Desigual Rodas Seattle táska
Cikkszám: 18WAXPAK

3 az 1-ben kifordítható táska, amely elrejt egy belső kis táskát.  A táska nagy... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Nézd meg ezt is - hasonló termékek

Neked ajánljuk

Neked ajánljuk

Termék leírás

3 az 1-ben kifordítható táska, amely elrejt egy belső kis táskát.  A táska nagy virágnyomtatással rendelkezik kígyóbőr stílusban: az egyik oldalon barnákkal és őszi árnyalatokkal, másfelől színes virágokkal kombinálva a halvány háttérret. A kistáska rácsatolható vállpánttal, barna-kék színű kígyóbőr mintával mérete: 20,5 x 5 x 28,5 cm.

  • Típusok: Táska
  • Anyaga: műbőr
  • Színe: szí­nes
  • Témák: Divat
  • Kollekciók: Legújabb kollekciók, Őszi kollekció
  • Méret: 36 x 13 x 29.5 cm


Táska

DESIGUAL 2018. TAVASZI NYÁRI TÁSKA KOLLEKCIÓ

A Desigual női táskák tökéletes kiegészítői bármilyen megjelenésnek. Nagy és kicsi, élénk vagy semleges tónusú, üzletünk  tele van az új tavaszi / nyári 2018-as kollekcióval, mindenféle stílusú és mindenféle alkalomhoz illő táskával, a méret nem számít!

Kicsi kézitáskák, ha csak az irataidra van szükséged, nagy bevásárló táskák, amelyek mindenben alkalmazkodnak az ügyeid elvégzéséhez, kényelmes irodai táskák a mindennapos rutinodhoz, retro bowling táskák, amelyek hűen tükrözik a Desigual stílust, szuper kényelmes és praktikus hátizsákok.

Ne csak egyet válassz! Válassz a legújabb Desigual táskák közül, amelyek ezer különböző lehetőséget kínálnak, melyek napról napra az  oldaladon maradnak. Élvezd és örülj, hogyan tudod átalakítani és kombinálni őket.