbel. Virágos mintával és terrakotta színárnyalatokkal igazán vidám viselet.
20 200 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

 


 

Mások ezt választották hozzá

Termék leírás

Kényelmes, elegáns és praktikus táska, belül zipzáros zsebbel. Virágos mintával és terrakotta színárnyalatokkal igazán vidám viselet.

  • Típusok: Táska
  • Anyaga: műbőr
  • Színe: szí­nes
  • Témák: Divat, Karácsony, Most ismertelek meg
  • Kollekciók: Karácsonyi kollekció, Legújabb kollekciók, Őszi kollekció
  • Méret: 30.5 x 2 x 23 cm


Táska

DESIGUAL 2018. TAVASZI NYÁRI TÁSKA KOLLEKCIÓ

A Desigual női táskák tökéletes kiegészítői bármilyen megjelenésnek. Nagy és kicsi, élénk vagy semleges tónusú, üzletünk  tele van az új tavaszi / nyári 2018-as kollekcióval, mindenféle stílusú és mindenféle alkalomhoz illő táskával, a méret nem számít!

Kicsi kézitáskák, ha csak az irataidra van szükséged, nagy bevásárló táskák, amelyek mindenben alkalmazkodnak az ügyeid elvégzéséhez, kényelmes irodai táskák a mindennapos rutinodhoz, retro bowling táskák, amelyek hűen tükrözik a Desigual stílust, szuper kényelmes és praktikus hátizsákok.

Ne csak egyet válassz! Válassz a legújabb Desigual táskák közül, amelyek ezer különböző lehetőséget kínálnak, melyek napról napra az  oldaladon maradnak. Élvezd és örülj, hogyan tudod átalakítani és kombinálni őket.